פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר :lol: לפני שאתה נותן לינק לגוגל תסתכל בתוצאות... Scottish Hill Runners? Saskatoon Health Region?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים יש לי פתרון שתמיד עוזר לי באותן הנקודות שפשוט אי אפשר לגלח. נגב את האיזור המזיע, שים טיפה רוק באצבע, מרח על הזיפים העקשנים ונסה לגלח את האיזור. אלא אם כן יש לי תרכובת רוק מיוחדת, הדבר אמור לגרום לשיערות לרדת מידית.פשוט, מגעיל ואפקטיבי.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים שים טאלק על הצוואר, או על כל אזור הפנים אם בא לך, תמרח טוב ואז הגילוח יהיה הרבה יותר מוצלח. גם יותר צמוד לעור וגם לא יעורר גירויים.זה לא כמו סכין, אבל זו התוצאה הכי טובה שאני מגיע אליה עם מכונה.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים איך גילית את זה ? אולי הדבר הבא בשוק הקרמים לגילוח זה קרם רוק לגילוח קל ?את סיפור הרקע אני אשמור לספר שאני כותב - '101 דברים שאפשר לעשות עם רוק' .
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים תגידו זה שיער או שיחים ? דפוק לו מוחטה על הצוואר, העבר מכסחה וגמרנו עניין. מה זה השטויות האלה :s05:שים את אותה משחת גילוח על כל אזור ותגלח. מיליון גברים לא טועים. אם מדובר מאחורי הצוואר, זה כבר עושים אצל הספר פעם בחודש.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים צחק לך, בחור, אבל המזבלות מלאות בשערות קטנות, עקשניות ולגלגניות שחשבו כמוך.למשטרת הספאם, זוהי הודעתי האחרונה שאינה קשורה לנושא, נא לא לתת לי דו"ח.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים טאלק זה פתרון מעולה לגילוח, אני עשיתי לייזר פעם על הצוואר ולמרות שחזרו כמה שערות (יחסית הרבה לחלק , אבל הרבה פחות משיער זקן) ובאיזור הזה אני לא מגלח מחשש לעורר מה שנרדם שם( הסבר של קוסמטיקאית) בכל אופן, חלק לגמריי אין, אבל דילול רציני ( במיוחד בזקן) תקבלאז זו אופציה ראויה...HTH
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.