פורסם 2009 ביוני 2716 שנים שלום לכולם,האם אני יכול להגדיר בפייסבוק שכל תגובה שלי גם בקירות של חברים תופיע בדף הפרופיל שלי,או לפחות רק ירשם שהגבתי לחבר מסויים?דיי דחוף..תודה מראש!
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים זה מציין שרשמת תגובה בקיר של אחרים כברירת מחדל.Nadav wrote on #####'s Wall.אם זה לא אצלך כך, פנה לדף הבא:https://register.facebook.com/privacy/?view=feeds.שם ההגדרות מסוג זה.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר קודם כל תודה,עכשיו בהגדרות פרטיות הכל מסומן אצלי כבר,פשוט רציתי לדעת אם אפשר יהיה להגדיר שכאשר אני מגיב למישהו זה יופיע לי בפרופיל שלי(לא רק בדף הבית)כך שגם אם הגבתי לחבר מסויים, חבר אחר שאינו מכיר אותו יוכל לראות זאת(כשהוא נכנס לי לפרופיל..)שוב תודה!דיוק:כמו שמופיע לי בפרופיל כאשר אני מגיב לתמונה, האם אפשרי שיופיע לי כשאני מגיב לסטטוס של חבר??
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר הקפצה ודיוק השאלההאם אפשר להגדיר שיופיע לי בפרופיל כאשר אני מגיב לסטטוס של חבר?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר גם לא, אם אני אוהב תמונה או משהו כזה זה מופיע לי הפרופילאבל לא כאשר אהבתי סטטוס מסויים..משום מה..
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים נכון. בעמוד שלך לא מופיעים עדכונים לגבי תגובות/לייק על סטטוסים, וזאת גם הסיבה שאין אפשרות לאפשר/לבטל את זה בהגדרות הפרטיות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.