עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

כמה אמור לעלות מחשב נייד לגרפיקאים (הכוונה שלי פוטושופ ופלאש בעיקר)? יש איזשהם מחשבים מומלצים/דגמים?

פורסם

טווח המחירים האפשריים בניידים הוא רחב הרבה יותר מידי מכדי שאפשר יהיה לענות על שאלתך. יש מחשבים ב-3000 וב-15,000 ובכל מה שביניהם.

לכן אם אתה רוצה המלצות, תעשה מספר דברים:

1) תגדיר תקציב, תערוך את הכותרת ותרשום בה את התקציב.

2) תעיין בסטיקי טיפים לקניית מחשב נייד שמופיע בין הדיונים הראשונים בפורום, ותגדיר קצת יותר את הדרישות שלך מהמחשב. אחרת מגוון האפשרויות הוא פשוט עצום, גם בחינת חברות, וגם מבחינת מאפיינים (גודל מסך, חיבורים כאלה ואחרים, מפרט טכני, מערכת הפעלה, וכו' וכו').

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע כמה זה יעלה. אם תוכל לתת לי כמה אפשרויות לדגמים בכמה טווחים של מחירים זה יהיה טוב רק שיהיה לי כיוון לחיפוש של הדגם שאני צריך.

פורסם

ככה זה לא יילך. אפילו אם נניח לרגע שאתה באמת מוכן להוציא כמה שצריך ללא הגבלה (ובוא נהיה רציניים, לרוב זה לא המצב - לכל אדם יש תקרה מסוימת), עדיין מבחר הדגמים פשוט עצום.

מחשבים ניידים, זה לא כמו שולחניים, שאפשר פשט לבחור מפרט אידאלי לכל תקציב, וזהו. כי מחשב נייד זה לא רק מפרט, אלא גם דברים כמו חיבוריות, איכות בנייה, אחריות, פיצ'רים מסוימים שחשובים מאוד לאנשים מסוימים, ובכלל לא חשובים לאחרים, וכו'.

עד שלא תמקד את עצמך לפחות קצת, לא נוכל לעזור לך. בשביל לראות את כל רשימת הדגמים שקיימים, אתה לא צריך אותנו, מספיק שתעשה חיפוש ב-ZAP או סתם ב-GOOGLE.

לחילופין, אתה יכול להתחיל מזה שתעבור על דיונים פה בפורום, גם באופן כללי, וגם כאלה שהתעניינו ספציפית במחשבים לגרפיקה, ולראות מה הומלץ, ואילו קריטריונים נחשבו לחשובים.

שוב, אני מציע לך לקרוא את הסטיקי. ייתכן שהוא יעזור לך להתמקד.

קשה לי להאמין שאתה חיית בבועה ובחיים לא ראית ולא עבדת עם מחשב נייד. אז בטוח יש לך תובנות והעדפות מסוימות. ואם לא, אתה תמיד יכול ללכת לחנויות ולראות מחשבים בתצוגה כדי להתרשם.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא גג 6000 ואם אפשר פחות אז עדיף. המליצו לי על ה-macbook שעולה בסביבות ה-6000 הוא מומלץ לשימושים שלי?

פורסם

לא הייתי הולך על MACBOOK.

אתה רוצה להתעסק עם מערכת הפעלה שהיא לא ווינדוס? (למרות שאפשר להתקין....)

גם לדעתי אתה תשלם הרבה יותר מדי רק על המותג APPLE במקום לקבל תכלס תועלת מול עלות.

הייתי מציע לך לבדוק ניידים של חברות כמו DELL, LENOVO, HP.

מלבד זה תגדיר מה גודל המסך שאתה צריך, נפח הארד דיסק גדול? מה החשיבות של הניידות בשבילך?

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

כמה אתה מנייד את המחשב? על איזה גודל אתה חושב? יש לך העדפה לרזולוציה כלשהי? מסך מאט/מבריק? מהי חשיבות חיי הסוללה? האם אתה עושה שימוש ב-CS4 ואם כן האם חשוב לך להשתמש בתכונות ההאצה הגרפית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים