פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אסור להתייחס כה בזלזול אל הצימוקים! אחרי הכל גם להם יש רגשות! גם הם בני אדם!(GREEN PICE FOREVER!!!!!)
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר פסימיות - זה בנוגע למשהו מצומצם, לדוגמא הת'רדפסימיזם - זה בנוגע למורחב, לדוגמא הפורום
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אז תכין אותה לבד, עדיף בהרבה מלקנות את הגוש שומן המוצק הזה שמוכרים לך בתור מזון בריאות... דובי, התלמד אותנו איך מכינים גרנולה בייתית קרנצ'ית? (תהיה לי בריא כמה ידע עצום יש לך- אני עדיין מאמין בקונספירציה שמציאו עליך עם הקבוצת מדענים שעומדים מאחוריך.. )
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים דובון חי ונושם.אתה יודע, אם שואלים משהו בכללי אפשר לחפש בגוגל , ללמוד על הדרך בשביל עצמך טיפה ואז לענות לבחור.תתפלא, אבל זה נורא מפתח.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים זה לא טעים והם תמיד מתחבאים לי בתחתית של הקערה של הגרנולה, ואז אחרי קערה שלמה של קרנצ'יות וטעים... יש צימוקים :'(זה כל כך נכון....מי שמוסיף את הצימוקים לגרנולה ממש קאקר
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים דובי, התלמד אותנו איך מכינים גרנולה בייתית קרנצ'ית? (תהיה לי בריא כמה ידע עצום יש לך- אני עדיין מאמין בקונספירציה שמציאו עליך עם הקבוצת מדענים שעומדים מאחוריך.. ) קונים שיבולת שועל בשוק שופכים סירופ מייפל ודבש וזורקים לתנור?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים כמובן שהמתכון של דובי הרבה יותר טוב וטעים, אבל אפשר גם ככה:http://food.walla.co.il/?w=//858134
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים ^^ תומך בך בכל הכוח! למה למהה באמת לכל חור דוחסים צימוקים! גם בתוך לחם!? מה הלחם עשה רע שיש שם צימוקים! ואפילו אם מעיפים את הצימוקים! מרגישים אותם
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים עזבו גרנולה.. מי אוכל את הגועל הזה בכלל, ובעוגות עוד אפשר לקבל צימוקים, אבל הכי מעצבן זה שמגיע לבית שוקולד יוקרתי כזה, אתה פותח את האריזה, לוקח כמה קוביות - השוקולד מעולה, ואז בום נתקע לך צימוק זה הורס הכללללל. מה הקטע לשים צימוק בתוך שוקולד???? בטח זה הדרך שלהם לחסוך בשוקולד יקר, הם ממלאים בצימוקים זולים במקום, ואנשים לא מתלוננים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.