עבור לתוכן

אנטיביוטיקה + אלכוהול = רעיון טוב? [לא!]

Featured Replies

פורסם

בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד.

זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם :(

• תגובות 35
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש לוותר ומהר!

כל שתיית אלכוהול עם תרופות (ושתיית אלכוהול לבד..) אינה בריאה.

פורסם

חוץ מזה שזה ממש לא בריא זה בדר"כ גם מבטל את ההשפעה של התרופה.

פורסם

לא מערבבים תרופות עם אלכוהול.

פורסם

בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד.

זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם :(

בנזין עם רד-בול :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:(

תודה רבה לכם, די הייתי בטוח שזה ככה אבל בכל זאת רציתי לוודא

בכל זאת, אמרו לי שחצי שעה אחרי שאני לוקח את הכדורים מותר לי לאכול.

תופס או לא תופס על אלכוהול?

פורסם

אסור לצרוך אלכוהול בכל תקופת הטיפול בתרופה.

אז לא תשתה שבוע - שבועיים, לא יכול לצאת מזה משהו רע.

מקסימום, תחסוך כמה שקלים.

פורסם

ממש לוותר ומהר!

כל שתיית אלכוהול עם תרופות (ושתיית אלכוהול לבד..) אינה בריאה.

שטויות, אם תשתה ברגוע אין שום סיכון, כמובן שאל תגזים...

פורסם

פניצילין לכאבי גרון?

מה זה החרטא הזה?

במקומך הייתי מבקש חוות דעת שנייה בעניין...

בכול אופן, כשלי יש כאבי גרון אני מעביר אותם עם התרופה של סבא... 2~3 שוטים של משהו טוב, סמוחטה ענקית, קצת מגרה- ובבוקר כמו חדש :)

בד"כ לכדורים לוקח איזה חצי שעה לעבור את הקיבה ואז אתה יכול לאכול\ לשתות מה שאתה רוצה- אבל אל תזים כי התרופות בד"כ מחלישות את הגוף והאפקט של האלכוהול (בקטע של הרס כבד, מוח וכו') יכול להיות מוגבר...[br]פורסם בתאריך: 26 יוני 2009, 12:22:07

אסור לצרוך אלכוהול בכל תקופת הטיפול בתרופה.

אז לא תשתה שבוע - שבועיים, לא יכול לצאת מזה משהו רע.

מקסימום, תחסוך כמה שקלים.

אוי נו... חצי בירה (נורמאלית... לא גולדסטאר\ טובורג...) זה כמו כוס חלב עם כף דבש... משכך כאבים קל ומלא במינראלים וויטמינים...

פורסם

מהנחה שהוא לא מצא פניצלין בארון והחליט שזה רעיון טוב, אלא קיבל את זה מרופא, כנראה שיש לו משהו חמור יותר מסתם כאב גרון. בכל מקרה אם הוא התחיל בטיפול חייבים לסיים- גם אם זה סתם הייתה התקררות. אחרת הוא סתם מאיץ את האבולוציה של החיידקים בגוף שלו

פורסם

פניצילין לכאבי גרון?

מה זה החרטא הזה?

במקומך הייתי מבקש חוות דעת שנייה בעניין...

הבן אדם שואל בפורום מחשבים על אלכוהול ופניצילין :kopfpatsch:

סביר להניח שההחלטה לקחת פניצילין גם היא שגויה מלכתחילה.

פורסם

אם אני לא טועה האלכוהול מחזק את השפעת הפניצילין,וזה יכול לפגוע בכבד.

בכללי,אל תשתה עם תרופות!.חבל על הכבד שלך. :nono:

פורסם
  • מחבר

shem86, אני שואל בפורום הזה כי רק פה יש אנשים מעל גיל 18 שיש להם ניסיון בלשתות ושכל בשביל לא להרוס לעצמם תגוף תוך כדי. רק תאר לעצמך מה היה קורה אם הייתי שואל אותה שאלה בFXP, כנראה הייתי מוצא את עצמי באמבולנס חצי מת :/

מרשם לפניצילין קיבלתי מדוקטור, בגלל שהכאב גרון נגרם מחיידקים.

רוב הסיכויים שנקנה וודקה, ככה שכנראה זה יהיה יותר מדי על הכבד, מה גם שאני לא רגיל לשתות ככה שיש מצב שזה ישפיע יותר מעל אנשים אחרים. אין דבר, נחכה עם זה שבוע שבועיים

תודה רבה לכם :)

פורסם

אז כוסית אחת אתה יכול להרשות לעצמך... :)

פורסם

shem86, אני שואל בפורום הזה כי רק פה יש אנשים מעל גיל 18 שיש להם ניסיון בלשתות ושכל בשביל לא להרוס לעצמם תגוף תוך כדי. רק תאר לעצמך מה היה קורה אם הייתי שואל אותה שאלה בFXP, כנראה הייתי מוצא את עצמי באמבולנס חצי מת :/

.

.

.

אתה שפוי?

מי דיבר על לשאול בפורומים אחרים?

שאל רופא! תראה כמה דעות שונות יש לך פה..

רופה לפחות יודע על מה הוא מדבר באמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים