עבור לתוכן

בדיקת מפרט לגרפיקה - דחוף למחר

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

קיבלתי הצעה למפרט מה אתם אומרים?

מעבד: intel core2quad q8200 2.33 GHz 4Mb

לוח אם: Asus p5qpl-am Intel G41

זיכרון:DDr2 Pc800 samsung 2GBX2

דיסק קשיח: hitachi 500GB/7200rpm/16M

דיסק אופטי: dvdrw Sata Lg gh22ns40X 22

כ. גרפי: Intel Gma X4500 On Board

מארז: Marvelle 9hm300 500W

מחיר כולל התקנה וווינדוס: 3,300 ש"ח.

פורסם

עצור.

המחיר לא רע, אבל אפשר להרכיב משהו יותר מוצלח באותו כסף.

צירפתי לך מפרט עם מעבד משמעותית יותר חזק ועם כרטיס גרפי יותר טוב מה-G41, אבל עדיין OnBoard

אפשר לבנות מפרט אלטרנטיבי על לוח P31 של אינטל ולנצל את הכסף לכרטיס מסך רציני יותר, משהו בכיוון ה-4650, השאלה אם אתה מעדיף מעבד או כ.מסך.

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1126

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA78GM-DS2H ¤468

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤280

צורב:

[..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤257

מארז:

[..] RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤175

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS XP HOME - HEB - OEM ¤453

ספק כוח:

[..] CORSAIR CX400 : CMPSU-400CX - זמין במלאי ¤297

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 - זמין במלאי ¤106

שירותי מעבדה:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0

מחיר סופי: ¤3288

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

גרפיקה על ONBOARD :o ? ? ?

על איזו גרפיקה מדובר?

פורסם

דבר ראשון תוריד את הדחוף מהכותרת. זה דחוף רק לך ולא לאחרים אנחנו עוזרים בכיף שלנו ושום דבר לא דחוף לנו.!!!!

דבר שני באיזו גרפיקה מדובר. אם אתה הולך להשתמש בתוכנות שכן משתמשות בעיבוד של כ.מסך כמו ה PHOTOSHOP החדש וכו'.

עצור.

המחיר לא רע, אבל אפשר להרכיב משהו יותר מוצלח באותו כסף.

צירפתי לך מפרט עם מעבד משמעותית יותר חזק ועם כרטיס גרפי יותר טוב מה-G41, אבל עדיין OnBoard

אפשר לבנות מפרט אלטרנטיבי על לוח P31 של אינטל ולנצל את הכסף לכרטיס מסך רציני יותר, משהו בכיוון ה-4650, השאלה אם אתה מעדיף מעבד או כ.מסך.

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1126

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA78GM-DS2H ¤468

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤280

צורב:

[..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤257

מארז:

[..] RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤175

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS XP HOME - HEB - OEM ¤453

ספק כוח:

[..] CORSAIR CX400 : CMPSU-400CX - זמין במלאי ¤297

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 - זמין במלאי ¤106

שירותי מעבדה:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0

מחיר סופי: ¤3288

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

למה הוא צריך קירור כשהמעבד מגיע BOX עם קירור מקורי???

פורסם

כי את מעבדי AMD אתה לא הולך להשיג TRAY בארץ, והמאוורר שבא BOX עם AMD רועש. שמתי לו מאוורר חלופי מתוך חמלה.

ולפותח הת'רד - תרגיש בנוח להשאיר את ה-"דחוף" בכותרת. אלמלא הייתי רואה שאתה צריך את זה למחר לא הייתי נכנס היום לעזור.

פורסם

ולפותח הת'רד - תרגיש בנוח להשאיר את ה-"דחוף" בכותרת. אלמלא הייתי רואה שאתה צריך את זה למחר לא הייתי נכנס היום לעזור.

כל הכבוד תתנהג כמו **** בלי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. יש חוקים וצריך לעמוד בהם, כרגע מה שאתה עושה זה גורם לצד ג' לעבור על החוקים שזה עושה אותך שותף. אבל אני לא הכנס איתך עכשיו לענייני החוקיות.

תקרא את הסיטי קודם כל!!! (מן הסתם לכן עשו אותו סטיקי).

אם אתה לא מסוגל למצוא את הקישור קבל!!!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

וקבל ציטוט מהסטיקי הזה:

דבר נוסף, כולם צריכים עזרה, וכולם רוצים אותה מהר. כל הנושאים שהכותרות שלהם כוללות מילים מסוג "כנסו!!1" "דחוף!!1" "קונה מחר, צריך עזרה מהר!!" וכדומה - ינעלו לאלתר.

בסך הכל מחשב, לא יקרה כלום אם תתעכבו כמה ימים.

מקווה שעכשיו אתה תתחיל לחשוב טיפה לפני שאתה מגיב בחוצפה!

נחזור לתרד.. קירור סטוק הוא בכל מקרה מקבל לא ימצא חן בעיניו יחליף אבל לא צריך להכניס לבן אדם מה שהוא לא ביקש מראש.

פורסם

מקווה שעכשיו אתה תתחיל לחשוב טיפה לפני שאתה מגיב בחוצפה!

איש יקר, אני לא מבין איפה ראית חוצפה בתשובתי. אמרתי לו, בכנות, שאלמלא היה רושם בכותרת שהוא צריך את זה למחר לא הייתי נכנס, ואני מניח שכמוני גם אחרים.

אם זה בניגוד לכללי הפורום אתה מוזמן לציין זאת ולבקש שישנה את הכותרת.

לעומת זאת אני מוצא את הנוסח "זה דחוף רק לך ולא לאחרים אנחנו עוזרים בכיף שלנו ושום דבר לא דחוף לנו.!!!!" כגס רוח. יש דרך להתבטא, ולבוז ולזלזל במצוקתו של הזולת היא לטעמי לא הדרך.

בקשר לטענה החוזרת שלך לקירור הסטוק, אני "דוחף" למפרט של האיש את כל מה שאני מאמין שיעשה אותו יותר טוב בשבילו, ואני מוכן להסביר כל שיקול ואני עומד מאחורי כל בחירה, בגלוי ולא בסתר.

הסיבה שלא להחליף מאוחר יותר את הקירור היא שבמועד מאוחר יותר הוא יאלץ:

א. לבצע קניה מיוחדת של גוף הקירור, +תשלום נוסף על דמי משלוח במידת הצורך.

ב. להתקין את גוף הקירור בעצמו, מה שעלול להיות כרוך בהתעסקות עם משחות תרמיות ובודאות יהיה כרוך בניקוי ה-CPU. דברים טריוויאליים לאנשים מנוסים אבל אבן נגף בדרכם של אנשים פחות טכניים. כמובן תמיד אפשר לשלם לטכנאי מחשבים שיעשה את זה.

אז היות וידוע שזהו גוף קירור רועש אני חוסך לו עוגמת נפש, התעסקות מיותרת והוצאות נוספות ומלכתחילה כולל את גוף הקירור במפרט.

לתשומת ליבך גם במדור המפרטים המומלצים אתה לא תמצא מעבד AMD עם גוף קירור Stock, ולא במקרה.

אז כמו שאמרתי - ממני הוא קיבל מפרט עדיף מכל בחינה ובאותו מחיר. לא מוצא חן בעיניך? אל תקנה.

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לוויכוח פה כי באמת זאת לא הכוונה שלי.

פשוט היחס המזלזל של אנשים כלפי ה"מתנדבים" שרוצים לעזור בכיף כי יש להם את המידע הזה ובא להם לעזור לאחרים נתקלים באנשים חוצפנים.

אני הסביר למה חוצפנים, אתה רוצה לקבל עזרה אתה בא ורואה קודם כל את הסטיקי שמודגש לפני פירסום המודעה שהיא תנעל מה לעשות.. טריוויאלי לא???

ולא צריך להיות מומחה במשהו צריך טיפה שכל או כבוד כלפי הזולת. בגלל שהוא כתב את המודעה שכל יש לו, מה שנשאר זה זלזול בנו (בי בך ובעשרות כמונו) ואני קורא לזה לירוק לבאר ממנה אתה שותה.

במקרה שלך אז מצטער או שאתה פראייר שרק בגלל הדחוף הזה נכנסת או שאין לי סיבה אחרת (שוב בלי להעליב זאת דעתי כי אתה לא חייב לאף אחד כלום).

אם אתה תציא לי קפה בחינם ואני הצעק עליך תביא 5 כוסות דחוף ותארג איזה עוגה לדרך.. אני בטוח שלא היית מרגיש טוב אם זה. כנ"ל לגבי הדחוף הזה שיוצא מכל הכיוונים.

כל בן אדם שני חש את עצמו שהוא מלך העולם ודוחף דחוף ובוער וכו'... כבר נמאס ואני נתקל בזה יום יום.

שיקבלו חינוך קודם ילמדו להתנהג (זה לא קשה כולה פורום) ואז ידברו בנימוס.

עד אז שלא יקבלו עזרה והדיון יסגר. (שוב אין לי שום דבר נגדך אבל גם אתה תקרא את החוקים שתדע אם אתה פה בשביל לעזור).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים