פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מצטער שאני מפרסם דברים כאלה כאן אבל זה די דחוףעם אורך איבר מיני 18ס"מ וההיקף שלו 14ס"מ, כמה מ"מ צריך שיהיה כתוב באריזת קונדומים? הם מודדים ברוחב, לא בהיקף תודה
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים הייתי מציע שתשאל את המוכרת בבית המרקחת את השאלה הזאת, אשמח אם תעדכן לגבי מה שהיא אמרה.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים השאלה עם 56מ"מ לא יהיה רחב מדי שלא יהיה פאדיחהתקשיב פשוט תקנה דורקס עלית הם הכי טובים שאפשר לקנות בארץ לדעתי (זה יעלה עלייך בדיוק...אני בערך כמוך במידות)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר תקשיב פשוט תקנה דורקס עלית הם הכי טובים שאפשר לקנות בארץ לדעתי (זה יעלה עלייך בדיוק...אני בערך כמוך במידות)באיזה כמויות מוכרים? רק 12 באריזה או אפשר גם פחות?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר אני גדול ממך פי 3 בערך (2.8 אבל מי סופר) ועלית עולים עליי. בהצלחה.מה 2.8? מה עולים? אני מדבר על העובי לא האורך
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אני גדול ממך פי 3 בערך (2.8 אבל מי סופר) ועלית עולים עליי. בהצלחה.אז יש לך כלי גדול יותר מבקבוק 2 ליטר, נהנה לזיין בקר?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים שמע , או שתקנה שקיות אשפה של סנו , או שתשאל את המוכרת , עד כמה קשה זה כבר יכול להיות FFS ?!?!!?אם כבר הגעת לגיל שבו כבר מצאת שימוש לשנוזל שלך , מין הראוי שגם תהיה מספיק בוגר כדי לדבר עליו ברבים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.