עבור לתוכן

ישראלים ויהודים במקומות מוזרים

Featured Replies

• תגובות 71
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר רבות נאמר על ינון צור ועל עבודתו בתחום הן בדיונים הרשמיים של CRYSIS והן בכלליות ככה.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקי , פשוט נתקלתי בזה לראשונה והחלתתי לשתף .

פורסם

נו אם תחפש מספיק יש ישראלי שקשור לכל דבר...

הידעת שהסולן של Kiss ישראלי?

gene_simmons.jpg

פורסם

היעדתם שאחד מחברי RED HOT CHILLY PAPERS הוא גם ישראלי?

ישראלים יש בכל מקום.. שמעתי על כך שלוי לבייב רצה לקחת את המשפחה למקום צנוע עד כמה שאפשר שלא ימשוך ישראלים, קיצר לקח אותם לירח והבן שלו התחיל לבנות ארמונות בחול והפריע לו סלע אחד אז הוא הזיז אותו וגילה שם חייזר ששאל אותו- "בואנה אחי איפה שירתתה בצבא? אתה ניראה לי מוכר"[br]פורסם בתאריך: 26.06.2009 בשעה 16:04:25

עוד משהו לACTIVISION ולPIXAR יש סטודיו לMOIONCAP, בשני הסדויואים הללו עובדים כ5 חברה ישראלים (בן דוד שלי עבד שם ;D)
פורסם

RHCP אם אני לא טועה היה שם ישראלי, והוא מת ממנת יתר.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני משנה את השם ל "ישראלים ויהודים במקומות מוזרים" כי אני רואה שהדיון מיתפתח לכיוון הזה :xyxthumbs:

פורסם

RHCP אם אני לא טועה היה שם ישראלי, והוא מת ממנת יתר.

אכן היה, הילל סלובק, מחיפה במקור בן לניצולי שואה, ההשפעה שלו על הלהקה אדירה (ועליי גדולה בפרט)

פורסם

איך הוא העז למות!? הייתה עליו אחריות לאומית!

פורסם

מת מהדבר שאם אני אגיד שהוא חרא טהור יתנפלו עלי כמה חברה....

אז אני לא אגיד את זה

פורסם
  • מחבר

מת מהדבר שאם אני אגיד שהוא חרא טהור יתנפלו עלי כמה חברה....

אז אני לא אגיד את זה

בדיוק מת ממשהוא שאני עכשיו מתווכח פה עם כמה חברה מהפורום שחושבים שהם חחכמים שהם תומכים בליגליזציה .

פורסם

זכותם להרוג ת'צמם... אין שום חוק האוסר התאבדות....

אגב קבוצת פאוור ליפטרים ישראלים שברה 5 שיאים באירופה (3 גברים 2 נשים) והממשלה עדיין לא תומכת בהם כספית....

פורסם
  • מחבר

אגב קבוצת פאוור ליפטרים ישראלים שברה 5 שיאים באירופה (3 גברים 2 נשים) והממשלה עדיין לא תומכת בהם כספית....

כן לדעתי חבל מאוד שהמדינה שלנו לא כל כך תומכת בספורט מכל סוג שהוא .

לדעתי זה גם מאוד מוזר ורע שהמדיה שלנו למשל לא תומכת בספורט מוטורי ,ועוד אנחנו מדינה יחסית מפותחת ואין פה אפילו מסלול אחד רישמי (אפילו בפקינג אפריקה יש מסלולים ופה אין ,פשוט עצוב ) .

פורסם

נו אם תחפש מספיק יש ישראלי שקשור לכל דבר...

הידעת שהסולן של Kiss ישראלי?

gene_simmons.jpg

ג'ין סימונס שנולד כחיים וייץ מטירת הכרמל.

פורסם

^^

באמת?! מפתיע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים