עבור לתוכן

מקבל חדר בקיבוץ... מתלבט מאוד מה לקנות...

Featured Replies

פורסם

בזמן המאוד קרוב אני עובר לגור בחדרי נעורים של הקיבוץ... משהו ממש נחמד: שירותים, מקלחת וחדר 4.5X3 בערך...

בקיצור, בסוף החופש אני יעשה רישיון עם הכסף שאני עושה ויעשה עד סופו ועם הכסף שנשאר (כ-3000 שקל - במקרה הכי גרוע) אני רוצה לקנות משהו לחדר...

חשבתי על רמקולים Z5500 ועל טלויזיה 32" 32A450 של SAMSUNG... ואין לי מושג מה לבחור... יש לציין שיש לי כבר רמקולים אבל הם לא משהו... - Logitech X530.

אני אשמח מאוד גם אם תיתנו לי המלצה למשהו אחר דווקא.

מה אתם אומרים? אני ממש אובד עצות. תודה לכולם!!! :xyxthumbs::yelclap:

• תגובות 52
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רציני?!!

מתי אתה מקבל את החדר???

אני אבוא לבקר אותך אני מתחיל לעבור מחר ביער חולדה

פורסם
  • מחבר

בוא נחזור לנושא... נדבר בפרטי.

פורסם

כבר חשדתי שאני הקיבוצניק היחיד פה בפורום, אבל שמע יש לכם חדרים יחסית גדולים אצלנו, החדרי נעורים/חיילים

הם בערך 3.5X3.5. (סטודנטים זה קצת יותר).

אבל למה לעזאזל אתה רוצה רמקולים כאלו? (אלא אם כן אתה מהאלה שלא אכפת להם שיש להם שכנים מעבר לקיר).

פורסם
  • מחבר

לא כל כך איכפת... אבל אני בכל זאת מתחשב בעת הצורך...

יש לי טלויזיה CRT בערך 24"... והיא דווקא בסדר... ויש גם את ה-530.... לא יודע כבר... אני חושב שאני פשוט ישמור את הכסף וזהו.

פורסם

אתם לא הקיבוצניקים היחידים פה 8)

רק אני מת לעוף מהקיבוץ

וכדי לא לסטות מהדיון:

תחסוך את הכסף, תמיד אפשר לשדרג יותר מאוחר

פורסם

יכול להיות שהתשובה לשאלה שלי נמצאת בתגובות, אבל ממש אין לי כח לעבור תגובה תגובה ולחפש את זה, אז אני אשאל במקום...

איך קיבלת חדר בקיבוץ?

פורסם
  • מחבר

חחח... "לעבור תגובה תגובה"... יש פה בקושי שתי תגובות...

אם אתה גר בקיבוץ שיש בו חדרי נעורים\צבא\סטודנטים... WHAT EVER... אתה יכול לקבל חדר ברגע שמתפנה אחד ומגיע תורך....

אני לא משלם על שכירות... רק חשמל ומים (שההורים משלמים... - בכל מקרה זה לא ישנה להם כלום כי אני יוצא מהבית... אז החשמל והמים בבית ירדו וישולמו כשאני בחדר... שום שינוי).

פורסם

XBOX360/PS3

פורסם

לדעתי תחסוך, זה אף פעם לא כדאי לבזבז הכל עד הגרוש האחרון.

פורסם

טלויזיה נראה לי כמו אחלה של דבר כי זה מהווה מרכז מדיה יחסית מרכזי וגם יהיה לך קל לנייד אותה בעתיד לעומת CRT שמנה וכבדה.

עם LCD תוכל לחבר קונסולה, תוכל לחבר את המחשב, תוכל לראות תכנים דיגיטלים בממיר או בלווין.

בסופו של דבר כמו שנאמר- אל תוציא את כל הכסף רק על טלויזיה, שמור קצת בצד שקרקעית הנהר אף פעם לא תהיה יבשה ואם אתה לא קונה שום דבר שמור על הכסף בצד- תמיד טובה לדעת שיש כמה ג'ובות כשצריך.. :cool2:

פורסם

ה-Logitech X530 לא יהוו הבדל גדול במיוחד לעומת ה Z5500 באיכות הצליל (לא מדבר על עוצמת הצליל) ולכן ההשקעה בטלוויזיה כדאית יותר.

יחד עם זאת מכיוון שאין לך משכורת זמינה של כמה אלפי שקלים בחודש בגילך כנער אל תבזבז ואם אתה רוצה טלוויזיה, תחשוב לקנות כרטיס טלוויזיה בעשירית הסכום או לשדרג את מסך המחשב לגדול יותר עם FULL HD אם צפייה בסרטי HD היא המטרה בשדרוג הטלוויזיה.

חפש אלטרנטיבות זולות יותר. תמיד ייצא דגם חדש יותר, תמיד יהיה משהו שתרצה אח"כ.

פורסם
  • מחבר

אין הרבה הבדל באיכות בין 530 ל-5500!?... אלקס... ממך ציפיתי ליותר. אני שמעתי 5500 ואני יכול לומר לך שההבדלים הם עצומים! 530 אפילו לא מדגדגים את האיכות שלהם... לא סתם נתנו להם את תקן ה-THX...

פורסם

עזוב אותך משדרוגים מה שיש לך זה סבבה

אם אתה בכל זאת רוצה לקנות משהו תקנה nintendo wii לפנאי וnintendo ds למתי שאתה בניידות והם גם יכולים לתקשר ביניהם בשביל משחקים וכל מיני

פורסם

תקנה 360. מומלץ להזמין מShopTo ולפרוץ לבד. עולה בערך 2000 שקל כולל משלוח (הגרסא הכי יקרה של ה360).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים