פורסם 2009 ביוני 2716 שנים http://www.nordichardware.com/news,9382.htmlלא יודע אם אתם מכירים את זה או לא, אבל לכו תדעו איזה בעיות יכולים לעשות לכם עם האחריות (החלפה/תיקון) במידה ובאמת יפסיקו לעבוד אחד עם השני.לתשומת לבכם.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים נראה לי שזה די עוזר לי בבחירת כ.המסך הבא שלי: GTX260 לעומת HD4870. תודה על הידיעה אחי!
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים דבר ראשון תרגעו, שום דבר עוד בכלל לא סופייש כל כך הרבה שמועות שמשהו קורה שזה כמו בלון מתנפח (לא חסרות דוגמאות לדברים כאלה)אם זה כן יקרה? אני מאמין שפאליט תדאג לאיזשהו כסת''ח
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מי שקנה כרטיס palit HD4870 אז כן...כמו שנאמר שום דבר לא סופי עדיין,וכפי שרשום בכתבהזה משפיע גם על gainward (שהתמזגו אם palit ב2005)
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר אני קניתי עכשיו 4850 של ג'יגהבייט למרות שרציתי את ה 4850 של פאליט בגלל ה DDR 5 אבל בגלל הכתבה הזאת שיניתי את דעתי.אני די בטוח שמי שיש לו פאליט לא יידפק פשוט להחליף כרטיס יהיה סיפור, בטח יציעו תיקונים/החלפות לכרטיסים באותה רמה אלא של ג'יפורס או משהו כזה..
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים כמו שנאמר שום דבר לא סופי עדיין,וכפי שרשום בכתבהזה משפיע גם על gainward (שהתמזגו אם palit ב2005)סבבה,אבל באם וזה באמת יקרה זה ייצור הרבה בעיות לאותם בעלי כרטיס הפאליט.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים שטיות ...מה הקשר בין הפסקת יצור לבין תמיכה בגלל אחריות ..אין קשר בינהם ..צודק..חברה גדולה.. אני מניח שהם יעמדו בהתחייבות שלהם לאחריות.. מה שהיא קצרה משאר החברות
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר א. אני לא בטוח כמה זה הפסד, הקירור בכרטיס של GIGABYTE הוא של זלמן ומלכתחילה רציתי כ.מסך שקט וקר מכיוון שמחשב יהיה לי בחדר על הראש כשאני יושן.ב. זה תמיד טוב שיש לך כרטיס מסך ולוח אם של אותה החברה.ג. אמנם פאליט/גיינוורד זו חברה מאוד גדולה אבל אם הם מפסיקים לעבוד עם ATI אז לא יהיו להם כרטיסים שלהם במלאי ואז במקרים של תקלות לא יוכלו לתת לכם כרטיס זהה אלא משהו שמקביל לו כביכול של NVIDIA
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים א. אני לא בטוח כמה זה הפסד, הקירור בכרטיס של GIGABYTE הוא של זלמן ומלכתחילה רציתי כ.מסך שקט וקר מכיוון שמחשב יהיה לי בחדר על הראש כשאני יושן.ב. זה תמיד טוב שיש לך כרטיס מסך ולוח אם של אותה החברה.ג. אמנם פאליט/גיינוורד זו חברה מאוד גדולה אבל אם הם מפסיקים לעבוד עם ATI אז לא יהיו להם כרטיסים שלהם במלאי ואז במקרים של תקלות לא יוכלו לתת לכם כרטיס זהה אלא משהו שמקביל לו כביכול של NVIDIAאממממ .....אתה תחייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.