פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר אני יתן לך בצהוב אז תסמן אתה צריך בעקרון למשוך אותה בעזרת הפרח שהוא מתפוצץ לקיר צדדי פשוט תיקח את הפרח לשם ושהוא יתפוצץ ואז שהיא במקום הזה להשפריץ אליה מהר מים שהיא נופלת תזמבר אותה אחרי זה יש עוד אבני לחץ כאלו אז שים מיניונים בחלק מהם ותעשה את אותה דבר אם הפרח ושכל האבני לחץ יהיו לחוצים המים יפילו אותה אחרי כמה פעמים כאלו היא מזומברת ואתה יכול להרכיב את הירוקים על העכבישים משם תמשיך לבד
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים איך מוצאים את הכחולים במשחק?כי יש לי כמה משימות שאומרים לי למצוא את הכחולים .הם מדברים באופן כללי שצריך כחולים שמתכוונים למצוא את הכחולים באותו השלב ?אני עכשיו במשימה בעיר של הרומאים (או שזה יוונים) שהייתי צריך להתלבש כמו החיילים בשביל להיכנס לבפנים ואז לפוצץ עם הבליסטרה את השער.ד"א משחק מעולה חבל שאין יותר משחקים מהסוג הזה.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר כדי להשיג את הכחולים תמשיך במשימות הראשיות גל לי זה היה מעצבן שניסיתי משימות צד ולא הצלחתי לסיים אותם עד שקיבלתי את המיניונים שאני צריך תעשה את המשימות הראשיות ואז שתקבל את כל המיניון תעשה את הצדדיות יש גם משימה אחת שגם שיש את כל המיניון צריך לעשות משימה ראשית קודם ורק אז אפשר לסים את המשימת צד הזאת ד"א משחק מעולה חבל שאין יותר משחקים מהסוג הזה.אז אתה חייב פשוט חייב לנסות את פיקמין 2 ואת ליטל קינג סטורי מניסיון שלי הם הרבה יותר טובים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383846.0
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים תודה על התשובה .הבעיה במשחקים זה שאין לי קונסולה .ולמחשב אני לא מכיר הרבה משחקים כאלה .אני אוהב משחקים פנטזיה כאלה זה מזכיר את המשחק ריימן וקרוק (שאותם גם אהבתי ) .
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר תנסה את האמולטור "דולפין" אולי הוא יצליח להריץ את פיקמין 2 או ליטל קינג סטורי אבל לא בטוח יש משחקים מסוימים שהוא מריץ אז אפשר לנסות
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים איך אני עושה קסם שאני משתמשת בירוקים ולוקחת את החיים שלו ובכך מעלה את החיים שלי?כי אני יודעת רק את הקסם של רעידת אדמה שזה:alt + a + d
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר אני חושב שזה פועל גם בחומים אני שיחקתי אם גימפאד ככה שתחפשי בהגדרות של המשחק איך
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים איך אני עושה קסם שאני משתמשת בירוקים ולוקחת את החיים שלו ובכך מעלה את החיים שלי?כי אני יודעת רק את הקסם של רעידת אדמה שזה:alt + a + dALT+להחזיק מקש שמאלי
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים כל בערך 5 דקות יש שגיאת גרפיקה והמחשב נתקע.יש לי כרטיס מסך 8800GT עם הדרייבר הכי חדש (יצא החודש)זה קורה לעוד מישהן? מה הפתרואין שום הודעת שגיאה ואין דרך לצלם כי זה תוקע את המחשבמה שרואים זה או מספרים על המסך או ריבועים מפוקסלים בכל מקרה זה נראה כמו משהו שקשור לגרפיקה או לזיכרון אבל זו סתם הרגשה.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר יש לי גם 8800GT ולא הייתה לי בעיה כזאת אולי יש לך בעית חום או משהו במחשב
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים לפי דעתי לא מדובר בבעיית חום מכיוון שמדובר במשחק אחד בלבד שבעייתי, ועוד לא מדובר פה על משחק בעל דרישות גבוהות.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים יאללה, הגעתי לFIERY SALAMANDERS היא חיסלה אותיועכשיו אין אפשרות להגיע אליה חזרה.אחרי כל השדונים המקפצים יש סלעים שחוסמים את המעבר חזרה לסלמנדרה ,מה עושים??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.