עבור לתוכן

cm 690 vs ANTEC 300 | תקציב: 350

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מתכנן לקנות מארז חדש אני מתלבט בין ANTEC 300 ל CM690

מה שחשוב לי זה זה ללא רעש וטמפרטורה נמוכה (אני גר בדרום - חם חם חם)....

אין לי בעיה לעבור את התקציב בישביל מאוורים איכותיים.

תודה,

משה

פורסם

יש הרבה שאומרים שהדלת בCM690 משמיעה זימזומים כאשר מאוורר מחובר אליה כמובן, וזה משגע אותם. לכן הייתי אומר שהאנטק עדיף פה.

באנטק, יש לך אפשרות לשנות את מהירות המאווררים שזה יתרון. אומנם כשהם במצב LOW המארז שקט, אבל דחיפת האויר לא גבוהה וכאשר הם על HIGH המאווררים דוחפים הרבה אויר אבל לא הכי שקטים (אולם גם לא ממש רועשים כמו טרקטור כמובן) לכן לבקש מארז גם שקט וגם מקרר בצורה טובה זה די ניגוד.

ניתן כמובן להוסיף עוד מאווררים בעלות של 30-100 שקלים כמו S-FLEX 800/1200 או PWN של AC או טויסטר/קלסטר של אנרמקס.

פורסם

^^^^

מירב המומחים ומבחינה מדעית יש גברים בו במארזים רק אומרים לבטל את המאורר בצד למעשה הוא זה שאחראי על הרס זרימת האויר וגרימה למערבולת לכן זרימת אויר איכותית תהיה מקסימה-אחרוה למעלה וללא מאורר צד

ככה שאפשר הלהוריד אותו בלי להרגיש רגשות אשם

אם אתה נורא נורא רוצה את המאורר הזה פשוט תשים ספוג קטן בין המאורר לברזל של המארז ויתבטלו לך הרעידות

בקשר להשוואה בין שניהם זיל בין דראעק -- שניהם אותו דבר כמעט לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו אף אחד מהם לא תהיה בחירה גרוע שניהם מהמצטינים בקטגוריה שלהם

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^

אתה מדבר על ה690 ?

איזו שטות זאת

אוויר נכנס מקדימה +מהצדדים 2 למטה יש את המאוורר שדוחף את האוויר למעלה ומוציא אותם מלמעלה/ מאחורה שטיות מה שאמרת

אני בעל 690 ותן לי לומר לך אין לו שם רעשי דלת וגם עם כן כמו שמעליי אמרו כך ספוג ושים [אני עשיתי זאת עם קרטון] יש אפשרות אפילו יותר "מיקצועית" יש באפשרותך ליקנות גומיות לחיבור ברגים לא מאמין שעולה יותר מ1 שקל לכול אחד + ה690 גדול יותר

והינה מגיע אבל

אבל...

האנטק בעייני מארז לא פחות טוב דורש שיפצור עם אתה מתכנן לעשות עליו "מודינג" קליל אז הוא עדיףף מבחינתי

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון אך באותו נושא : האם גם ה CM590 הוא טוב ?

פורסם

לי אישית יש עדיפות על CM מאשר על אנטק... וכמובן שCM590 לא רע מ690 ולדעתי אפילו יותר טוב.

כי הפתחי איורור שלו לא חסומים ע"י פלסטיקה מלמעלה.

בקיצור בחירה אולטימטיבית CM 590.

פורסם

לי אישית יש עדיפות על CM מאשר על אנטק... וכמובן שCM590 לא רע מ690 ולדעתי אפילו יותר טוב.

כי הפתחי איורור שלו לא חסומים ע"י פלסטיקה מלמעלה.

בקיצור בחירה אולטימטיבית CM 590.

אתה ממליץ להוסיף לו מאוורר במקום נוסף כלשהוא ? (יש לי מאוורר 92 סמ קלסטר של אנמרקס להוסיף)

פורסם

אין שום בעיה עם מאוורר דלת הצד של ה 690 פשוט צריך לשים על הכוורת את אחד הפילטרים שבא עם המארז ...

פורסם

ברור שאנטק 300 !!!

פורסם

פאנבוי של ANTEC ? ;)

לפי דעתי ה 590/690 עולים על ה 300 מכמה סיבות :

1. שניהם יותר גדולים ממנו ולכן יהיה יותר מקום לפיזור חום.

2. ה 690 מגיע עם 3 מאווררים וה 590 עם 2 (כמו ב 300).

3. ריבוי פיצרים כגון פילטרים , מערכת מעולה לניתוב כבלים , ובולמי זעזועים לספק , ויותר מקום להתקנת מאווררים (עד 5 ב 300 לעומת 7 ב 690).

זה לא שה 300 לא טוב פשוט באותו מחיר ה CM עולה עליו ...

פורסם

ול300 אין יתרונות על פני ה590/690?

1. הוא כולל 2 מאווררים שאת מהירותם ניתן לשנות. מצב LOW מעולה לאנשים שרוצים שקט מהמארז, מצב HIGH לאנשים שרוצים זרימת אויר טובה או מסטולים (ומצב מדיום לאנשים מתוסבכים שלא יודעים מה עדיף).

2. הוא כולל פילטר שניתן לשליפה וניקוי. מצמצם באופן משמעותי את האבק העבה בתוך המארז, לכן התקופה בין נקיון לנקיון (אם בכלל ינקה) גדלה.

3. ברוב החנויות, ה690/590 (בעיקר ה690) יקר יותר מהאנטק 300. בהפרש, ניתן להכניס מאוורר איכותי נוסף.

פורסם

על טעם וריח אין להתווכח , שיקרא קצת ביקורות או שיראה את המארזים בפועל ויחליט ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים