עבור לתוכן

בעיות גרפיקה במשחקי מחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי AMD 4200, זכרון 3GB וכרטיס מסך GeForce 7900 GT/GTO.

לאחרונה שמתי לב שבכל משחק (עם דרישות גרפיקה) יש הפרעות. קשה להסביר את זה במילים, קורה לפעמים שמשהו צבעוני למשל, נהיה שחור, או להפך. קורה לפעמים ש"קריינים" משונים עפים לכל עבר, (בפרו אבולושן למשל, אם אני יוצא לשולחן עבודה במהלך המשחק וחוזר, אז זה עובר) וקורה לפעמים גם שמשחקים נתקעים.

אלה דברים שכמעט לא קרו פעם, רק במשחק אחד (פרו אבולושן) זה היה קורה לעיתים, אבל לא כמו היום.

אין לי מושג מה הבעיה, כי לא שיניתי כלום במחשב. אני גם לא בטוח אם זה שייך לפורום הזה, אני פשוט מניח שזה קשור אולי לכרטיס מסך...

יש למישהו הצעות?

ד"א, בDevice Manager כתוב לי כרטיס מסך GeForce 7900 GT/GTO, אני בטוח ב99% שהGTO לא היה שם תמיד. יכול להיות? אם כן, אז למה...... ?

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדקת את טמפ' הכרטיס במאמץ כדיי לשלול סיכוי של ארטיפקטים בשל התחממות?

פורסם
  • מחבר

לא. איך בדיוק בודקים את זה?

יש לי EVERST.....

פורסם

יש גם את GPU-Z ובלשונית SENSORS תאשר רענון גם ברקע ותשחק 15 דקות

ותפרסם תוצאה

SRV-אחלה שם

פורסם
  • מחבר

בדקתי בGPU-Z, אם הטמפרטורה היא מה שבתמונה, אז אחרי 5-10 דקות במשחק השיא הגיע ל105 מעלות.

כמה אמור להיות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא טוב בכלל.. ממש לא מעודד.

אני מציע לך כל עוד זה במסגרת האחריות ללכת לחנות ולהגיד להם שזה בהתחממות יתר ושאתה רוצה להחליף

בדיוק בשביל דברים כאלה יש אחריות

לדעתי אין טעם להסתבך עם מאווררים וכו' אלא פשוט לקבל חדש שמגיע לך

פורסם

אם אין אחריות

אז אני מציע לך לבדוק בRIVA TUNER אם אתה יכול להעלות את המהירות של המאוורר שכן 105 זה גבוה

פורסם
  • מחבר

המחשב אצלי כבר 3 שנים וטיפה אני חושב, לא נראה לי שיש אחריות...

הטמפרטורה המינימלית 78- זה תקין? כמה אמור להיות? זה מה שמשפיע על המשחקים?

פורסם

אם הליבה מגיעה ל105C אני יכול כמעת בוודאות להגיד לך שתהיה השפעה במשחקים

פורסם

גם במנוחה זה גבוה

איך האוורר במארז?

פורסם

ניקיתי את הכרטיס מאבק במהלך ה 3 שנים האלה ?

פורסם
  • מחבר

התקנתי בRIVA TUNER, מה זו התוכנה הזאת ואיך עובדים איתה?

היה מאוורר אחד שהוצאתי לפני כמה חודשים, היה עליו אולי קילו וחצי אבק והוא עשה הרבה רעש. ספק אם הוא השפיע על הכרטיס משום שהוא היה רחוק ממנו, ליד הדיסקים הקשיחים.

יש לי בעיה עם מאווררים, הם עושים רעש, אבל אם אין ברירה... אני מעדיף להשקיעה קצת במאוורר מאשר לסכן חומרה יקרה במחשב.

גם במנוחה זה גבוה

איך האוורר במארז?

יש לי מאוורר אחד על המעבד, אחד על הכרטיס (בנוי עליו) אחד על הספק, ועוד אחד כללי, גודל ביננוי. (לא המפלצות האלה)

ניקיתי את הכרטיס מאבק במהלך ה 3 שנים האלה ?

ניקיתי לפני 3-4 חודשים, אבל את המאוורר של הכרטיס לא פרקתי או משהו, פשוט נקתי עם מוורשת קטנה מה שאפשר. ניתן לפרק אותי ולנקות ביסודיות?[br]פורסם בתאריך: 25.06.2009 בשעה 23:37:47

אני אשמח לדעתי באופן כללי מה הטמפרטורות שצריכות להיות בחומרות השונות במחשב. יש לי Everst, ואני לא כל כך מבין בו.

אפשר בבקשה לקבל הסבר קצר איך בודקים טמפרטורות ואיזה טמפרטורות צריכות להיות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא לפרק...

לך לחנות מחשבים תקנה ספריי אוויר דחוס ותרסס בתוך הכרטיס ( איפה שהממאוורר זורק אוויר ) אתה תתפלא כמה אבק יצא לך משם...

אם יש לך איזה שהוא ידע מינימאלי אני ממליץ לך לקנות משחה טרמית ( אפילו הזולה ביותר ) ולהחליף את המשחה שיש על הכרטיס כרגע...

משחה בת 3+ שנים... לא הייתי סומך עליה...

אם אין לך את הידע הזה אני בטוח שאם תרשום מאיפה אתה אז מישהו מהסביבה שלך ( שמבין ) יעזור לך בכיף...

פורסם

התוכנה לא מסובכת -איפה שהשם של הכרטיס יש בצד ימין כפתור שפותח אופציות, תבחר בשמאלית-LOW LEVEL SYSTEM SETTINGS

אם יש לך אופציה לשנות תוכל שם.

נשמע כמו בעיה של אוורור במארז ושל הצטברות אבק

אני מניח שהמאוורר הוא 80MM אז אני מקווה שלפחות הוא מוציא אוויר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים