פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אולי תמחק את ההודעה הזהה השנייה שרשמת לא שמת לב שעשית 2 : והשאלה נראית לי יותר מידי כללית איזה זאנר מדובר, ועדיין כל אחד בעל דעה שונה ומה שהוא אוהב לא נראה לי יש משחק הכי טוב אתה יכול לשאול מה הם המשחקים הטובים ביותר .....
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים כבר לסגור שנה ?חכה 4 חודשים ואז תשאל ..בנתיים תעשה חיפוש בפורום לשאלות דומות שנשאלו בזמן האחרון ..
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים טוב בוא נגיד ככההשנה לא יצאdoom 3\HL2c&c generals is the best game 4 tis yeaלמרות שהוא היחיד שאהבתי השנהחרא של שנה!
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים למה לעשות עוד דיון כזה, רוב הקודמים ננעלו וזה ממש חבל לחפש עכשיו את משחק השנה כשספטמב, חודש המשחקים, עוד לא הגיע ואיתו אולי HL2
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים למה לעשות עוד דיון כזה, רוב הקודמים ננעלו וזה ממש חבל לחפש עכשיו את משחק השנה כשספטמב, חודש המשחקים, עוד לא הגיע ואיתו אולי HL2 מה עם halo ? הוא משחק ענק על הXBOX
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים מה אתם דפוקים!?!?!עוד לא הזכרתם אף משחק טוב (באמת) אחד!פעולה:MafiaHitman2- Silent Assassinאסטרטגיה:Medeival Total WarWarcraft 3 Reighn of Chaos & Warcraft 3 Frozen Throneסימולטורים:IL2 Sturmovic Forggoten Battles (ניראה לי שזה משחק של 2003, תקו אותי אם אני טועה)ואם לבחור רק משחק אחד אז בטח שזה יהיה[glow=red,4,500]מאפיה[/glow]
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים פעולה:MafiaHitman2- Silent Assassinאסטרטגיה:Medeival Total WarWarcraft 3 Reighn of Chaos & Warcraft 3 Frozen Throneסימולטורים:IL2 Sturmovic Forggoten Battles (ניראה לי שזה משחק של 2003, תקו אותי אם אני טועה)מאיפה זה המשחק הכי דפוק שראיתילמרות שמאוד אהבתי תרעיוןהיטמן 2 - סביר לא יותר מזההמשחקי אסטרטגיה- הם לא מעולים.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מאפיה זה המשחק הכי דפוק שראיתי אתה הראשון שחושב ככה לא ממש... מאפיה יצא ב2002 ההיתי יכול להשבע שהוא יצא ב2003 :-[
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים DFBHD פשוט משחק ענק!הטוב ביותר שיצא עד כה (השנה).ולב, חחח מה זה היה אמור להביע? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.