עבור לתוכן

כמה מאוררים קידמיים להוסיף לANTEC 300

Featured Replies

פורסם

של 120 מ"מ

0

1

2

??

פורסם

אם יש מקום ל2, למה להתפשר? הכול תלוי בטמפ' הרצויות לך מול השקט הרצוי.

אם תשים מאוררי 120מ"מ כמו SCYTHE S-FLEX (שדרך אגב עולים 50 עד 70ש"ח ליחידה :screwy:) העסק בהחלט יהיה שקט נורא ומקורר טוב, אך אם תשים מאווררי 120 ג'נריים יש סיכוי שמאוורר 1 במקום שניים יעשה הבדל ברעש.

צגיד לנו מה אתה מתכוון לשים/לרכוש והאם מעניין אותך השקט ונוכל לעזור לך. ;D

פורסם
  • מחבר

אם אפשר להרוויח כמה טמפ' נמוכות יותר למה לא?

רוצה שיהיה שקט אבל לא לשלם סכום כזה על כל מאורר ושגם לא ידפוק את הסרקולציה שבמארז

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לקבל תשובה כי אני הולך להזמין בתחילת השבוע

פורסם

מאווררים של

cm אומנם לא שקטים אבל לא "רועשים" אני משתמש ב 5 ולא שומע אותם כלל יש כאלה שיגידו שזה מפריע

מחיר לי 4 מאווררים 65 שקל [בקופסא]

מחיר ליחיד 20-25 שקל ככה

פורסם
  • מחבר

יש משהו מסויים שכדאי לי ללכת עליו?

פורסם

thebenjamin במידה והמחשב שלך לא פועל 27/7 והטמפרטורה של הרכיבים סבירה, אין צורך להוסיף עוד מאווררים- חבל על הכסף.

במידה ואתה רוצה בכל-זאת להוסיף, יש לך את המאווררים מסדרת S-FLEX של חברת Scythe- בשביל שקט/ביצועים טובים מומלץ לקחת את דגם ה800/1200RPM. בנוסף, יש לך את הPWN של AC ואתה המאווררים החדשים של אנרמקס- TWISTER. אם אתה רוצה מאווררים דומים לאלו שיש לך במארז (שניתן לשנות להם את המהירות) יש לך את אנטק TRICOOL, אך הם די יקרים.

שאר שציינתי בהתחלה עולים 35-90 שקלים בערך, תלוי בחנות.

שוב, אל תצפה לשינויים דרסטיים בטמפ'. יש אנשים שהוספת מאוורר או 2 מורידה להם 2-3 מעלות בחלק מהרכיבים, ויש אנשים שזה לא מוריד להם את הטמפרטורות בכלל. לכן אם המערכת כרגע לא חמה אין צורך להוסיף שום קירור נוסף.

פורסם
  • מחבר

חשבתי להוסיף בשביל להזרים עוד אוויר לתוך המארז..

לפי מה שאתה אומר ההבדלים כ"כ זניחים והדבר העיקרי שזה יוסיף זה רעש

אז נראה לי אני מוותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים