פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אני לא יודע רק רציתי להגיד לך שהחתימה שלך גדולה מדי, תקטין אותהנב: הגודל שלי הוא המקסימום לפי החוקים של הפורום
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אני לא יודע רק רציתי להגיד לך שהחתימה שלך גדולה מדי, תקטין אותהנב: הגודל שלי הוא המקסימום לפי החוקים של הפורוםאף אחד לא אמר לי שום דבר אז אני מניח שזה בסיידר.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים למיטב ידיעתי, CS לא צריך לקנות. אתה צריך CD-Key מקורי ל-HL (ז"א לקנות האף-לייף מקורי) ואז מורידים את המוד שנקרא CS והוא חינמי לכל מי שבבעלותו סידיקי מקורי של HL.אני מאמין שכל חנות משחקים נורמאלית מוכרת היום HL. וזה לא צריך לעלות יותר מ-100 ש"ח, אגב.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אף אחד לא אמר לי שום דבר אז אני מניח שזה בסיידר.תקרא את החוקים של הפורום !
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מה אם אני קונה HL מקורי אז אני מוריד את CS זה יתן לי לשחק באינטרנט אם הסידיקי של HL?ועוד דבר האם ה Half-Life Classic מתאים?http://www.freak.org.il/search.asp?qsearch=Half
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים כן זה מה שאתה צריך וזו גם הדרך הכי טובה לשחק במשחקי אינטרנט של HL. תקנה אותו ותוריד את כל המודים שאתה רוצה ותשחק
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אני לא רוצה ליהות קרצייה (אבל אני כן), החתימה שלך עדין גבוהה מדי (X90 זה המקס')
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אני לא רוצה ליהות קרצייה (אבל אני כן), החתימה שלך עדין גבוהה מדי (X90 זה המקס') SpiritKnight אמר שזה בסדר אז תירגע.
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים SpiritKnight אמר שזה בסדר אז תירגע. אתה תירגע :-\ אני רק אומר לך שלפי החוקים שכתובים פה זה לא בסדר, למה את מתעצבן עלי ??? אתה צריך להגיד לי תודה
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים SpiritKnight אמר שזה בסדר אז תירגע. חוץ מזה הוא כבר די הרבה זמן עם החתימה הזאת ואם spiritknight לא העיר לו סימן שהחתימה בסדר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.