עבור לתוכן

מחפש קירור למעבד Q6600 עד 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חשוב לי מאוד מאוד שהקירור יהיה שקט לגמרי, המליצו לי על קירור פסיבי אבל אני לא יודע אם הוא כ"כ טוב...

פורסם

Mugen 2 עולה סביבות 200 ש"ח

ותוסיף לו מאוורר 1200 RPM ולא תשמע אותו ...

פורסם

לפני שאתה רץ לרכוש קירור..אתה מתכנן OC ? מה הטמפ' כרגע ?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני לא מתכנן OC וגם אם כן אז ממש משו צנוע לא לקרוע את המעבד, עכשיו הטמפרטורה היא 45 בערך.

פורסם

‏Arctic Cooling‎ - ‏Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3)

ללא כל ספק מאוד שקט מאוד קריר אבל תבדוק שהמידות שלו מתאימות ללוח אם שלך ולמארז.

הוא פשוט ענקי :D .

ציטוט מאתר tweaktown. והסיקור שלהם על המאוורר.

The idle speed of the fan is completely silent, more than a few people will be taking a look inside their case just to be sure the fan is even running, that is how quiet it is.

הביקורת הנ"ל

http://www.tweaktown.com/reviews/1614/arctic_cooling_freezer_xtreme_cpu_cooler/index1.html

עוד ביקורת מבית guru3d

http://www.guru3d.com/article/freezer-xtreme-arctic-cooler-cpu-cooler-review/1

פורסם

הנה הביקורת שלי: כל עוד אין אוברקלוקינג לפחות לא רציני יותר אין טעם בדבר כזה

רוצה שקט? FREEZER 7 PRO נועד למטרה הזאת

פורסם

COOLER MASTER HYPER Z600

גוף קירור ענק.

אפשרות לעבוד בצורה פסיבית עם תוצאות יפות רק בעזרת המאווררים של המארז.

אפשרות לחבר 1 או 2 מאווררי 120MM שקטים וסולידים או מהירים וחזקים.

טווח ביצועים נהדר שמתחרה בקירורים הכי טובים בכל תצורה אפשרית.

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2273

פורסם

הנה הביקורת שלי: כל עוד אין אוברקלוקינג לפחות לא רציני יותר אין טעם בדבר כזה

רוצה שקט? FREEZER 7 PRO נועד למטרה הזאת

אפשרי בהחלט... אבל תתקן אותי אם אני טועה אבל ACF7P מתחיל להרעיש (די מאוד) עד כמה שידוע לי כהמעבד בפעולה. (שמעתי אצל חבר ויש לו 8400 לאא OC.)

בגלל זה אני עדיין חושב הבדל של 50 ש"ח ומקבלים קירור שהוא יותר טוב במהירויות נמוכות ובעל שטח פנים גדול יותר. לכן אני חושב שהמאוורר ב EXTREME לא יגיע למהירויות גבוהות בגלל שיש לו שטח פנים גדול.

מה אתה חושב אני טועה או לא??? (dj-ElectriC)

פורסם

אני למזל התעסקתי עם שלושת האחים של AC, שלושתם חרישים לגמרי

פורסם

פותח התרד כמו שציינו הFREEZER 7 יספיק בהחלט..אפשר לשמוע אותו רק בRPM מקסימלי..וגם זה תלוי בך..

אבל אין שום צורך להשקיע כל כך הרבה במשהו שלא נחוץ לך..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל ההצעות!!

אם אני ילך על גוף קירור פסיבי כמו שהיציעו לי מהתחלה זה יקרר את המעבד כמו שצריך? ולא יפזר לי את כל החום במחשב? כי בכל זאת אין לו מאוורר כלשהו...

המארז שלי הוא: HEC 6C28F 300W

פורסם

תראה יש לזה הרבה מאוד פאקטורים.

דבר ראשון צריך לזכור שאנחנו חיים לא בקנדה או בסיביר. וחם פה בקיץ.. חם נורא וזה גם משפיע אפילו על קירור אקטיבי.

עכשיו בשביל להיות עם קירור פאסיבי ושתוכל להיות בהגדר מעלות נורמאלית צריכה להיות זרימת אוויר טובה במארז. המארז שלך לא מי יודע מה מתוכנן וגדול.

סה"כ הוא די קטן ובגלל הכבלים (אם לא עשית סידור) שתופסים לך חצי מקום מהמארז יפריע לזרימת אוויר.

אתה צריך שיהיו לך לפחות שני מאווררים במארז. מקדימה יונק אוויר ומאחורה פולט. (אפשר רק מאחורה אבל עדיפות לעוד מאוורר שיכניס אוויר.

הראיון ללכת על מערכת קירור פאסיבית כפי שאני מבין נובעת מבעיית הרעש.. אז תראה שהמאווררים של המארז עושים רעש גם. (אפשר לשדרג לשקטים) המאוורר של הספק עושה רעש ולא מעט בדרך כלל. לכן אני לא ממליץ לך ללכת על קירור פאסיבי. כמו כן הרעש שיפיק מערכת קירור טובה לא תגבר על הרעש מכל שער המאווררים.

כלומר כמעט ולא יהיה לך הבדל.

אל תשכח שהציפסט' מתקרר ע"י המאוורר של המעבד גם.

פורסם

עזוב את הפתרון הפאסיבי בצד..זה לא פרקטי במערכת שלך..ולרוב נועד לשימוש ספציפי מאוד... ;D

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז המאוורר 7 FREEZER יכנס לי במארז בלי שום בעיה הוא לא יהיה גדול מידי?

דרך אגב עכשיו כבר המעבד שלי עובד על 52 מעלות בטיפה של מאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים