פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אני מזמין משם יויו מיוחד לאחי הקטן והוא עולה 14$כמה יעלה לי המשלוח לארץ בערך? (תתחשבו בזה שהחבילה קטנה ושוקלת מעט)
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מה כתוב לך באתר כשאתה עושה CHECKOUT ?אני חושב שזה תלוי בסוג המשלוחה שתבחר לעשות.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים תלוי במוצר הספציפי.עד לאחרונה היה אפשר להזמין מאמזון רק ספרים, סרטים ומוזיקה. עכשיו אפשר גם להזמין מחלק מהסוחרים(לא מאמזון עצמם) למרות שע"פ המידע שבאתר עדיין אין אפשרות כזאת.במידה ומדובר באפשרות הראשונה יש מחירון קבוע שמופיע באתר.במידה ומדובר באפשרות השניה זה תלוי במוכר ובמוצר.*המידע שנמסר בהודעה נכון לגבי אמאזון ארה"ב, קנדה ובריטניה. אני לא בטוח לגבי מידת נכונותו בהקשר לאתרים של מדינות אחרות(כולל אמאזון יפן שדובר אנגלית).
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים תלוי במוצר הספציפי.עד לאחרונה היה אפשר להזמין מאמזון רק ספרים, סרטים ומוזיקה. עכשיו אפשר גם להזמין מחלק מהסוחרים(לא מאמזון עצמם) למרות שע"פ המידע שבאתר עדיין אין אפשרות כזאת.במידה ומדובר באפשרות הראשונה יש מחירון קבוע שמופיע באתר.במידה ומדובר באפשרות השניה זה תלוי במוכר ובמוצר.*המידע שנמסר בהודעה נכון לגבי אמאזון ארה"ב, קנדה ובריטניה. אני לא בטוח לגבי מידת נכונותו בהקשר לאתרים של מדינות אחרות(כולל אמאזון יפן שדובר אנגלית).מהניסיון שלי, הזמנתי פעם כמה ספרים ודיסק של מוזיקה מאמזון יפן, זה התבצע בלי בעיות וכפי שתיארת.בקשר ליויו, אין לי מושג, אבל אני בטוח שאם תחפש מספיק באתר עצמו תמצא את התשובה.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מכל האתרים ניתן להזמין לארץ ספרים, סרטים ומוזיקה. העניין הוא שאני לא יודע אם אפשר או אי אפשר להזמין גם דברים נוספים. המשלוח מאמזון יפן יקר מאד, לא?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אני מזמין משם יויו מיוחד לאחי הקטן והוא עולה 14$ יויו אם משלוח בינלאומי? הזוי לגמרי ,מה עלה בדעתך? פשוט קנה לו אחד פה בארץ
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים הדברים היחידים שאתה יכול להזמין מאמזון הם ספרים, DVD'S, מוזיקה וקלטות VHS.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מכל האתרים ניתן להזמין לארץ ספרים, סרטים ומוזיקה. העניין הוא שאני לא יודע אם אפשר או אי אפשר להזמין גם דברים נוספים. המשלוח מאמזון יפן יקר מאד, לא? אוקיי, תודה על ההבהרה. לפי מה שהיה כתוב באתר באותה תקופה [לפני כשנה], זה כל מה שהיה ניתן להזמין. כן המשלוח דיי יקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.