עבור לתוכן

האם tms מרכיבים מחשבים?

Featured Replies

פורסם

אופס, לא שמתי לב לפוסט שלך :-X זה היה מכוון ל ADIA

פורסם

דווקא לא נשמע כזה מופרך הרעיון של חיבור הארד דיסק מוכן. מה יש עליו ? מערכת הפעלה כמובן וכל התוכנות הנדרשות לבדיקות המדוברות. הדרייברים זה פשוט חמש דקות (אולי חמש דקות וחצי). כמה הארדיסקים כאלה יש להם שם? 5-6 זה כבר הרבה יותר ממה שבאמת צריך לדעתי.

בכל אופן, לא נראה לי שהם באמת עושים את כל הבדיקות במלואן בטח לא בצורה שאנשים מדמיינים שזה קורה.

פורסם

בתור עובד לשעבר של חנות מחשבים ששמה לא רלוונטי פה, אני יכול להגיד לך בדיוק מה עושים-

מתקינים ווינדוס משופצר על כל אחד ואחד מהמחשבים שמזמינים, ומריצים עליו סט של בדיקות מאמץ.

איפה שעבדתי בזמנו זה היה פריים 95, ממטסט, HDTUNE בבדיקה הארוכה יותר, ו 3DMARK2006 בלופים.

במקרה של פוקס/TMS, אני יודע שהם עושים את זה גם כן. לרוב החנויות בארץ לא איכפת שתציץ למעבדה אלא אם היא ממש עמוק בתוך החנות. נסה את זה פעם.

פורסם

א. התקנת אקספי לוקחת חצי שעה -שעה.

ב. אפשר להתקין אקספי פעם אחת ואחר כך לתקן את ההתקנה במחשב החדש - עיניין של 10 דקות לערך.

ג. בתור נציג של חנות מחשבים הייתי מצפה ממך להיות יותר יצירתי בנוגע לכיצד יש לבצע בדיקות במחשבים רבים

בתור נציג ובעליו של חנות מחשבים אני יכול לומר לך מילה אחת: שטויות!

התקנה איכותית ומלאה של XP עם כל הדרייברים של לוח האם, כרטיס מסך, כולל כל העידכונים ושאר הרכיבים אם מותקנים..התקנת דרייבר לכרטיס מסך אינה לוקחת חצי שעה!

זה אולי לחנויות שעושות IMAGE ואין לי מה להוסיף על חנויות כאלו.

ההתקנה מתבצעת לא על הכונן של הלקוח אלא על כונן של ה"מעבדה" וזה כבר אינה בדיקה מלאה..ואולי הכונן הקשיח אינו תקין?

לחנות שמרכיבה מספר מחשבים לגיימרים ביום אין זה מעשי גם אם יתקינו התקנה מלאה על הכונן של הלקוח..ואל תשכח שאם כן יש לפרמט.

כאשר לקוח רוכש מחשב כולל מערכת הפעלה (חוקית כמובן כולל דיסק ההתקנה) והוא מבקש לבצע OC אנו עושים זאת אך רק לאחר שהכל הותקן בשלמות!

הווה אומר:

1.התקנת מערכת הפעלה

2.התקנת דרייברים לוח האם

3.חיבור לאינטרנט והורדת כל העידכונים (שנמשכים יותר מ-"חצי שעה")

4.התקנת דרייבר של כרטיס מסך

5.חזרה והתקנה של עידכונים (כי במשך העבודה הם מצטברים..)

6.התקנת תוכנת אנטי-וירוס

7.הורדה/התקנה של תוכנות בדיקה רלוונטיות.

אל תשכח שלבדיקת יציבות לא תמיד ה-OC הראשון מצליח..

שבת-שלום

פורסם

^^^

אז אתה בעצם מחזק את הטענה שלי?

כשמדובר בכמות הזמנות למחשבים, אין זמן לבצע בדיקות במתכונת כמו שציינת.

בקיצור, גימיק של חנויות? או רק חנויות שבקושי יש הזמנות מתעסקים עם הבדיקות?

פורסם

בתור עובד לשעבר בTMS, אני יכול להבטיח לך שהבדיקות המדוברות מתבצעות במלואן. אני עצמי הרצתי בדיקות שכאלה, כל הדרייברים מותקנים והמחשב לא יצא מפתח החנות עד שלא נבדק במלואו ביסודיות.

זה היה בזמני. אני לא חושב שיש סיבה שזה ישתנה. מהיכרות שלי עם בעל החנות, חשוב לו מאוד שהלקוח יהיה מרוצה ויקבל תמורה לכסף שלו.

ADIA, התגובות שלך נראות לי אסרטיביות מידי.

לפותח הנושא, לסיכום:

בעמוד בחירת הרכיבים של המחשב, יש לך אפשרות של שירותי מעבדה ושם תוכל לבחור שירכיבו את המחשב עבורך.

לגבי אפשרות האוברקלוק (OC), הייתי ממליץ לך לבקש שיעשו עבורך מכיוון שלא נגרם לך נזק והאחריות בכל מקרה נשארת. רק תרוויח תוספת קטנטנה לביצועים - בחינם אין כסף.

פורסם

למה אנשים ממשיכים להגיד TMS ולא TMSFOX? זה קצת מעצבן.......................... :pissed:

פורסם

מהסיבה הפשוטה שאני עבדתי בTMS. אני לא יכול להיות ערב לTMSFOX, ובשבילי החנות תמיד תהיה TMS.

פורסם

אני יודע ש SKYPC משתמשים מתקינים VISTA ומריצים את כל הבדיקות (לא ברור לי למה לא XP), אם אני זוכר נכון הבדיקה מתבצעת על הדיסק קשיח שנקנה ולא אחד של החנות. אז כן יש חנויות שבאמת בודקות כל מחשב :nixweiss:

פורסם

אפרופו בדיקות מאמץ,

מישהו פעם באמת נכנס לחנות וראה שעושים שם בדיקות מאמץ? או שזה סתם גימיק בחנויות מחשבים על מנת להרשים...?

סתם חומר למחשבה.

יש לנו (זיגזג) לקוחות רבים שראו את זה, אולי עכשיוו אחרי שהקפצתי את ההודעה שלך הם גם יגיבו ^_^

מי שנכנס יודע גם שחדר הבדיקות שלנו הוא חדר חם ונעים ( :pissed: )

נ.ב.

אתה מוזמן לבקר ולהתרשם בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים