עבור לתוכן

קאנביס חוקי..

Featured Replies

פורסם

קודם כל כבר לא תיכוניסט ,ושתיים ,על ידי מי ניראה לך עברתי שתיפת מוח ?

אגב אתם מדברים כמו חבורה של פוזאיסטים מעשנים ,חסרי כול ערך לבריאות שלכם .

תאיר את עיניי,

מה אתה יודע על THC?

מה "רע" בחומר?

אתה יודע שהמנה האפקטיבית של קנאביס (ככה שאתה תושפע ממנה) קטנה מהמנה הקטלנית של קנאביס בלפחות פי אלף? זה יוצא יחס של 1:1000

רק בשביל ההמחשה:

באלכוהול היחס הוא 1:10

בקוקאין 1:15

בהרואין 1:6

ולסיום,

אתה יודע שאתה צריך לעשן בערך 700 קילו של קנאביס טהור בתוך 15 דקות בשביל למות?

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמיד יהיו את האנשים הלא מפותחים ששבויים בתפיסה חברתית מוסרית לא מאוזנת ששמה תוויות על כל מה שזז ויוצאת מגדרה כדי להפיץ שנאה לא מבוססת כנגד מה שללא שום הצדקה הפך להיות משויך עם כל מה שלא טוב בעולם.

אלכוהול וטבק ואפילו בשר אדום ומשקאות מתוקים עושים פי 1000 יותר נזק לחברה מסמים קלים.

מי שלוקח על עצמו ללא שום הכירות אמיתית עם העובדות, את המלחמה נגד עישון קנביס, בעוד שנגד דברים אחרים שמקובלים בחברה הוא לא מזיז עצב, הוא סתם נגרר אידיוט בן אידיוט בן אידיוט בן אידיוט.

אומנם כל דבר יכול להזיק כשמגזימים או בתנאים מיוחדים, וזה רק מוכיח שלא צריך להוציא דברים מפרורציה.

וזה הרי נכון לכל דבר כולל הדרך בה מגדירים מה טוב ומה לא טוב.

פורסם

הודע למעקב.

פורסם

הצמח שממנו עושים את הדבר הזה זה לא קנביס אלא קנבוס:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hemp

אחוז אפסי של THC.

פורסם

תמיד יהיו את האנשים הלא מפותחים ששבויים בתפיסה חברתית מוסרית לא מאוזנת ששמה תוויות על כל מה שזז ויוצאת מגדרה כדי להפיץ שנאה לא מבוססת כנגד מה שללא שום הצדקה הפך להיות משויך עם כל מה שלא טוב בעולם.

אלכוהול וטבק ואפילו בשר אדום ומשקאות מתוקים עושים פי 1000 יותר נזק לחברה מסמים קלים.

מי שלוקח על עצמו ללא שום הכירות אמיתית עם העובדות, את המלחמה נגד עישון קנביס, בעוד שנגד דברים אחרים שמקובלים בחברה הוא לא מזיז עצב, הוא סתם נגרר אידיוט בן אידיוט בן אידיוט בן אידיוט.

מילים כדורבנות :xyxthumbs:

יש אנשים ששבויים בכל מיני קונספציות, זה לא עושה אותן נכונות, אני אוהב אנשים עם ראש פתוח יותר... (מאסיד) ;D

פורסם

מעקב בעקבות חשד רב לוויכוח מעניין ;D

פורסם

אומנם כל דבר יכול להזיק כשמגזימים או בתנאים מיוחדים, וזה רק מוכיח שלא צריך להוציא דברים מפרורציה.

וזה הרי נכון לכל דבר כולל הדרך בה מגדירים מה טוב ומה לא טוב.

סליחה ,את חושב שאתה בן אדם חכם בגלל שאת ממחזר את אותה מנטרה של כל תומכיי הסמים הקלים ,את אומר אותו הדבר ,אתה אומר שזה מאוד מסוכן בגלל הפעילות הלא חוקית שמיתנהלת סביב השגת הסם , אתה אומר שדברים אחרים חוקיים יותר מסוכנים ,ואתה אומר שליגליזציה בסופו של דבר תקטין את כמות המישתמשים ,אולי חלק מהטיעונים שלך נכונים (לדעת אלכוהול יותר מסוכן ) אבל הם לא השוואה יחסית לסכנות בשימוש קנאביס ,ואני לא מדבר על סכנות בראיותיות שנדרשת קמות אסטרונומית של הסם בשביל למות ממנו (עם כי יש תופעות לואי גם בכמויות קטנות),אני מדבר על סכנות חברתיות ,קודם כל עצם העובדה שסם מטשטש או משבש פעילות מוחית הופכת אותו לסם מסוכן שגורם לאנשים להיתנהג בצורה לא אנושית וגורם להם להיות חסרי אחריות לגביי המעשים שלהם ,ובכלל ליגליזציה של הסם תהפוך אותו להיות נגיש לאוכלוסיות שעד כו לא נחשפו לסם או נחשפו בצורה מעטה יותר ,למשל בניי נוער ,את מדמיין מצב שבו כל ה "מגניבים" מעשנים קנאביס (כמו המצב היום של צעירים שמעשנים סיגריות או שותים אלכוהול ) ובשביל להיות מקובל חברתית תיצטרך להיתנהג כמו מפגר ולקחת סם שמסכן אותך ואת הסובבים אותך .

אגב מי שנגרר פה זה אתה לא אני ,אתה נגרר אחרי כל תומכי הליגליזציה בעלי הראש ה"פתוח" שאתם כל כך אוהבים ,אני לא יודע מה איתך אבל אנשים כל כך חסריי אחריות אני לא מוכן לקבל בחברה הסובבת סבבי .

פורסם

אלוהים אדירים אתה נשמע כמו סרט תעמולה משנות ה50.

תקרא כמה מחקרים בעניין, תבוא להתדיין כשאתה לא נשמע כמו מישהו שעבר שטיפת מח.

פורסם

אלוהים אדירים אתה נשמע כמו סרט תעמולה משנות ה50.

תקרא כמה מחקרים בעניין, תבוא להתדיין כשאתה לא נשמע כמו מישהו שעבר שטיפת מח.

לא , רק תסביר לי מה הקשר פה למחקרים ,אני ציינתי פה עובדות ידועות , לא צינתי פה משהוא נתון בספק .

ותאמין לי אני הכי לא עברתי שטיפת מוח , אני גרתי באזור שפתוח לעיניין הזה ,ודווקה בגלל זה אני לא תומך בשטויות האלו .

אגב אתה חושב שאתה מתקדם בזה שאתה תומך בשטות כל כך פרימיטיבית כמו "לדפוק את הראש" ולעשן סמים ?

אתה חוזר להיסטוריה העתיקה של האנושות בה אנשים הישתמשו בדברים האלו בפולחנים דתיים ,ואנחנו כבר יודעים כמה שדתות זה קטע של העבר ,אז באותה מידה גם הסמים צריכים להעלם משימוש לא רפואי .

פורסם

סליחה ,את חושב שאתה בן אדם חכם בגלל שאת ממחזר את אותה מנטרה של כל תומכיי הסמים הקלים ,את אומר אותו הדבר ,אתה אומר שזה מאוד מסוכן בגלל הפעילות הלא חוקית שמיתנהלת סביב השגת הסם , אתה אומר שדברים אחרים חוקיים יותר מסוכנים ,ואתה אומר שליגליזציה בסופו של דבר תקטין את כמות המישתמשים ,אולי חלק מהטיעונים שלך נכונים (לדעת אלכוהול יותר מסוכן ) אבל הם לא השוואה יחסית לסכנות בשימוש קנאביס ,ואני לא מדבר על סכנות בראיותיות שנדרשת קמות אסטרונומית של הסם בשביל למות ממנו (עם כי יש טופעות לואי גם בכמויות קטנות),אני מדבר על סכנות חברתיות ,קודם כל עצם העובדה שסם מטשטש או משבש פעילות מוחית הופכת אותו לסם מסוכן שגורם לאנשים להיתנהג בצורה לא אנושית וגורם להם להיות חסרי אחריות לגביי המעשים שלהם ,ובכלל ליגליזציה של הסם תהפוך אותו להיות נגיש לאוכלוסיות שעד כו לא נחשפו לסם או נחשפו בצורה מעטה יותר ,למשל בניי נוער ,את מדמיין מצב שבו כל ה "מגניבים" מעשנים קנאביס (כמו המצב היום של צעירים שמעשנים סיגריות או שותים אלכוהול ) ובשביל להיות מקובל חברתית תיצטרך להיתנהג כמו מפגר ולקחת סם שמסכן אותך ואת הסובבים אותך .

אגב מי שנגרר פה זה אתה לא אני ,אתה נגרר אחרי כל תומכי הליגליזציה בעלי הראש ה"פתוח" שאתם כל כך אוהבים ,אני לא יודע מה איתך אבל אנשים כל כך חסריי אחריות אני לא מוכן לקבל בחברה הסובבת סבבי .

קנאביס לא הופך אותך למשוגע, הוא לא גורם לך לזנות, הוא לא מעודד אלימות, הוא לא גורם להתנהגות לא אנושית. חארות יהיו חארות ואנשים יהיו אנשים.

וסתם בשביל העובדות היידועות שלך ונתון שאולי לא קיבלת בסביבה הפתוחה לעניין

כל עוד אין ליגליזציה, יותר קל לנוער לקנות את זה, לסוחר אין שום עניין למי הוא מוכר כל עוד הוא מוכר.

כשיש ליגליזציה יש הגבלת גיל מכירה, יש חוקים. אני לא אומר שאין פרצות ועובדה שילדים שותים גם עם אכיפת ההגבלות וכו' אבל הרבה הרבה פחות.

ואם התיאור שלך לסביבה פתוחה לעניין זה חרא שכונה (גם אני הגעתי מחרא שכונות) אז מה שנחשפת אליו זה אנשים על הרואין ועראק בעיקר. לא קנאבויידים.

והתופעת לוואי הכי נפוצה של קנאבויידים זה כאב בטן בגלל צחוק ומאנצ'

פורסם

קנאביס לא הופך אותך למשוגע לפי מחקרים קנאביס מגדיל באופן מובהק את הסיכוי לחלות בסכיזופרניה על פי כך הוא כן הופך אנשים למשוגעים

והתופעת לוואי הכי נפוצה של קנאבויידים זה כאב בטן בגלל צחוק ומאנצ' למען האמת גם זו טעות ,קטע טוב של הקנביס שהוא דווקה מחליש תחושות בחילה

אתה רוצה להמשיך תמשיך ,אני מוכן להיות כך כל היום .

פורסם

תגיד לי אתה מחובר למציאות? מתי בפעם האחרונה ראית בחור שעישן גראס מתנהג בצורה מסוכנת?

כל עוד אותו בחור לא נוהג הוא לא מהווה שום סכנה לסביבה, וזאת בניגוד חד לצרכן אלכוהול שאצלו הסרת העכבות שמקורה באלכוהול מעודדת אלימות.

אם אתה מתנגד לסמים קלים, זו זכותך המלאה, אבל אל תטיף בבקשה, סיגריות, ואלכוהול גורמים ליותר נזק בריאותי מסמים קלים והם עדיין חוקיים. באמסטרדם הגראס זמין וחוקי (בערך) ועדיין רמת הפשיעה שם נמוכה מבישראל ורמת החיים גבוהה יותר.

הואיל ורשויות החוק במדינת ישראל ובייחוד באזור תל-אביב כבר לא ממש אוכפות את הנושא, היה יכול להיות הרבה יותר חכם להסדיר בחוק את השימוש בסמים קלים ואת ההכנסות ממיסים שיוטלו אפשר יהיה להפנות להרחבת סל התרופות, למערכת החינוך, ולמניעת שימוש באלכוהול וסמים קלים בקרב בני נוער, ולעוד אלפי נושאים חשובים הרבה יותר משמירת מראית העין שסמים קלים אינם חוקיים.

לגבי הנזקים האפשריים, נכון הם קיימים, וכמו בכל דבר בחיים מינון הוא המפתח, אבל במידה והשימוש יוסדר בחוק ניתון יהיה להקים גוף שיוכל לסייע לאותם אנשים שמאבדים שליטה, תזכור, בסופו של דבר היום מי שרוצה לעשן מעשן.

ופרט שולי אחרו, מבין שלושת הנשיאים האמריקאים האחרונים קלינטון הודה בשימוש בגראס וכך גם אובאמה, ג'ורג' בוש לעומת זאת הוא אלכוהוליסט ותראה איך הוא החריב להם את המדינה... (אגב, אלכוהוליסט תמיד נשאר אלכוהוליסט, לא נעים אבל נכון).

פורסם

אתה רוצה להמשיך תמשיך ,אני מוכן להיות כך כל היום .

נתחיל בזה שאלכוהול מגדיל באופן מובהק עוד יותר (כ40% יותר סבירות) לפתח (לא לחלות) סכיזופרניה ואלכוהול חוקי, איזה קטע מטורף שאת זה לא הזכרת אלא רק את מה שסיפרו לך בקייטנת שטיפת מח.

לגבי השורה השניה, זאת ההוכחה שכמה שאתה מזיין בשכל (כן כן בפירוש מזיין בשכל) שאתה מכיר את הנושא, שאתה ראית כ"כ הרבה ומכיר כ"כ הרבה שאין לך מושג ירוק על מה מדובר חוץ ממה שדחפו לך עם כפית.

התייחסתי לתחושת הרעב שיש כאשר צורכים קאנבויידים ולעובדה שצוחקים הרבה תחת ההשפעה.

הטעות שלך שקנאביס לא מחליש תחושת בחילה, הוא מבטל אותה לחלוטין בגלל העובדה שהוא מפעיל את מרכזי הרעב במח.

שוב, אני מתחנן בפניך, תפסיק להתווכח על נושא שאין לך שום הכירות רלוונטית איתו.

ותנסה לחפש בגוגל תומכים ומתשתמשי קנאבויידים מפורסמים ואני חושב שאתה קצת תופתע.

פורסם

הודעת מעקב

וד"א לבחור שנגד הסמים

כל הקטע הזה של התנהגות חרא ולהיות חסרי אחריות נכון גם לגבי אלכוהול

אנילא רואה אותך יוצא במסע נגד זה

פורסם

זה הרבה יותר גרוע על אלכוהול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים