עבור לתוכן

מקבל חדר בקיבוץ... מתלבט מאוד מה לקנות...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

"לא הטופ אבל לנער זה מעל ומעבר".... מה, אתה חושב שנער זו מילה נרדפת למפגר?... מה ז"א לנער זה מעל ומעבר!? אני לא יודע "להעריך" משהוא כמו מבוגר? אני לא יודע להעריך איכות?... מרגיז אותי שאמרת את זה.

מצטער שאני ככה מטנפל עליך, פשוט יש (וביחוד כאן...) הרבה אנשים שחושבים שאנשים בגיל שלי מפגרים\לא יודעים מהחיים שלהם\כל השאר... אנשים כאלו יכולים להביא לי כל כך הרבה עצבים!! :pissed:

• תגובות 52
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה סתם מתעצבן. אני משוכנע שהוא לא דיבר על הבנה ו/או על יכולת הערכה אלא על הממוצע שיש לאחרים בגילך.

פורסם
  • מחבר

ולמה הממוצע שיש לגילי משנה משהו בכלל?... בכל מקרה, אני יודע שהוא לא כמו שאנשים שדיברתי עליהם... אפשר לומר שהוא יותר הזכיר לי את החראות האלו... הוא בסדר... :-*

פורסם

"לא הטופ אבל לנער זה מעל ומעבר".... מה, אתה חושב שנער זו מילה נרדפת למפגר?... מה ז"א לנער זה מעל ומעבר!? אני לא יודע "להעריך" משהוא כמו מבוגר? אני לא יודע להעריך איכות?... מרגיז אותי שאמרת את זה.

מצטער שאני ככה מטנפל עליך, פשוט יש (וביחוד כאן...) הרבה אנשים שחושבים שאנשים בגיל שלי מפגרים\לא יודעים מהחיים שלהם\כל השאר... אנשים כאלו יכולים להביא לי כל כך הרבה עצבים!! :pissed:

אחי, אני צעיר ממך במספר שנים... אם אני מעליב את גילך אני מעליב את גילי.

התכוונתי שנער לא באמת צריך טלוויזית 52' FULL HD נכון? זה נחמד שיש לך כזאת חייה בחדר אבל בסוף אתה בעצמך מבין שאתה יוצא פרייר.

פורסם

בשש תימני הוא יתעצבן ככה אם תגעו לו בשיער :)

פורסם
  • מחבר
:lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

הגעתי להחלטה!

אחרי שחיברתי את המחשב לטלויזיה החדשה שלנו שהיא 32" Philips 5404 1366*768.... הגעתי למסכנה שאני קונה טלויזיה.... פשוט מדהים לשחק ולראות סרטים איתה...

החלטי לקנות 32A450 וזרוע ברקן כדי שאני יוכל לסובב אותה לכיוון השולחן עם המקלדת והעכבר ולסובב אותה חזרה אל מול הספה.... בנ**נה!!

מישהו ממליץ על טלויזיה אחרת בתקציב של עד 2700 שקל?

פורסם

אל תשכח לקנות גיימפאד (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים