עבור לתוכן

בעיות גרפיקה במשחקי מחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לזה?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כנראה שאין.

בכל מקרה, מחר אני אנקה אבק שוב, אבל בנתיים מישהו יכול להגיד לי איזה טמפרטורות צריך שיהיה לכל דבר?

דיסקים קשיחים, מעבד וכל מה שצריך. אם צריך להוסיף מאוור אז מחר אולי אני אקנה.

תודה על העזרה חברה. :)

פורסם

רצוי שהכל יהיה מתחת ל75 לכרטיס מסך אפשר עד 85

וקשיח מתחת ל60

פורסם

105 מעלות ללא אוברקלוקינג, זה ממש גבוה, הכרטיס יצבור נזקי התחממות... :o

תפרק את הכרטיס ותנקה את האבק מהצלעות קירור שמתחת למאוורר שלו או תעשה כמו ש Lanzar אמר קח ספריי אוויר דחוס ותרסס בתוך הכרטיס.

וכמובן ואם יש לך אפשרות תחליף משחה טרמית:פירוק המאוורר וצלעות הקירור, ניקוי המשחה הטרמית הישנה ומריחה של החדשה,

יש לך מדריך פה באתר איך לעשות זאת נכון. זה בטוח יוריד את הטמפרטורה. :xyxthumbs:

בכל אופן תעדכן אותנו... :)

פורסם
  • מחבר

אוקי, עשיתי בדיקה.

כביתי את המחשב, שמתי אותו מול המאוורר הביתי, הפעלתי אותו על 3! 5 דקות הכול שם היה קפוא...

הפעלתי את המחשב, תחילה הטמפ' היית 56, אחרי פחות מ10 דקות בלי שעשיתי כלום זה עלה ל68.

זה נורמלי?

נראה את התוצאות מחר אחרי ניקוי...

מה שבטוח: summer sucks

[br]פורסם בתאריך: 26.06.2009 בשעה 00:43:06

ואכן, אני מריץ עכשיו משחק שקודם בקושי עבד, עכשיו הוא עובד חלק. :xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

אוקיי. קניתי ספריי אוויר, ניקיתי את המחשב ביסודיות (הוא היה נורא נקי, יחסית לפעם קודמת) ויש שיפור מסויים.

ככה בווינדוס הטמפ 65-70. הפעלתי משחק Call of duty, הטמפ עלת לאט לאט, אחרי 10 דקות הגיע ל88, ואז התחילו שוב פעם אותם בעיות עם הגרפיקה, ולא עבר זמן רק עד שהמשחק נתקע.

אתמול, אותו משחק, לא היה מחזיק 3 דקות.

אז עכשיו ברור, צריך עוד קירור.

מה עושים?

יש את המאווררים הגדולים האלה על צד המארז, האם הם רועשים? האם הם מתאימים לכל מארז?

אם צריך צילום של מארז אני יכול להעלות תמונה. (יש לי איזה גירסה של shark משהו...)

פורסם

טוב בגלל שזאת כבר הופכת לבעיה של קירור, הדיון מועבר לפורום אוברקלוקינג וקירור

פורסם

יש לי ניסוי בשבילך -נסה לשחק COD כשהדלת של המארז פתוחה והמאוורר הביתי שלך זורק אוויר על הכרטיס.

נראה על כמה הטמפ' תהיה?

אם גם זה לא עוזר אז תנסה לממש את האחריות (אם עדיין קיימת)

פורסם

אוקיי. קניתי ספריי אוויר, ניקיתי את המחשב ביסודיות (הוא היה נורא נקי, יחסית לפעם קודמת) ויש שיפור מסויים.

ככה בווינדוס הטמפ 65-70. הפעלתי משחק Call of duty, הטמפ עלת לאט לאט, אחרי 10 דקות הגיע ל88, ואז התחילו שוב פעם אותם בעיות עם הגרפיקה, ולא עבר זמן רק עד שהמשחק נתקע.

אתמול, אותו משחק, לא היה מחזיק 3 דקות.

אז עכשיו ברור, צריך עוד קירור.

מה עושים?

יש את המאווררים הגדולים האלה על צד המארז, האם הם רועשים? האם הם מתאימים לכל מארז?

אם צריך צילום של מארז אני יכול להעלות תמונה. (יש לי איזה גירסה של shark משהו...)

תקנה מאוורר ל כ. מסך. בזאפ יש לך מגוון מאוד רחב של כל מיני מאווררים/גופי קירור לכרטיסי מסך. אל תשכך לבדוק אם המאוורר מתאים לכ.מסך שלך לפני שאתה קונה. המאווררים המקוריים אפילו חדשים הם לא משהו. פעם היה לי 8800 GT הטמפ על התחלה היו בסביבות 60 מעלות והיו מגיעות עד 90 מעלות חופשי, אז כשסמתי DU ORB של TT הטמפ לא עברו בחיים 66 מעלות אפילו בבנצ'מרקים הכי כבדים.

חוץ מזה אני מציע לך לשים לפחות שני מאווררים למארז בגודל של לפחות 120 מ"מ. אחד מקדימה שיכניס אוויר ואחד מאחורה שיוציא אויר.

אההה ועוד דבר אחרון. אל תקנה קירור פסיבי, כלומר גוף קירור ללא מאוורר.

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=RV-UCH-P7U1-GP

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14904#details

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי בנתיים ;D

התוצאה: המחשב דלוק בערך 30-40 דקות, הטמפ' בהתחלה היית 57, התחלתי לשחק COD והטמפ' הגיע למקסימום 79, ואחרי שיצאתי מהחמשחק, הטמפ' לא זזה מ58.

זה נורמלי?

הבעיה: אילתור חובבני ולא יציב. :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

המשחק נתקע?

פורסם
  • מחבר

לא. הוא עובד 100%.

הוא נתקע כשהוא מגיע ל85+

פורסם

פותח התרד..איזה מארז יש לך בדיוק ? אם יש לך אופציה להתקין מאוורר בצד..זה צריך לפתור את הבעיה..

כמו כן מה שאר הסירקלוציה ? שניקת אבק זה היה גם מההיטסינק עצמו (בתוך הצלעות קירור) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים