עבור לתוכן

תוכן נמחק

Featured Replies

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

אם אתה אוהב ווסטרנים אז ב3 ליולי יוצא CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD. המשחק הראשון היה יצירת מופת הן מבחינת הגראפיקה והן מבחינת עלילה.

ההמשך יפיפה, לפי הסרטונים יש את האקשן של COD4...

אם אתה אוהב משחקי פעולה אתה חייב לשחק בו.

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

call of duty world at war יכול להתאים לך, אותו סגנון כמו קוד4 רק מלחמת העולם השניה.

פורסם

ראיתי GAMEPLAYים של הראשון,לא אהבתי.

בכלל, אני לא אוהב מערבונים ואת כל הקטע הזה של עיירות קטנות והרבה יריות מאקדחים ישנים......

לא לטעמי, אבל תודה על ההצעה! :xyxthumbs:

יאלל'ה חברה,עוד!

גם אני חשבתי כך עד שיצא לי להתנסות בו...

מה אתה אומר על להרחיב קצת את הז'אנרים? אם אתה אחד החברה שאוהבים שהאנדרנלין זורם בדם בלי לקום מהכיסא אז COMPANY OF HEROES וWORLD IN CONFLICT יעשו את שלהם. אבל הם אסטרטגיות (COH על מלחמת העולם השנייה וWIC על מלחמה מודרנית) הגראפיקה שלהם מדהימה הן מקרוב והן מרחוק

תראה אם אתה אוהב את RIDDICK ASSAULT ON DARK ATHENA משחק התגנבות+אשקן חבל"ז שווה כל סנט...

פורסם

call of duty world at war יכול להתאים לך, אותו סגנון כמו קוד4 רק מלחמת העולם השניה.

לא. הוא פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

לא עלילה, משחקיות. לא אכפת לי מעלילה במשקים כאלו. אכפת לי בעיקר ממשחקיות בגלל שהם מתמקדים במולטי.(COD 5 לא כמו COD 4)

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

הרידיק החדש היה נחמד אבל קצת קצר.

בקודם שיחקתי מזמן אבל נראה לי שהוא היה יותר טוב (ואולי גם יותר ארוך).

בכל מקרה החדש מגיע עם הישן כבר בפנים אז מי שלא יצא לו לשחק בישן יקבל חוויה כפולה, אני ממליץ :xyxthumbs:.

פורסם

deadspace , אתה חייב לנסות

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

אז בסה"כ אתה מחפש בלונדינית חטובה עם ;D ;D גדולים , אתה לא משאיר מקום פה לפשרות ... :silly:

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים