עבור לתוכן

איך אני מסתיר מהפרטים שלי את כתובת האיי פי שלי??

Featured Replies

פורסם

זה ידוע שאפשר לראות אייפי של מישהו באייסיקיו שהוא ברשימה שלך.

למרות שזה לא פונקציה רגילה באייסיקיו, יש כל מיני תוכנות למינהן ופאצ'ים שנותנים את האפשרות לראות את האיי פי של מי שאתה רוצה באייסיקיו

רציתי לשאול כיצד אני יכול לבטל את האפשרות שאנשים יוכלו לראות לי את האייפי??

פורסם

האיסיקיו של הצד המרוחק חייב לדעת את האייפי שלך, התוכנות האלו פשוט מתלבשות על האיסיקיו ומוציאות ממנו את האייפי.

הדרך היחידה לחסום את זה היא להשתמש באיזה שירות relay בשביל ה ICQ (בדומה לפרוקסי) כדי שהצד המרוחק יראה את האייפי של בשרת ריליי ולא את שלך, רק שלא קיים כזה דבר למיטב ידעתי.

אם אתה רוצה אבטחה תתקין פיירוול וזהו.

פורסם

זה קיים, תכניס את הכתובת פרוקסי של הספק שלך וכל מי שיבדוק את האייפי יראה את הכתובת של הפרוקסי.

אבל עדיין אפשר לראות את האייפי שלך בפקודה netstat -na.

פורסם

יש איזשהי אפשרות באייסיקיו שמקשה קצת על חשיפת האייפי בפני הצד השני. ואני יכול להעיד שזה באמת מקשה קצת.

Main >> Security & Privacy Permissions >> Peer to Peer Connection

ושם תעביר את זה ל

Allow Peer to Peer Connection with any user upon your authorization

בחלק מהמקרים, זה יחסום את הצד השני מלראות את האייפי שלך (כמו במקרה שציינת: netstat -na).

אבל כמו שאמירם אמר, תמיד תהייה איזשהי דרך למצוא את האייפי שלך כל עוד האייסיקיו שלך עובד. אם אתה רוצה אבטחה, פיירוול הוא הפיתרון.

פורסם

זה קיים, תכניס את הכתובת פרוקסי של הספק שלך וכל מי שיבדוק את האייפי יראה את הכתובת של הפרוקסי.

אבל עדיין אפשר לראות את האייפי שלך בפקודה netstat -na.

הפרוקסי מנתב רק תקשורת HTTP, זה לא יסתיר את האייפי שלו לגבי תקשורת ב ICQ או FTP או כל דבר אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים