פורסם 2009 ביוני 2416 שנים חברה לא צריך להגזים ,18 זה לא כל כך הרבה יותר גדול מהממוצע .ולזה ששאל איזה קונדום , קנה דורקס xl (אמור להיות כאלו בארץ ).
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש קונדומים יוקרתיים יותר מהפשוטים שמוכרים בסופר פארם? אני מעוניין בקונדומים איטליינו קלאסיקה - פאר, איכות, יוקרה.קונדום שיכה בבת זוגי תדהמה וניצוץ מבריק בעיניים.יש למישהו המלצה קונקרטית בעניין הזה?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש קונדומים יוקרתיים יותר מהפשוטים שמוכרים בסופר פארם? אני מעוניין בקונדומים איטליינו קלאסיקה - פאר, איכות, יוקרה.קונדום שיכה בבת זוגי תדהמה וניצוץ מבריק בעיניים.יש למישהו המלצה קונקרטית בעניין הזה?תעטוף אותו עם סברס טרי..ניצוצות בטוח יהיו לה..יש קונדומים עם גבשושיות והתקנים נילווים, חיספוסים, אבל את זה תמצא בחנויות לאביזרי מין, לא בסופר-פארם.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים איפהשהוא ... באינטרנט ... יש איזו תמונה ... שמסבירה יפה מאוד מה פה קורה פה ... הבנות בפורום מחכות בערגה ורינונים. תורובסקי יטפל. עוף קפוא : יש חומר מיוחד לפוליש וברק . זוגתך תהיה כולה חידודים חידודים מרוב צפייה הנאה והנעה מובטחים. יש כאלה שמגיעים עם חרוזים. אתה גם יכול לחבר שוקר חשמלי בעוצמה מופחתת לצנרת ... ניצוצות ... בדוק. :lol:
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש קונדומים יוקרתיים יותר מהפשוטים שמוכרים בסופר פארם? אני מעוניין בקונדומים איטליינו קלאסיקה - פאר' date=' איכות, יוקרה. קונדום שיכה בבת זוגי תדהמה וניצוץ מבריק בעיניים. יש למישהו המלצה קונקרטית בעניין הזה? [/quote'] בת הזוג שלך זו לא עוד איזה עוף קפוא ? בשביל מה אתם צריכים קונדום ,אתם אפילו לא מקיימים יחסי מין
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש קונדומים יוקרתיים יותר מהפשוטים שמוכרים בסופר פארם? אני מעוניין בקונדומים איטליינו קלאסיקה - פאר, איכות, יוקרה.קונדום שיכה בבת זוגי תדהמה וניצוץ מבריק בעיניים.יש למישהו המלצה קונקרטית בעניין הזה?דבר עם BMW5 (תקווה שהוא יוכל לפנות לך זמן בין סיבוב וואחס עם הרכב לבין יציאה למרכול השכונתי עם חליפה של ורסאצ'ה).
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים alexbmw : בחייאת ראבק, דבר יפה, זה ת'רד אגדי !!! חבל שהוא ינעל ... מוקדם מידי.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים alexbmw : בחייאת ראבק, דבר יפה, זה ת'רד אגדי !!! חבל שהוא ינעל ... מוקדם מידי. אמרתי משהוא לא יפה ?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מצטער שאני מפרסם דברים כאלה כאן אבל זה די דחוף עם אורך איבר מיני 18ס"מ וההיקף שלו 14ס"מ, כמה מ"מ צריך שיהיה כתוב באריזת קונדומים? הם מודדים ברוחב, לא בהיקף תודה זה בין הבחור למעלה לעצמו יש קונדומים יוקרתיים יותר מהפשוטים שמוכרים בסופר פארם? אני מעוניין בקונדומים איטליינו קלאסיקה - פאר, איכות, יוקרה. קונדום שיכה בבת זוגי תדהמה וניצוץ מבריק בעיניים. יש למישהו המלצה קונקרטית בעניין הזה? זה בין עוף קפוא לעופה לוהטת:
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מה שהולך להיות כאן זה בנוסח הסרט "פרסי דארווין"דווקא האנשים המפגרים הללו שלא יודעים למדוד, יקנו קונדומים לא מתאימים (וכשאני אומר לא מתאימים אני מתכוון XXXL כאשר יש להם S)וכך הוא יתחלק להם באמצע ואופססס יש עוד מפגר בעולם.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים תורובסקי !! אתה תותח על !!! ידעתי שלא תאכזב ... ... keep up the good work תרשה לי להוסיף : jacksean יש לך משהו כזה ? אם כן, זה מה שמצפה לך עוף קפוא, זה בשבילך ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.