עבור לתוכן

מתלבט לגבי NOTEBOOK+מה אמור לצאת לשוק בקרוב? תקציב-כ-2,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לי יש את מחשב ה1000HE ואני מרוצה עד השמיים ממנו!

לא יכלתי לבחור מחשב יותר טוב ללימודים!

דבר ראשון הוא ממש נוח לכתיבת עבודות, העיצוב שלו האומנן טיפה גדוליותר משאר העיצובים של החברות האחרות אבל חיי הסוללה שהוא מירביים בייחד לחברות אחרות.

דבר שני יש לו את מעבד הN280 ואני מדגיש שרק אותו תקנה כי הN270 במחשב הזה ממש גורם לבעיות ולעבודה איטית.

המסך לא מבריק מה שנותן לך המון נוחות אם אתה מטייל הרבה.

אם אתה תרצה לשחק פה ושם משחקים בשביל להרפות את הראש אז המשחקים שהוא יכול להריץ הם:

GTA SA

GTA VC

CS

ועוד..

כמובן שאלו משחקים קצת ישנים אבל עדיין בשביל להעביר את הזמן הוא עושה את העבודה..

דבר שני מבחינת סרטים אין למחשב הזה בכלל בעיה הוא יכול להריץ סרטים במשך שעות! אני רואה כל יום שעתיים וחצי לפחות סרטים בגלל שאני בנסיעה.

יש לי כוונות להחליף את הסוללה ל9 תאים בשביל לקבל זמן סוללה של 12 שעות!

וגם להרחיב את הזיכרון ל2G בשביל שאוכל לחק קצת יותר במשחקים אבל בכללי אניממש מש ממליץ על המחשב הזה בתור מחשב עבודה ולימודים.

ד'א המחשב הזה משמש אותי כמחשב ראשי ולכן מה שנותר לעשות זה לקנות CD-ROM נייד כי זה אחד הדברים שחסרים במחשבים מסוג זה.

אני קניתי אותו ב2300 ש'ח בבאג

אבל אם אתה יכול להשיג את הMSI WIND PLUS לא מאיבורי אז באמת תבדוק את העיניין הזה כי יש מצב שהMSI טוב יותר. אני קניתי את המחשב שיש לי עשכיוכי לא רציתי לקנות מאיבורי כי קראתי הרבה תגובות שספציפית המחשב הזה נהרס מהר מאד ויש מצב שזה חיקוי.

במשפט אחד : אני ממש ממליץ עליו לכל מי שרוצה מחשב יחסית זול ולללימודים והרבה זמן סוללה.

תתחדש!

- ההבדל בין 270 ל- 280 הוא זניח ובלתי מורגש, ככה שזה קישקוש

- מסך מט באמת עדיף על מבריק

- לא יודע לגבי משחקים, לא ניסיתי

- סרטים הוא מריץ בקלות ולאורך זמן (?) אבל לא HD

- להרחיב ל- 2GB זה לא בעיה, כל ילד יכול (בורג, שליפה, הכנסה, בורג), סטיק עולה בסביבות 140 ש"ח

- אחרי שהיה לי נייד עם C2D קשה לי להיות מרוצה לחלוטין מהמהירות שלו.. בייחוד בתור מחשב ראשי (הראשי שלי מהיר יותר מהנייד לשעבר), זה נראה לי בלתי מתקבל על הדעת.. אולי הביצועים שלו שונים עם לינוקס..

אני במקומך מחכה מספר שבועות לפני תחילת הלימודים - מתחיל מחקר עדכני - וקונה בערך שבועיים לפני תחילת הלימודים..

פורסם
  • מחבר

אני אחכה ל

כשבועיים לפני תחילת הסמסטר (סוף ספטמבר), ובמקרה הצורך אשוב לכאן

רב תודות, עזרתם לי המון :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים