פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אני פשוט לא מצליח לגלח אותו!! ועוד יש לי את ה philips arcitec שאמורה לעשות את זה יותר קל! לא נראה לי שעשיתי גילוח שאוי של הצואר מאז שהתחלתי להתגלח! יש למישהו רעיון איך לגלח את הצואר עם מכונה (ולהשאיר אותו במקום ומחובר לכל שאר הגוף תוך כדי)?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים גם לי יש בעיה עם זה ובמיוחד בימי הקיץ עם הלחות. בגלל זה כל פעם שאני מתגלח בתקופה הזו זה מלווה בהדלקת המזגן חוץ מזה, אל תמתח את העור (הכוונה לא להרים את הראש)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים תבקש מחבר/בן משפחה שיוריד לך את השיער שם. מה נראה לך הם יעשו תורנות על הצוואר שלו, יענו יום ראשון אמא, יום שני אבא . ;D
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מה נראה לך הם יעשו תורנות על הצוואר שלו, יענו יום ראשון אמא, יום שני אבא . ;Dחחחהההה חזק.....!!!!!!
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים גם לי באמת זה שיגע את השכל.אבל עם הזמן השערות הפכו לחזקות יותר ועכשיו קל לגלח אותם.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש למישהו רעיון איך לגלח את הצואר עם מכונה (ולהשאיר אותו במקום ומחובר לכל שאר הגוף תוך כדי)?אין קסם סה"כ ניסיון....בשביל שאלה כזאת פתחת תרד?תבקש מאבא עזרה.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מחבר בנוגע לסכין, אני דתי.בנוגע לזה שמישהו אחר יגלח לי- לא שמיש, זה לא זמין ונוח כל יום.בנוגע לרטיבות-אני תמיד מתגלח על יבש.עוד משהו?
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים לא, יש איזשהו סיפור של השחתת הגוף (בגלל שאתה שם סכין על הפנים שלך אתה מתכוון לחתוך אותם ) בכל מקרה, אני מתגלח רק עם סכין ככה שאין לי הרבה איך לעזור
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מחבר העניין הוא לא השחתת הגוף, הבעיה היא העברת תער על הפרצוף. הניסוח המדויק הוא לא תשחית פאת זקנך, אבל אין לקחת זאת מילולית.נגיד את העורף אפשר לגלח עם תער. כמו כן מותר לי לחתוך את עצמי (טוב, לא ממש, אבל מפה אין איסור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.