פורסם 2009 ביוני 2616 שנים שלוםיש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן ויש בו במשחקים קריעת תמונההכרטיס מסך שלי הוא ATI HD 4870 עם 1 ג'יגהוהמסך הוא LG W2261Vיש לי 4 ג'יגה ראם של קינגסטוןמערכת הפעלה ויסטה 32 ביט קראתי בנושא שבנעוץ קצת על הבעיהוהורדתי את התוכנה שאמורה לסדר את זה אבל היא יוצרת לי לאגים ובעיות במשחקים ככה שאני לא חשוב שזה כל כך פתרוןרציתי לדעת אם יש פתרון אחר בלי תוכנות או דברים כי הבנתי שהבעיה לא אמורה לקרות מהתחלה בכלל וזה אומר שיש בעיה אם היא קורתבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה להתחיל להפעיל משחקים בנורמליות בלי לראות את התמונה נחתכתתודה רבה מראש!
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר VSYNC ON אמור לטפל בבעיה.באיזה משחקים מדובר?בXNEN ORIGINS WOLVERINEבWHEELMANTHE SIMS 3ועוד כל מיניהקטע שברוב המשחקים אין V SYNCאבל רציתי לדעת בכללי למה זה קורה ואם יש אפשרות לסדר את זה בלי להשתמש בתוכנה שיש בנעוץאתה יכול בבקשה להסביר לי קצתתודה רבה מראש!
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים תפעיל vsync דרך הדריבר. לא צריך תוכנה צד שלישי.אם יהיו לך בעיות ביצועים או לאג עם vsync... אז כבר יהיה כדאי להשתמש בנעוץ.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר תפעיל vsync דרך הדריבר. לא צריך תוכנה צד שלישי.אם יהיו לך בעיות ביצועים או לאג עם vsync... אז כבר יהיה כדאי להשתמש בנעוץ.ה V SYNC בדרייבר לא עוזר לירק התוכנת צד שלישי עובדת לי אבל היא יוצרת לי לאגים במשחקיםלמה הבעיה הזאת בכלל קיימת והאם זה יכול להיות בעיה בחומרה כמו לוח אם/מעבד כי המחשב שקניתי חדשואצל הטכנאי שהייתי אצלו שללנו בעיה של כרטיס מסך או זיכרון RAM כי החלפנו וזה לא עזרתודה מראש,
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים הקריעת תמונה תמיד היתה, איך לא הבחנת בזה עד עכשיו? יש מצב שלאחרונה עברת לLCD?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר הקריעת תמונה תמיד היתה, איך לא הבחנת בזה עד עכשיו? יש מצב שלאחרונה עברת לLCD?לא במחשב הקודם היה לי כרטיס מסך מעפן עם מסך LCD ולא הייתה קריעת תמונה וזה מוזר לי למה בחדש יש?אבל לא הבנתי למה הבעיה הזאת קיימת? ממה היא נוצרת? וזה יכול להיות בעיה בחומרה כמו לוח אם/מעבד כי המחשב שקניתי חדשואצל הטכנאי שהייתי אצלו שללנו בעיה של כרטיס מסך או זיכרון RAM כי החלפנו וזה לא עזרתודה מראש, ובבקשה תענו על השאלות שלמעלה זה חשוב לי לדעת!
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים בעיקרון יש את הסטיקי שמסביר למה זה קורהאתה יכול להגיד לי אולי מה היה הכרטי המעפן הקודם הזה שהיה לך?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר בעיקרון יש את הסטיקי שמסביר למה זה קורהאתה יכול להגיד לי אולי מה היה הכרטי המעפן הקודם הזה שהיה לך?הכרטיס מסך שהיה לי הוא ATI RADEON 1050 SERIESאיך זה יכול להיות שבמחשב החדש יש לי ובקודם לא היה לי?ובנעוץ זה קצת מסובך יש מצב אתה מסביר לי בקצרה ושאני טיפה יותר יבין למה זה קורה וממה היא נוצרת (אני פשוט לא מבין כל כך בנושא)?והבעיה יכולה להיגרם מבעיה בחומרה כמו לוח אם/מעבד כי המחשב שקניתי חדש מאודואצל הטכנאי שהייתי אצלו שללנו בעיה של כרטיס מסך או זיכרון RAM כי החלפנו וזה לא עזרתודה מראש, ובבקשה תענו על השאלות
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים עוד פעם, זה לא קשור לזיכרון או מעבד זה משהו שתמיד היה קייםכנראה שבמחשב הקודם VSYNC היה פועל אם לא הבחנת או שהביצועים היו כל כך חרא שלא רצית לשים לב לזהאבל זה תמיד היהאתה יכול להגיד לי מה היתה התוכנה צד שלישי הזאת שעושה את הלאגים?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר עוד פעם, זה לא קשור לזיכרון או מעבד זה משהו שתמיד היה קייםכנראה שבמחשב הקודם VSYNC היה פועל אם לא הבחנת או שהביצועים היו כל כך חרא שלא רצית לשים לב לזהאבל זה תמיד היהאתה יכול להגיד לי מה היתה התוכנה צד שלישי הזאת שעושה את הלאגים?התוכנת צד שלישי שהתשתמשתי בה היא D3DOverrider זאת שיש בסטיקיולא במחשב הקודם ולא היה V SYNC וזה פשוט לא היהעוד משהו מוזר הוא שלחבר שלי יש כרטיס מסך קצת יותר ישן משלי ויש לנו את אותו מסךשנינו משחקים בXMEN WOLVERINE ולו אין קריעת תמונה ולי יש יש לציין שהוא לא נגע בשום הגדרות לא שם V SYNC ולא תוכנת צד שלישיאיך זה יכול היות?ועוד פעם ממש תודה על זה שאתם עוזרים לי!
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אמרת שיש לך כרטיס של ATI נכון?אתה הורדת את ati tray tools? זה הכרחי לביטול הלאג
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר אמרת שיש לך כרטיס של ATI נכון?אתה הורדת את ati tray tools? זה הכרחי לביטול הלאגכן הכרטיס שלי של ATI ולא הורדתי אותהמחר אני יוריד אותה כשהמחשב יחזור מהטכנאי לא הבנתי איך הטכנאי לא עלה על זה שהבעיה היא קריעת תמונהואיך זה יכול להיות שבאותו משחק לי יש קריעת תמונה ולחבר שלי אין כשיש לנו את אותו המסך ולו יש כרטיס קצת יותר ישן משלי?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים לא הבנתי למה אתה שולח את המחשב לטכנאי כל הזמן יכלת פשוט לשאול פה והיינו עושים את מה שהטכנאי עושה בחינם, זה בדיוק מה שאני עושה עכשיובתוכנה הזאת יש הגדרות שחלק מהן לא יופיעו בדרייבר, וגם יש שם הגדרה שאם אתה עושה אותה היא מורידה לך את הלאג
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר לא הבנתי למה אתה שולח את המחשב לטכנאי כל הזמן יכלת פשוט לשאול פה והיינו עושים את מה שהטכנאי עושה בחינם, זה בדיוק מה שאני עושה עכשיובתוכנה הזאת יש הגדרות שחלק מהן לא יופיעו בדרייבר, וגם יש שם הגדרה שאם אתה עושה אותה היא מורידה לך את הלאגהטכנאי לא עלה כסף זה מאיפה שקניתי את המחשבואתה יכו ללהסביר לי איך אפשר להגדיר שלא יהיה את הלאג? הלאגים בעיקרון שהתכוונתי אליהם הם שפתאום התמונה נהיית ממש איטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.