פורסם 2009 ביוני 2416 שנים לא, הגוף לא יודע להתמודד עם שיער והוא או יוצא מהצד השני או גורם לחסימה בקיבה.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?אפשר לדעת מאיפה באה השאלה ?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?מאוד בריא. אם תוכל מספיק, אולי תקבל אפילו פרס דארווין.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים בזרע שלך יש ויטמינים, תתחיל עם זה.(זה גם ימנע מצב שהזרע יגיע בטעות לביצית אנושים ויגרום להווצרות מחודשת של אדם כמוך)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר ראיתי באיזה פורום שאחת כתבה שזה מלוח ולא טעים, אז אני אוותר.בקשר למי שהתעניין מאיפה באה השאלה, זה בגלל שהסתפרתי הרגע והיה מלא שיער על הרצפה וחשבתי לעצמי "מעניין אם יש בזה ויטמינים.."
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים ראיתי באיזה פורום שאחת כתבה שזה מלוח ולא טעים, אז אני אוותר.בקשר למי שהתעניין מאיפה באה השאלה, זה בגלל שהסתפרתי הרגע והיה מלא שיער על הרצפה וחשבתי לעצמי "מעניין אם יש בזה ויטמינים.."תאכל אננס לפני
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אתם רוצים להגיד לי שבחיים לא טעמטם שיער? את האמת אין לזה טעם בכלל . למה לשתן יש טעם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.