עבור לתוכן

האם אני צריך קירור? ואיזה קירור ( עד 200 שקל )

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי בטמפ' מנוחה מגיע ל 65 מעלות.. יש לי מעבד Q6600 ולוח אם Asus Striker Extreme.

יש לי מארז דיי גדול ( CM Stacker 831 ).. דיי ברור לי שאני צריך קירור.. אבל יש לי שאלה.

מסביב לתושבת של המעבד יש את צינורות הנחושת ועל אחד מהצינורות יש מן מאורר קטן שמכוון למאוורר האחורי, האם יש איזה קירור שאני אוכל להרכיב את זה בלי לפרק אותם? תודה..

פורסם

אתה עם קירור סטוק?

ניקית אבק?

בדקת את הRPM?

פורסם
  • מחבר

כן על קירור סטוק.

ניקיתי אבק כבר פעמיים בשבוע האחרון.

3054 RPM מופיע אצלי כרגע.

פורסם

ניקת אבק מההיטסינק עצמו ?

כמו כן מותקנים לך עוד מאוררים במארז ? סדרת כבלים ?

ואין לך מה לחשוש מהקירור של לוח אם..רוב הקירורים לא יפגעו בו..שכן הם גבוהים ממנו..כמו כן לגבי המאוורר שמורקב על הצלעות קירור של הלוח אם..

אתה אמור להרכיב אותו רק במקרה שאין איוורור במארז (לרוב שימוש בקירור מים וכו)..

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, אבל מה זה "היטסינק"? כנראה אני לא קורא את זה נכון.

מותקנים אצלי עוד 2 מאווררים, אחד על הHDDים ואחד בצד האחורי של המארז.

יש לי אפשרות במארז הזה להתקין מן "דלת" חצי שקופה שעליה יהיו 4 מאווררים מהצד, זה יעזור?

תודה.

פורסם

הגוף קירור

פורסם

היטסינק אלו הצלעות קירור עצם..זאת אומרת אם ניקת את האבק מתוך הצלעות של הגוף קירור ?

יש לך גם אפשרות להתקין מאוורר בגג המארז..בגדול אם תרכיב את התבנית ל4 מאווררים ותתקין שם עוד איזה שני מאווררים שיכניסו..זה יועיל..אבל בתקציב של שני מאוררים טובים אתה כבר יכול לרכוב קירור יעודי....

פורסם
  • מחבר

כע ניקיתי מהצלעות קירור, אבל לא כל-כך טוב, צריך להשיג את הספריי לחץ אוויר הזה.

בכל מקרה, איזה קירור אתם ממליצים על המעבד?

פורסם

בתקציב הזה יש לך את הMUGEN 2 שיהיה הכי משתלם..אבל הוא דורש פירוק של לוח האם..

בכל אופן בתקציב נמוך יותר של 150ומטה..יש לך את הOCZ VENDETTA 2 או הFREEZER 7 שיהיו מעולים ולא ידרשו פירוק של לוח האם..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.. האם יש איזה קירור שהוא הכי עדיף בלי לקחת בחשבון את התקציב?

פורסם

הMUGEN 2..מתחת לזה כמו שציינתי זה רק קירורים זולים יותר וברמת ביצועים נחותה..או להשקיע פי שתיים..בקירור טוב במספר מעלות בודדות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים