עבור לתוכן

מקבל חדר בקיבוץ... מתלבט מאוד מה לקנות...

Featured Replies

פורסם

אין הרבה הבדל באיכות בין 530 ל-5500!?... אלקס... ממך ציפיתי ליותר. אני שמעתי 5500 ואני יכול לומר לך שההבדלים הם עצומים! 530 אפילו לא מדגדגים את האיכות שלהם... לא סתם נתנו להם את תקן ה-THX...

ה-5500 טובים בלעשות רעש.

ההמלצה למי שחושב לקנות 5500 היא תמיד (לדעתי לפחות לאחר ששמעתי את שתיהן ויש לי שני סטים של ה-750) היא לקנות במקום את ה:

Creative Gigaworks S750 7.1 THX שנשמעים טוב יותר.

• תגובות 52
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה באמת חושב שהם שווים את ה-900 שקל תוספת על פני ה-5500??... גם אני לא חושב שאני צריך 7.1... ועוד יהיו מלא כבלים.... פייי... באלגן.

פורסם

עדיין לא ענית על השאלה שלי ואני מרגיש שאתה מתייחס אליי כאל מובן מאליו.

פורסם
  • מחבר

ואני מרגיש שאתה לא מנסה לקרא.

חחח... "לעבור תגובה תגובה"... יש פה בקושי שתי תגובות...

אם אתה גר בקיבוץ שיש בו חדרי נעורים\צבא\סטודנטים... WHAT EVER... אתה יכול לקבל חדר ברגע שמתפנה אחד ומגיע תורך....

אני לא משלם על שכירות... רק חשמל ומים (שההורים משלמים... - בכל מקרה זה לא ישנה להם כלום כי אני יוצא מהבית... אז החשמל והמים בבית ירדו וישולמו כשאני בחדר... שום שינוי).

פורסם

ואני מרגיש שאתה לא מנסה לקרא.

אז אתה שוכר רק שאתה משלם רק על מים וחשמל. מגניב!

זה בכל קיבוץ ככה?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש כמה יוצאי דופן... אבל בגדול, כמעט בכולם. כמובן שבשביל לקבל חדר צריך להיות גם חברי קיבוץ.

פורסם

הסתדרת בחיים, ילדון.

פורסם

אתה באמת חושב שהם שווים את ה-900 שקל תוספת על פני ה-5500??... גם אני לא חושב שאני צריך 7.1... ועוד יהיו מלא כבלים.... פייי... באלגן.

כן. משתי סיבות:

1) מערך 7.1 בניגוד 5.1 שם שני רמקולים בצידי החדר ככה שב-א-מ-ת יש לך סאונד מכל כיוון וכשאתה רואה סרט שמוגדר ל 5.1 אפילו (מעטים יוצאים מותאמים ל 7.1) אז את הצליל של האחוריים אתה שומע גם בצדדיים עם המפענח שלהם וזה נשמע מדהים. יש לך התאמה מלאה של שריקות כדורים וכדומה.

משחקים ממילא כרטיסי CREATIVE עושים אמולציה מלאה ל 7.1 ע"י לקיחת קצת סאונד מהקדמי שמאלי ומהאחורי שמאלי ושופכים אותו לערוץ הצדדי שמאלי.

2) חלקת צליל MID לDRIVER התחתון וחלוקת TREBLE ל TWITER העליון גורמת לסאונד טוב יותר ב GIAGAWORKS על פני ה5500.

ב-5500 יש רק DRIVER אחד לכל הטווח = לא טוב.

פורסם
  • מחבר

;) ואל תקרא לי ילדון.... :-[ :-* :lol:

אלקס, תודה. אבל תנסה לשים את עצמך במקום שלי... שווה לי להשקיע את כול הכסף על רמקולים? יש לציין שאני מעריך מאוד סאונד טוב.... אבל באמת שווה לי להשקיע את הכל?

פורסם

זו שאלה שרק אתה יכול לענות עליה, כנראה. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

^ אני חושב שאתה צודק.... טוב, אם לומר את האמת, אני חושב שאם אני עדיין שואל את השאלה הזאת, כנראה שאני לא רוצה את זה מספיק בכדי לבזבז את כל הכסף על זה... אני דיי מסודר בגדול אז אני חושב שאני אשמור אותו בצד ושיבוא (ואני בטוח שיבוא...) משהו שאני באמת ירצה לקנות, יהיה לי את הכסף בשבילו... :)

תודה רבה לכם! עזרתם מאוד! :xyxthumbs:

פורסם

תוסיף לרשימה: נרגילה, אלכוהול, דיסק של אניגמה ואמצעי מניעה.

תעשה חיים.

פורסם

אני לא מאמין שהגענו ליום שמישהו חוץ ממני יבוא ויגיד למישהו שכדאי לו לקנות 7.1 בלי לפחד שכל האודיופילים מפורום אודיו וקולנוע ביתי יקפצו עליו

פורסם

^

חוששני שאנו בתקופת הקיץ, זה תקופת שינת האודיופילים.. ;D

עכשיו ברצינות, הרבה מפורום אודיו וקולנוע לרוב לא יוצאים מהמלונה ונשארים רק שם ולא תמיד פה ומכאן נולד המשפט פתיחה שלי.

בכל מיקרה, אם הייתי מבין גדול בסראונד אז הייתי עונה לך בכיף- לדעתי סראונד זה סתם קקה אלא אם יש לך מערכת על רמה ולא פלסטיק מצקצק ששווה ל-5 זוגות של רמקולים ב-30 שקל מהסופר מפוזרים בכל החדר.. :screwy:

ולסיום- אני אחזור ואציין שוב- טלויזיה ושוב פעם טלויזיה! תמצא איזה SALE שתמיד קיים באחת מחנויות החשמל ופשוט תקנה או אם אתה ממש דל בכסף קנה יד"ש או מהדור הקודם במציאון.

טלויזיה זה לא דבר שתחליף כל יומיים ונראה לי שכעיקרון זה יהווה לך רמת פתיחה לחדר מוצלח, נאה ולא משעמם. בלי LCD איך תשחק PS3, XBOX360, WII וכד'..

פורסם

^

חוששני שאנו בתקופת הקיץ, זה תקופת שינת האודיופילים.. ;D

עכשיו ברצינות, הרבה מפורום אודיו וקולנוע לרוב לא יוצאים מהמלונה ונשארים רק שם ולא תמיד פה ומכאן נולד המשפט פתיחה שלי.

בכל מיקרה, אם הייתי מבין גדול בסראונד אז הייתי עונה לך בכיף- לדעתי סראונד זה סתם קקה אלא אם יש לך מערכת על רמה ולא פלסטיק מצקצק ששווה ל-5 זוגות של רמקולים ב-30 שקל מהסופר מפוזרים בכל החדר.. :screwy:

ולסיום- אני אחזור ואציין שוב- טלויזיה ושוב פעם טלויזיה! תמצא איזה SALE שתמיד קיים באחת מחנויות החשמל ופשוט תקנה או אם אתה ממש דל בכסף קנה יד"ש או מהדור הקודם במציאון.

טלויזיה זה לא דבר שתחליף כל יומיים ונראה לי שכעיקרון זה יהווה לך רמת פתיחה לחדר מוצלח, נאה ולא משעמם. בלי LCD איך תשחק PS3, XBOX360, WII וכד'..

חרטא!

זה לא סטריאו שאם אתה שם שני רמקולים מעפנים אז שומעים חרא

סראונד 7.1 זה משהו חזק אפשר לעשות עם זה מלא דברים, ואני מדבר בתור מישהו שכבר משתמש מעל 3\4 שנים

ולא חייבים לעשות את הפיזור של הצלילים לרמקולים מתי שזה לא 7.1, פשוט אפשר להגדיר stereo surround בx-fi ואז מתי שאתה שומע תוכן שהוא לא סראונד אתה פשוט תשמע בכל הרמקולים בסטריאו לפי הצד שלהם בחדר ואז זה ישמע בתור סטריאו חזק, ועוד עם הטוויטרים של הs750 בכלל נשמע חזק

במצב של סראונד 5.1 למשל בסרט הרמקולים הצדדים יכולים להיות מושתקים או לקבל את הצלילים של האחוריים ולעשות יחד איתם

במשחקים זה דינמי בגלל הdirectsound3d וopenAL שנגיד אם מישהו עושה סאונד ממקום מסויים אתה תשמע מהמקום המסויים הזה ובמיוחד מהצד בלי שהאחורי והקדמי יצטרכו לעשות אמולציה של צד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים