פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מת מהדבר שאם אני אגיד שהוא חרא טהור יתנפלו עלי כמה חברה....אז אני לא אגיד את זהמת ממנת יתר של הרואין... מי יתנפל עלייך?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר אתם רוצים למצוא יהודים במקומות מוזרים ?? הכי פשוט זה להכנס ל JEW WATCH למינהם, החרות האנטישמים שם מחזיקים רשימה גדולה מאוד. עשו טובה על תיכנסו ל jew watch (אלה עם אתם הולכים לנסות להפיל את האתר הזה ) כי לפי מה שאני רואה יש פה לא מעט חברה שזה ישפיע עליהם רק לרעה
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים ראיתי את הסרטונים על האנשים היהודים המפורסמים וזה אדיר!!זה נחמד לדעת שיש מלא אנשים שאני אוהב לראות סרטים שלהם שהם יהודים, אפילו סקארלט ג'והנסון יהודייה, סתם מעניין כי היא ממש כוסית.וחשבתי שפאולה עבדול ערבייה... בכל זאת, עבדול.תודה למי שפרסם.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים תכלס, תראו על מה לעזאזל אתם בונים גאווה לאומית! זה כמו שתראה איטלקי שגאה בג'יימס גנדולפיני(שיחק את טוני סופרנו).
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים תכלס, תראו על מה לעזאזל אתם בונים גאווה לאומית! זה כמו שתראה איטלקי שגאה בג'יימס גנדולפיני(שיחק את טוני סופרנו). דווקא כל קהילות אירופה די גאים בהישגים של בני מוצאם בארה"ב
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים נטלי פורמן ישראליה וידעת עברית http://www.youtube.com/watch?v=kHGOWLzF3is חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....נקרעתי מצחוק!!!!!
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר נטלי פורמן ישראליה וידעת עברית http://www.youtube.com/watch?v=kHGOWLzF3is חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....נקרעתי מצחוק!!!!! כן גבר זה קורע ,תיראה עוד גברים של snl זה חומר מעולה נ.ב pila מתיי אתה נותן מאמר על ההוזניות שלך
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים חחח סך הכל דת. עוד לא ראיתי אנשים מדתות אחרות שמחפשים אנשים מפורסים מהדת שלהם .
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים כן גבר זה קורע ,תיראה עוד גברים של snl זה חומר מעולה נ.ב pila מתיי אתה נותן מאמר על ההוזניות שלך תגיד, הסרטון הזה באמת צולם איתה בהסכמתה או שזו עריכה? אם כן אז העריכה ממש מצויינת.בקרוב מאוד, אני מבשל את המאמר עם סט קטן של דיסקים ומעלה קצת את המשלב הלשוני.אני גם מרגיש שהן נורא שקופות ומאוד גלויות עם המקור ושבגלל זה אני לא מוציא מהן את המיטב עם הקואון D2 [מן הסתם] ושעדיף לחכות עוד איזה חודש או קצת פחות, כשהמגבר/ממיר דיגיטלי אנלוגי יהיה אצלי [HeadAmp Pico DAC/Amp Combo].
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר תגיד, הסרטון הזה באמת צולם איתה בהסכמתה או שזו עריכה? אם כן אז העריכה ממש מצויינת. בקרוב מאוד, אני מבשל את המאמר עם סט קטן של דיסקים ומעלה קצת את המשלב הלשוני. אני גם מרגיש שהן נורא שקופות ומאוד גלויות עם המקור ושבגלל זה אני לא מוציא מהן את המיטב עם הקואון D2 [מן הסתם] ושעדיף לחכות עוד איזה חודש או קצת פחות, כשהמגבר/ממיר דיגיטלי אנלוגי יהיה אצלי [HeadAmp Pico DAC/Amp Combo]. כן ,אכן צולם בהסכמה איתה ובקשר למאמר ,טוב כך את הזמן שלך ,עדיף שזה יצא טוב מאשר שזה יצא מהיר
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים נו אם תחפש מספיק יש ישראלי שקשור לכל דבר... הידעת שהסולן של Kiss ישראלי? אני מבקש, הוא יותר בסיסט מאשר סולן
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים דניאל רדקליף? ??? רוס מחברים? אלביס פרסלי? אלברט אינשטיין? הודיני? רוב שניידר? (יוצר דרייק וג'וש!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.