פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מישהו יודע אם יש דרך להלביש את כל המיניונים באוהל של החיילים או שצריך אחד אחד, זה ממש סיזיפי...
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים לא, זה לא זה, ניסיתי עוד בפעם הראשונה... יש איזה קטע (אפילו 2) שצריך להישתלט על מיניון ולהיכנס להלביש אותובבגדים של ליגיונר, זה קרוב לאיפה שמוצאים את הכחולים (עוד לא מצאתי)...[br]פורסם בתאריך: 30.06.2009 בשעה 18:43:11לא משנה, הסתדרתי...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר בטירה שלך יש כל מיני מקומות לקנית דברים חלק שדרוגים וחלק סתם קישוטים לטירה תשוטט בטירה ותמצא את המקומות לקנית דברים
פורסם 2009 ביולי 116 שנים הראשון היה ממש נחמד אבל 40 דולר בשביל משחק כזה ניראה לי קצת יותר מידי. נחכה לאיזה מבצע נחמד שימכרו אותו בסטים ב15-10 דולר... (זה בטח יקרה עוד שנתיים בערך)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים תעזרו לי בבקשה..אני יודע שזה קצת מצחיק אבל אני לא מצליח לשמור.אני נכנס ל-autosave slot ,ואז בהכל רשום לי empty ואני מנסה לשנות את השם אבל אני לא מצליח..מישהו יכול לעזור לי?תודה
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר טוב אני מחדש את הדיון כי עברתי את LKS והתחלתי לשחק בעיקר בOverlord 2ואני חייב להגיד המשחק די מאכזב יש אומנם כמה שיפורים יחסית למשחק הראשון אבל גם יש בעיות מעצבנות יש מקומות מסוימים אם קפיצת פרימים חלק מהמשימות ארוכות מדי חלק מהמשימות שנותנים לך אין אפשרות להשלים מיד וצריך לעשות משימות אחרות עד שמקבלים את כל המיניון לדוגמה ניסיתי את המשימה בעיר שצריך להרוג\לשעבד 100 אנשים הצלחתי 85 ואז נתקעתי כי יש חלק שצריך את הכחולים ועוד לא השגתי אותם
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים זה כל הרעיון..גם בראשון יש לך במפות הראשונות שדרוגים בתוך מים שאתה לא יכול להגיע אליהם.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר אני לא מדבר על שדרוגים אני מדבר על משימות בכל מקרה עוד דבר מעצבן שמאכזב אותי במשחק נכנסתי למקום שצריך למצוא את המיניון הכחולים בסדר כמה פזלים קטנים נזכרתי שהכחולים יכולים להחיות את עצמם מה שלקח לי טיפה זמן כי פספסתי את מה שהיה כתוב לא נורא למרות ששחקנים חדשים לסדרה בטח יתעקו בחלק הזה ממשיך במשחק ניתקע בחילים והם היו חזקים מהרגיל ולא הצלחתי לברוח הופס מעיפים אותי מהמערה לא נורא נסיון שני נזהר הפעם הכל בסדר הורג את החילים אם קסם בריא ושלם במקום שחיסלתי כבר חילים פתאום צצים בדיוק באותו מקום חילים שלא היו שם לפני מילי שניה מחסלים אותי כי אני לא מצליח לברוח אופס יוצא מהמערה :pissed: אכשיו אין לי בעיה אם אתגר נורמלי ואני חושב שהיום הרבה משחקים קלים מידי אבל המשחק הזה ספציפית קל 95% מהזמן וככה הוא זורם וחלקים כאלו שחלקם בגלל באגים מאוד מעצבנים בכל מקרה אחרי ליטל קינג סטורי שהרבה הרבה הרבה יותר טוב קשה לחזור אחורה וליטל קינג סטורי גם יותר מאתגר אבל זה לא בגלל באגים המשחק פשוט מתוכנן טוב אין לדוגמה מצב שמיניום עומד באוויר תקוע כמו שקרה לי היום באוורלורד 2
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים חברה תעזרו לי לעבור קטע במשחק .זה בדיוק אחרי שחילצתי את הספינה שלי מהקרח .יש שער גדול שהוא סגור ואני צריך לפתוח אותו בעזרת 4 מפתחות.הצלחתי רק מפתח 1 למפתחות האחרים אני לא יכול להגיע .שמתי מפתח אחד ואז יש לי גשר שאני לא יכול לעבור כי כמה אנשים זורקים עליי אבטיחים (אלוהים כמה שזה נשמע מפגר) .ניסיתי לשלוח אליהם את האדומים אבל הם הורגים לי אותם .איך אני עובר את השלב הזה ??????אני כבר מלא זמן מנסה לעבור .תודה .
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר בחלק הזה יש כמה מקומות אם הספינה שצריך להגיע לא רק 1 תחפש אם הספינה מקומות אחרים אם המפתחות האלו עריכה -דרך אגב אתמול עברתי בסך הכל משחק נחמד אבל מאכזב יחסית למה שציפיתי היום התחלתי אם הגרסה של הWII ששונה כולל עלילה אחרת גם די נחמד גרפיקה אומנם הרבה פחות טובה אבל שליטה טובה יותר בגלל הפוינטר שמעולה לסוג כזה של משחקים
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אני תקוע בהתחלה :-[אחרי שהאלפים לקחו את הייטי, כעת עלי לחפש ספינה או משהו בסגנון, ויש מעבר שאני לא יכול לעבור, מה עושים?! :-\עריכה:הסתדרתי.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים איך אני מנצח תSPIDER QUEEN הזאת? אני מפוצץ תפרחים אבל היא עולה למעלה כל הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.