עבור לתוכן

הדבקת כתוביות על סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5.

משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?

פורסם

VirtualDub, יש לה גם המון מדריכים ברשת...

פורסם
  • מחבר

VirtualDub, יש לה גם המון מדריכים ברשת...

כן אבל התוכנה מממשששש מסובכת ולוקחת ממש הרבה זמן... אני מחפש משהו פשוט ויעיל... לא קיים כזה דבר?

פורסם

יש את הDVDLAB,אני זוכר שהשתמשתי בה בעבר,צריך קצת להתאפס עליה,אבל היא די פשוטה בסך הכל

פורסם

היי

יש דרך פשוטה , למה לערוך\להדביק כתוביות (?), אם אפשר פשוט לצרף את הקובץ כתוביות לסרט בעת הצפייה וזהו!. :smile1:

אם אתה מעוניין לצפות במחשב, ואפילו אם אתה מעוניין לצרוב אותו לדיסק -ולצפות במערכת סראונד שלך עם הDVD .. אז פשוט צריך למצוא את קובץ הכתוביות המתאים לגירסת הסרט שיש לך (בד"כ SRT או SUB ) ולהריץ תסרט, והנגן כבר יציג את הכתוביות המתאימות .

*ניתן לבצע ברב הנגנים(DVD) מהשנים האחרונות שתומכים בDIVX ..

** רק הקפד שהקבצים זהים בדיוק בשמם :

Terminator.XViD.srt <(קובץ התרגום )

Terminator.XViD.Avi <(קובץ הווידאו )

בהצלחה ! :xyxthumbs:

פורסם

היי

יש דרך פשוטה , למה לערוך\להדביק כתוביות (?), אם אפשר פשוט לצרף את הקובץ כתוביות לסרט בעת הצפייה וזהו!. :smile1:

אם אתה מעוניין לצפות במחשב, ואפילו אם אתה מעוניין לצרוב אותו לדיסק -ולצפות במערכת סראונד שלך עם הDVD .. אז פשוט צריך למצוא את קובץ הכתוביות המתאים לגירסת הסרט שיש לך (בד"כ SRT או SUB ) ולהריץ תסרט, והנגן כבר יציג את הכתוביות המתאימות .

גם לדעתי זו הדרך הכי טובה

פורסם

צריך להדביק לדוגמא כשרוצים לשים סרט עם כתוביות בנגן הנייד שלך שלא יכול לקרוא כתוביות בנפרד. (לדוגמא אצלי בפלאפון)

פורסם

היי

זה בדרך כלל אמור לעבוד. אבל לפעמים, מנסיון, הDVD לא קורא את הכתוביות וצריך לשים כתוביות מובנות.

פורסם

כן אבל התוכנה מממשששש מסובכת ולוקחת ממש הרבה זמן... אני מחפש משהו פשוט ויעיל... לא קיים כזה דבר?

Virtual Dub... מסובכת?!

אתה פשוט מפחד מכל האפשרויות באנגלית. קח שנייה לקרוא ותראה שהכל פשוט ככה שאתה לא צריך אפילו מדריך, אף פעם לא קראתי מדריך לתוכנה ובכל זאת אני מצליח לעשות איתה כל מה שאני צריך. רק תנסה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים