פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מחבר נכון, אבל כפי שאמרתי, אני לא הולך להחליף מכשירים כל הזמן...וכפי שאמרתי, התייאשתי.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אבל למה לך כל הסבל הזה ..אז תמשיך להגלח במוכנה ...מה שיקרה זה שמרוב שקשה לך לגלח בסוף תתגלח פעם בשבוע במקרה הטוב . תעבור לסכין ....עכשיו מי שחושב שאני מדיח אותו לעבירה טועה אני מדיח אותו לחיים קלים
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים יש לי בעיה אחרת: יום אחרי שאני מגלח את הצוואר הוא מתחיל לעקוץ ולגרד יום שלם. בגלל זה אני מתגלח פעם בשבוע.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים שים קרם אחרי גילוח הכי טוב הוא של ג'לט...אני מזיע ממש ולא מרגיש שום שמץ של עיקצוץ
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מחבר מה אתה רוצה, שהוא ימרח עצמו בסיליקון ולא יזיע יותר לעולם ?אפשרות.אני חשבתי יותר בכיוון של להרוג את עצמו אבל גם מריחה בסיליקון תעזור.אני צריך להפסיק.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים יש לי בעיה אחרת: יום אחרי שאני מגלח את הצוואר הוא מתחיל לעקוץ ולגרד יום שלם. בגלל זה אני מתגלח פעם בשבוע.תדאג לחטא את האזור כל כמה שעות. שטיפה פשוטה עם סבון למשל...
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים יש לי בעיה אחרת: יום אחרי שאני מגלח את הצוואר הוא מתחיל לעקוץ ולגרד יום שלם. בגלל זה אני מתגלח פעם בשבוע.אתה מתגלח במכונה ? הייתה לי בדיוק אותה בעיה עם מכונות שונות עברתי לסכין ואין לי שום רגישות .
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים זה שהסכינים של המכונה חותכות את השיער באוויר לא הופך את זה לחוקי..אם הסכינים לא נוגעים בעור זה לא עושה אותך צדיק - הורג אותי שאדם דתי לא יתגלח עם סכין אבל יעשה קומבינות.זה כמו שאני אגיד למישהו שבועט באנשים אל תבעט , והוא יכניס להם אגרופים , הרעיון היה שלא יכה אותם בכלל , אותו דבר פה הרעיון שלא תתגלח בכלל
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים זה ידוע שדתיים מתחכמים...זה כמו פלטות שבת... זה תקוע בחשמל אבל עדיין משתמשים...
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר זה שהסכינים של המכונה חותכות את השיער באוויר לא הופך את זה לחוקי..אם הסכינים לא נוגעים בעור זה לא עושה אותך צדיק - הורג אותי שאדם דתי לא יתגלח עם סכין אבל יעשה קומבינות.זה כמו שאני אגיד למישהו שבועט באנשים אל תבעט , והוא יכניס להם אגרופים , הרעיון היה שלא יכה אותם בכלל , אותו דבר פה הרעיון שלא תתגלח בכלללא, הרעיון הוא לא לא להתגלח בכלל, הרעיון הוא לא לחתוך את הבשר!אני לא אכחיש שיש מקרים של התחכמות, אבל הם ממש רק בחוסר ברירה. רוב הפעולות שלכאורה נראות רע הן לא התחכמותפלטת שבת- הרעיון הוא שלא מדליקים מפני איסור המלאכה. אם אתה לא עושה את הפעולה, אין שום בעיה. למרות זאת, אסור לנו לבשל-לכן לדוגמא לאשכנזים אסור לחמם מים בשבת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.