עבור לתוכן

נמאס לי! איך אני מגלח את הצואר המחורבן?!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל כפי שאמרתי, אני לא הולך להחליף מכשירים כל הזמן...

וכפי שאמרתי, התייאשתי.

• תגובות 58
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אבל למה לך כל הסבל הזה ..אז תמשיך להגלח במוכנה ...מה שיקרה זה שמרוב שקשה לך לגלח בסוף תתגלח פעם בשבוע במקרה הטוב .

תעבור לסכין ....עכשיו מי שחושב שאני מדיח אותו לעבירה טועה אני מדיח אותו לחיים קלים

פורסם
  • מחבר
:lol: :lol: :lol:
פורסם

יש לי בעיה אחרת: יום אחרי שאני מגלח את הצוואר הוא מתחיל לעקוץ ולגרד יום שלם. בגלל זה אני מתגלח פעם בשבוע.

פורסם
  • מחבר

מכיר. אם לא תזיע זה יהיה פחות גרוע.

פורסם

מה אתה רוצה, שהוא ימרח עצמו בסיליקון ולא יזיע יותר לעולם ?

פורסם

שים קרם אחרי גילוח הכי טוב הוא של ג'לט...

אני מזיע ממש ולא מרגיש שום שמץ של עיקצוץ

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה, שהוא ימרח עצמו בסיליקון ולא יזיע יותר לעולם ?

אפשרות.

אני חשבתי יותר בכיוון של להרוג את עצמו אבל גם מריחה בסיליקון תעזור.

אני צריך להפסיק.

פורסם

יש לי בעיה אחרת: יום אחרי שאני מגלח את הצוואר הוא מתחיל לעקוץ ולגרד יום שלם. בגלל זה אני מתגלח פעם בשבוע.

תדאג לחטא את האזור כל כמה שעות. שטיפה פשוטה עם סבון למשל...

פורסם

אתה מתגלח במכונה ?

הייתה לי בדיוק אותה בעיה עם מכונות שונות עברתי לסכין ואין לי שום רגישות .

פורסם

זה שהסכינים של המכונה חותכות את השיער באוויר לא הופך את זה לחוקי..אם הסכינים לא נוגעים בעור זה לא עושה אותך צדיק - הורג אותי שאדם דתי לא יתגלח עם סכין אבל יעשה קומבינות.

זה כמו שאני אגיד למישהו שבועט באנשים אל תבעט , והוא יכניס להם אגרופים , הרעיון היה שלא יכה אותם בכלל , אותו דבר פה הרעיון שלא תתגלח בכלל

פורסם

זה ידוע שדתיים מתחכמים...

זה כמו פלטות שבת... זה תקוע בחשמל אבל עדיין משתמשים...

פורסם
  • מחבר

זה שהסכינים של המכונה חותכות את השיער באוויר לא הופך את זה לחוקי..אם הסכינים לא נוגעים בעור זה לא עושה אותך צדיק - הורג אותי שאדם דתי לא יתגלח עם סכין אבל יעשה קומבינות.

זה כמו שאני אגיד למישהו שבועט באנשים אל תבעט , והוא יכניס להם אגרופים , הרעיון היה שלא יכה אותם בכלל , אותו דבר פה הרעיון שלא תתגלח בכלל

לא, הרעיון הוא לא לא להתגלח בכלל, הרעיון הוא לא לחתוך את הבשר!

אני לא אכחיש שיש מקרים של התחכמות, אבל הם ממש רק בחוסר ברירה. רוב הפעולות שלכאורה נראות רע הן לא התחכמות

פלטת שבת- הרעיון הוא שלא מדליקים מפני איסור המלאכה. אם אתה לא עושה את הפעולה, אין שום בעיה. למרות זאת, אסור לנו לבשל-לכן לדוגמא לאשכנזים אסור לחמם מים בשבת.

פורסם

בשלוש אותיות

SHR

לי עלה 1000 שקל ל12 טיפולים

עשיתי כבר שניים ויש הבדל עצום

פורסם

Scottish Hill Runners? Saskatoon Health Region?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים