עבור לתוכן

המלצות לסימולטורי טיסה

Featured Replies

פורסם

אז כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין בשמות של סימולטורים לטיסה של

מטוסי ומסוקי קרב,אני לא רוצה סימולטור שצריך לקרוא תחוברת שלו חצי שנה לפני זה ואז רק אפשר להתחיל.

משהו שאפשר לעלות על המטוס וללמוד ישר ומקסימום למצוא בקונטרול אחר כך את כל המקשים מה הם עושים.

אך כמובן שהרמה שלו לא תיהיה כזאת נמוכה לדוגמא כוכב כחול משהו בסגנון הזה יותר קשה גם בסדר.

בתודה מראש 8)

פורסם

היה לי ניסיון עם המשחק F18 מבצע סופת המדבר (או משהו בסגנון הזה), משחק על המלחמה בעירק, לא שווה שקל תתרחק ממנו הוא משעמם. לא מומלץ בכלל.

פורסם

אתה פשוט חייב לשחק בIL2 Sturmovic Forgotten Battles הסימולטור הקרבי הכי טוב שאי פעם יצע !

גם 3 Microsoft flight Simulator גם נחמד, אבל לא משתווה לIL2SFB.

פורסם

אם לא אכפת לך לנסות אחד נורא ישן:

f22 lightning 2

הסימולטור היחיד שאהבתי אי פעם... ואני לא אוהב סימולטורים... :-\

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט חייב לשחק בIL2 Sturmovic Forgotten Battles הסימולטור הקרבי הכי טוב שאי פעם יצע !

גם 3 Microsoft flight Simulator גם נחמד, אבל לא משתווה לIL2SFB.

הוא טוב ולא צריך הרבה לקרוא לפני זה והסברים אפשר ישר להתחיל להפציץ ?

פורסם

האמת שצריך לראות את הTRAINING ואז לשחק....

אלה אם אתה מבין מה כל פקודה עושה במטוס אימיתי ואז אתה רק צריך לסרוק את הכפתורים.

אם אתה מחפש משחק שאפשר ישר להפציץ אתה מחפש משחק ארקייד ולא סימולטור.

למרות זאת את רמות הקושי של המשחק ניתן לכוון בין ארקייד לסימולטור.

פורסם
  • מחבר

אגב האם זה סימולטור קרבי ?

כי אני רוצה קרביים.

פורסם

עוד מעט צריך לצאת Lo-Mac. תשטפו את העיניים - www.lo-mac.com

פורסם

אחי אם אתה אוהב סימולטורים חכה לחודש הבא שבו ייצא אחד הסימולטורים המצופים ביותר אם לא המצופה ביותר!(ואני לא מדבר על וופל)

Lock-On , לא חסר עליו מידע ברשת,גרפיקה מדהימה,מבחר גדול של מטוסים ופשוט הולך להיות הדבר הבא,חפש עליו מידע בכל אתר משחקים מכובד ותראה בעצמך.

פורסם
  • מחבר

אני לא כזה חולה סימולטורים של טיסה.

רק רציתי לשחק באיזה משחק מטוסים טוב או מסוקים

כמו כוכב כחול

שאהבתי מאד כי לא שיחקתי הרבה זמן

פורסם

>:(

אני לא חושב שזה שעוד מעט יוצא LOCK ON לא אומר שלא כדי לנסות IL2SFB.

חוץ מזה בסימולטורים מודרניים זה פחות תלוי ביכולת שלך (בזמן קרב) בגלל טילים עוקבים ועוד דברים שמקלים עליך בקשר לחלק של הטיסה כי בכל זאת עם מטוסים קשה יותר לטוס, למרות שאני בטוח שLOCK ON יהיה משחק מצויין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים