עבור לתוכן

קאנביס חוקי..

Featured Replies

פורסם

סליחה ,את חושב שאתה בן אדם חכם בגלל שאת ממחזר את אותה מנטרה של כל תומכיי הסמים הקלים ,את אומר אותו הדבר ,אתה אומר שזה מאוד מסוכן בגלל הפעילות הלא חוקית שמיתנהלת סביב השגת הסם , אתה אומר שדברים אחרים חוקיים יותר מסוכנים ,ואתה אומר שליגליזציה בסופו של דבר תקטין את כמות המישתמשים ,אולי חלק מהטיעונים שלך נכונים (לדעת אלכוהול יותר מסוכן ) אבל הם לא השוואה יחסית לסכנות בשימוש קנאביס ,ואני לא מדבר על סכנות בראיותיות שנדרשת קמות אסטרונומית של הסם בשביל למות ממנו (עם כי יש תופעות לואי גם בכמויות קטנות),אני מדבר על סכנות חברתיות ,קודם כל עצם העובדה שסם מטשטש או משבש פעילות מוחית הופכת אותו לסם מסוכן שגורם לאנשים להיתנהג בצורה לא אנושית וגורם להם להיות חסרי אחריות לגביי המעשים שלהם ,ובכלל ליגליזציה של הסם תהפוך אותו להיות נגיש לאוכלוסיות שעד כו לא נחשפו לסם או נחשפו בצורה מעטה יותר ,למשל בניי נוער ,את מדמיין מצב שבו כל ה "מגניבים" מעשנים קנאביס (כמו המצב היום של צעירים שמעשנים סיגריות או שותים אלכוהול ) ובשביל להיות מקובל חברתית תיצטרך להיתנהג כמו מפגר ולקחת סם שמסכן אותך ואת הסובבים אותך .

אגב מי שנגרר פה זה אתה לא אני ,אתה נגרר אחרי כל תומכי הליגליזציה בעלי הראש ה"פתוח" שאתם כל כך אוהבים ,אני לא יודע מה איתך אבל אנשים כל כך חסריי אחריות אני לא מוכן לקבל בחברה הסובבת סבבי .

לא אמרתי (או חשבתי) אף אחד מהדברים שאתה משייך אלי חוץ מזה שיש דברים אחרים פי אלף יותר מזיקים לחברה ושהם משום מה לא מענינים את אותם אידיוטים שמתמקדים בטפל ולא בעיקר.

לפי מה שאתה כותב נראה שאתה שבוי במערכת תפיסות ומחשבות שגויות שחלקם לא נכונים וחלקם מוגזמים באופן מגוחך.

המשפט האחרון שלך יהיה יותר קרוב למציאות אם המילה אחריות תוחלף במילה צביעות או התחסדות.

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אם הקנביס (או כל סם אחר) גורם נזק בריאותי, עדיין לא צריך להיות חוק שאוסר אותו.

פורסם

גראס וכל הסמים הקלים זה "משחק ילדים" בשל העובדה שהם משפיעים לכל היותר לחצי שעה (ראה דיון במדע וטכנולוגיה-"האם ניסתם סמים" מלפני חצי שנה בערך).

אם נעשה השוואה לסם אחר שבין היתר רץ חופשי בארץ והוא חוקי ונודע בשם נפוץ כאלכוהול תגלה כי אלכוהול זה דבר יותר רציני.

אני לא אתחיל פה משא ומתן למה כן קנאביס זה לא כזה מסוכן אבל בעיקרון אתה צודק בנוגע לכל נושא הסכיזופרניה אבל זה רק יתגבר במצב בו יש לך "שבר" במשהו בשמחבה השכלית.

היום גראס מסוכן לא בגלל החומר אלא בגלל כל הג'אנק שמרססים לך עליו שמחזק את ההשפעה שלו ואת העמידות של הצמח וכל הסובב את זה. תקח את נערי הפרחים של שנות ה-50 ותגלה כי הגראס שלהם היה חלש במספר רמות משלנו ולכן יש את כל ה-WOW נגד סמים כיום זה פשוט מסוכן בכלל הכימיקלים שמרססים שאמורים לחזק ת'חוויה וכאלה.

אם קנאביס היה חוקי ונמכר תחת השגחה (מה שלא קורה בסיגריות וקורה לרוב באלכוהול) אז היה מצב בו טיב המוצר והצמח היו הרבה יותר טובים בלי תוספות מיוחדות "והגדלה בשקל תשעים" של החוזק.

בסופו של דבר אם תרצה ואם לא הסמים תמיד יקיפו אותך כי זה חלק מהמעגל וכמו שאמרת בין פעם הסמים שימשו לטקסים פאגנים ולצרכים אחרים היום לרוב זה או סתם לנרקומנים או בייחוד לצרכי רפואה, ראה ערך מורפיום לצרכי שיכוך כאבים בלידה וניתוחים אחרים.

סטינו ממש מהנושא המקורי ולכן אם זה בהחלט משנה לך אלכס אז אתה מוזמן לפתוח ת'רד חדש של בעד ונגד.. :xyxthumbs:

פורסם

הודעת מעקב

וד"א לבחור שנגד הסמים

כל הקטע הזה של התנהגות חרא ולהיות חסרי אחריות נכון גם לגבי אלכוהול

אנילא רואה אותך יוצא במסע נגד זה

תגידו לי ,אתם כולכם לא יודעים לקרוא ? רשמתי במפורש שגם אלכוהול מזיק ואני נגד שימוש בו ,זה שאני לא יוצא במסע צלב נגד אלכוהול זה כי הדיון לא מיועד לזה ,אתה ו Igrosh ו Art Tatum פשוט לא קוראים עד הסוף מה שאני רושם בגלל זה אתם לא מבינים את מה שאני מנסה להעביר ,אני אישית נגד שימוש בכל מוצר שהוא שמשבש את תפיסת המציאות של אדם זה או אחר ,ולא מעניין אותי עם זה אלכוהול או קנאביס או כל סם אחר .

אני לא מבין את התימטום הזה של האוכלוסיה לחפש כל הזמן דרכים לברוח מהמציאות ,בגלל אנשים כמוכם העולם קורס (אני לא מדבר אליכם ספציפית אלה על מישתמשי סמים ).

Igrosh : תסביר לי מי "דחף לי עם כפית" או עשה לי "קייטנת שטיפת מוח" ?

התייחסתי לתחושת הרעב שיש כאשר צורכים קאנבויידים ולעובדה שצוחקים הרבה תחת ההשפעה.

הטעות שלך שקנאביס לא מחליש תחושת בחילה, הוא מבטל אותה לחלוטין בגלל העובדה שהוא מפעיל את מרכזי הרעב במח.

ואגב אני יודע מה זה מאנציז ,אני דיברתי על עובדות רפואיות .

ולסיום בעיקבות רעיון מעולה של erl אני פותח תרד חדש בנושא ,בעד ונגד שימוש בדברים האלו כי באמת סטינו ממש ממש מהנושא .

פורסם

ברור שאתה מכיר.

לכן לא הבנת מה כתבתי.

בדיוק כמו שאתה צורך מלח ואוהב דברים מלוחים במידה הנכונה כי הגוף שלך צורך נתרן

ובדיוק אותו דבר רק עם סוכר וגלוקוז

וצמא עם מים וכו'

הסיבה למה אנשים מזקקים אלכוהול ולמה אנשים מחפשים מה לעשן ושיט... זה מסיבה נורא פשוטה...

יש צריכה שהיא לא רק כימית

הראש שלך צריך גם להשתחרר מדי פעם. חלק אוהבים לשתות, חלק אוהבים שמישהי תבעט להם בביצים ותצבוט להם את הפטמות וחלק אוהבים לעשן משהו קטן.

אל תגיד כל פעם שאתה יודע, שאתה ראית שאתה שמעת כי אתה לא.

ואל תשלול לפני שניסית

פורסם

תגידו לי ,אתם כולכם לא יודעים לקרוא ?

לא, זה הסמים... :anim-jjd:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים