פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מזכיר לי את המהירות שהרגתי את הדבורה הבת בתתתתת **** אחרי שעקצה אותי!אבל כמו שהיא כבר עקצה אותי זה לא ממש תרם.אז אני מתאר לעצמי אחרי שלעסת את הצימוק הטעם עדיין נשאר :-X
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים צימוקים ואגוזים...שני הדברים שישמידו את האנושות...גועל נפש.אם אתה פותחים קבוצה facebook אני בפנים. אבל רק בתנאי שהיא תכלול גם אגוזים.אל תדעג אתה תהיה הראשון למות WTF!!!!!!!!!אגוזים שולטים תיזהרו במה שאתם אומרים!במיוחד אגוזי לוזחופה (: אומר/ת: איזה לספר אני עייפה ורעבהאגוז אומר/ת: אז תאכלי קצת אגוזים חופה (: אומר/ת: איכסאגוז אומר/ת: את אומרת עלי איכס ??? את השניה למות !!!תיזהרו אנשים אני מתחיל לבנות רשימות !!
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר מזכיר לי את המהירות שהרגתי את הדבורה הבת בתתתתת **** אחרי שעקצה אותי!אבל כמו שהיא כבר עקצה אותי זה לא ממש תרם.אז אני מתאר לעצמי אחרי שלעסת את הצימוק הטעם עדיין נשאר :-Xזיהיתי את המרקם עם הלשון והצאתי מהר, לא נלעסו ולא שוחררו טעמים. תודה לג'ה.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל דוחפים צימוקים לכל מקום ולכל דבר?! אני שונא צימוקים!!! אני חייב להסכים איתך. צימוקים זה רע!
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אל תדעג אתה תהיה הראשון למות חופה (: אומר/ת: איזה לספר אני עייפה ורעבהאגוז אומר/ת: אז תאכלי קצת אגוזים חופה (: אומר/ת: איכסאגוז אומר/ת: את אומרת עלי איכס ??? את השניה למות !!!תיזהרו אנשים אני מתחיל לבנות רשימות !!Oh shi...
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים חבר'ה בואו ניתן לצימוקים להירגע כי זה כבר גלש לשטויות לפני זמן מה. נתראה בתרדים הבאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.