עבור לתוכן

המלצה ללוח אם חדש!

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע את הלוח אם P4S533-MX של חברת ASUS.

אני מאוד מרוצה מהלוח אבל יש לי 2 בעיות איתו:

1. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש שתומך ב-AGPX8 ובדגם שיש לי יש תמיכה רק ל-AGPX4... אני יודע שהכרטיס יוכל לעבוד גם ב-X4, אבל אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש.

2. יש לי רק 3 PCI וכולם מלאים. בראייה לרחוק אני מעדיף שיהיה לי 5 PCI בלוח אם, למקרה שאני אצטרך משהו (לא חובה). אבל אחד מה-PCI שלי הוא כרטיס IEEE 1394, כך שאם יהיה בלוח החדש כניסה גם ל-IEEE1394, אז העניין של 5 PCI ירד מן הפרק...

התקציב שלי הוא בין 400-500 ש"ח.

תודה מראש על העזרה!

פורסם

Asus P4S8X :

* 6 PCI

* AGP x8

* כרטיס קול מובנה 5.1

* כרטיס רשת

* USB 2.0

בסביבת ה 500 ש"ח .. וגם תישאר עם אסוס ;)

פורסם

לדעתי לא שווה להחליף לוח רק בשביל שיהיה AGP x8 משום שההבדל בין x4 ל x8 מאוד זניח ולעתים אף לא קיים.

פורסם

עדיף כבר משהו מבוסס על 865P אפילו מאשר SiS648 לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר למה...

אני הולך לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro ב-370$, ואני רוצה מקסימום ביצועים! לכן אני רוצה תמיכה מלאה בכרטיס (AGPX8) שהוא פי 2 יותר מהיר מה-AGPX4...

בכל מקרה, אם כבר אני קונה לוח אם מבוסס 865P, אז מה הכי זול שיש?

פורסם

אני אסביר למה...

אני הולך לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro ב-370$, ואני רוצה מקסימום ביצועים! לכן אני רוצה תמיכה מלאה בכרטיס (AGPX8) שהוא פי 2 יותר מהיר מה-AGPX4...בכל מקרה, אם כבר אני קונה לוח אם מבוסס 865P, אז מה הכי זול שיש?

בכלל לא נכון.

בקשר ללוח, נראה לי יש את זה של גיגה בייט, קרא את הביקורות שבאתר.

פורסם

תוסיף עוד כמה עשרות שקלים וקנה את הלוח שיאיר התכוון אליו (אני חושב) - Gigabyte 8IPE1000. הוא לפחות תומך בצ'יפסט 865PE ויאפשר לך שידרוג בעתיד...

פורסם

אני אסביר למה...

אני הולך לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro ב-370$, ואני רוצה מקסימום ביצועים! לכן אני רוצה תמיכה מלאה בכרטיס (AGPX8) שהוא פי 2 יותר מהיר מה-AGPX4...

מי אמר לך את השטויות האלה?

זה שהמספר שלו גדול פי 2 לא אומר שהוא מהיר פי 2, ההבדל הוא אולי 5 אחוז וגם זה זניח ולפעמים לא נכון....

פורסם

The difference between AGPX4 to AGPX8 with current existing cards moves around 1-5 fps, buying a new board for this will be a complete waste of money.

פורסם

אני אסביר למה...

ממש לא טוב! אני לא מאמין בנאדם! אתה הולך לקנות את ה-RADEON 9800 PRO ב-370 דולר, ומשקיע בסך הכל 500 שקל בלוח אם?זה לא משתלם! תקשיב לי:

קח את ה-RADEON 9700 PRO, וככה יתווסף לך כסף ותוכל לקחת לוח אם הרבה יותר טוב!

פורסם

You don't need to replace a board at all. just use the new card you buy with your current board.

And by the way, from a little check I made a Radeon 9800 non pro costs around 250 $ so buying the Pro version for an extra 120 $ will be a complete waste of money.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים