עבור לתוכן

מקבל חדר בקיבוץ... מתלבט מאוד מה לקנות...

Featured Replies

פורסם

עם הטוויטרים של הs750 בכלל נשמע חזק

איכותי, לא חשוב אם זה חזק או חלש, א-י-כ-ו-ת-י ;)

• תגובות 52
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*זהירות בהודעה הזאת מתבצע שימוש בשפת פאקצות*

האמת שהתכוונתי חזק כמו שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!111111

או רולזזזזזזז

או Über

או pwnzzzzzzz

או Godlike!

אני חושב שהבנת את הפואנטה

יש לך אותם?

פורסם

חחחחחח

הרגתה אותי עם התגובה....

שכחתה להוסיף- "גיזעיייייייי"

פורסם

גיזעייייייייייייי?????

pffffffft

המאאאגניבים אומרים "קול" (שנות ה90)

פורסם
  • מחבר

חחחח... איזה קרועים... אם לומר את האמת, חשבתי על זה ואם אני יקנה מערכת, אז היא חייבת לבוא יחד עם טלויזיה כדי שאני יוכל לשבת מול המסך הגדול ולהינות מהסראונד במשחקים. עם המסך מחשב שלי אני לא יוכל להינות מהסראונד... (אל תתעסקו בלמה...) וכמו שהבנתם זה לא אפשרי לקנות את שניהם...

אבל היי! אפשר להיות אופטימיים ולקוות שאני יעשה קצת יותר כסף ושאני יעבור טסט ראשון.... כך אני מאמין שאני יצליח לקנות את שניהם... נחכה ונראה.

תודה לכולם!

פורסם

יש לך אותם?

היו לי שני סטים כאלה, אחד לחדר(מכרתי) ואחד משמש כמערכת סאונד של הקולנוע הביתי.

פורסם

אם היה לי 3000 ש"ח הייתי קונה בקבוק יין, כמה מגיזיני פלייבוי והרבהה נייר טואלט...

מכל זה נישארת שארית של 2500 ש"ח (משהו לוחש לי REPLAY)

פורסם

אם היה לי 3000 ש"ח הייתי קונה בקבוק יין, כמה מגיזיני פלייבוי והרבהה נייר טואלט...

הילדים של היום זה לא מה שהיה פעם :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חחחחח... אין לי סטיות קיצוניות כאלו.... טוב שלא... אולי אני יזמין את החברה ועוד כמה זונות ונעשה חגיגה...

עריכה: אני שוב אומר, אם יש לכם הצעות אחרות שאפשר לעשות עם הכסף (חוץ מזונות.... תודה) אני אשמח לשמוע.

פורסם

כזה בזבוז :nono:

כבר עדיף לרכוש כרטיס טיסה לתאילנד...

פורסם

אם הייתי בגיל העשרה והיו לי 3000 ש"ח, הייתי . . . טוב אני אסכם את זה ככה: :gorgeous:+ :gorgeous: > :ladysman: > :anim-jjd:

פורסם

אלכס is the ladies man

המממ 3000 שקל

אני יודע! RADEON 9800 PRO!!!!!!!!!!!!!!! (מזכיר למישהו משהו בקשר למחירים של חומרה לפני כמה שנים? אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול)

פורסם

חח התגובה הייתה בצחוק.(השעמום של החופש הורג אותי)

עכשיו התגובה הרצינית.

כמו שאני מבין אינך רוצה להשקיע את הכסף בדבר שיוכל להגדיל את הסכום אלא באמצעי בידור, אם היו לי מטרות כאלה ל3000 שקל שלי אישית הייתי קונה טלוויזית LCD 32 אינטש, כיום יש טלוייזיות טובות (לא הטופ אבל לנער זה מעל ומעבר) ב1500. ב1000 הייתי עושה מנוי שנתי לחדר כושר טוב ואת השאר הייתי שם בתחתונים בארון (איך אומרים- "ליום שחור")

נ.ב.

אם אתה מקשיב לעצתי אז עדיף לשים את השאריות בתחתונים נקיים, מדבר מניסיון :xyxthumbs:

פורסם

עדיף לשים את השאריות בתחתונים נקיים, מדבר מניסיון :xyxthumbs:

אשכרה טיפ מקסים. :puke:

פורסם

אפשר גם לשים את הכסף במזרון אבל אל תשכח אותו מתי שתחליף למזרון חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים