עבור לתוכן

האם tms מרכיבים מחשבים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל.

תודה

פורסם

אם הרכבת את המפרט ב"בנה לך מחשב" אז בשורה האחרונה יש לך "שירותי מעבדה" שם יש לך אפשרות להזמין הרכבה (ה OC לא מומלץ)...

פורסם

מאיפה הפלצת את זה שהOC לא מומלץ?

פורסם

כל עוד נותנים לך אפשרות ל-OC על חשבון החנות, תנצל את זה.

בכל מקרה הם אחראים לכך. כזכור לי בכלל עושים OC של 10% אז זה לא נורא.

אה וכן - הם מרכיבים מחשבים?

פורסם

את המחשב שלי שקניתי לפני שנה וחודש הם הרכיבו לי אותו.. ככה שכן הם גם מרכיבים מחשבים

והם גם סידרו את כל הכבלים לזרימת אוויר טובה יותר

פורסם

לא יודע מה המצב אצל TMS (מנסיון הם אחלה חנות) אבל כבר היו פה מקרים של אנשים שהזמינו מחשב עם OC והמחשב היה קורס בגלל שהחנות כנראה לא טרחה להריץ בדיקות מאמץ וטמפ'...

פורסם

בחנויות מעפנות אבל לא בחנויות כמו TMS או SKYPC...

הם עושים OC קליק ובדיקות מאמץ...זה מומלץ

פורסם

איזה בדיקות מאמץ עושים למחשב ללא מערכת הפעלה?

אשמח אם תשכילו אותי ב"המצאה" הזאת. (למעט בדיקת תקינות של MEMTEST שאינה רלוונטית אם המחשב עובד).

איכות בדיקה ברמה גבוהה יכולה להיות אך ורק כאשר מותקנת מערכת הפעלה מלאה, עידכונים, דרייברים מלאים כולל כרטיס מסך, ואז OC.

לאחר מכן בדיקות של S&M, SP2004 ועוד..(תלוי במעבד).

ע"מ לבצע את הכל נדרשת אקטיבציה שאם לא כן לא ניתן להשלים את ההתקנה בשלמותה וברמה נאותה למסירה ללקוח.

פורסם

מרכיבים למחשב הארדיסק של החברה בשביל להריץ בדיקות מאמץ ולראות שהכול בסדר ומוציאים אותו לאחר מכן.

פורסם

אפרופו בדיקות מאמץ,

מישהו פעם באמת נכנס לחנות וראה שעושים שם בדיקות מאמץ? או שזה סתם גימיק בחנויות מחשבים על מנת להרשים...?

סתם חומר למחשבה.

פורסם

אני מניח שבהתחלה זה היה סתם גימיק, אבל כשהתחילו להגיע לקוחות לא מרוצים במיוחד התחילו להתייחס לכך ברצינות.

פורסם

מרכיבים למחשב הארדיסק של החברה בשביל להריץ בדיקות מאמץ ולראות שהכול בסדר ומוציאים אותו לאחר מכן.

אתה מוכן לפרט את זה? כלומר שיש להם במלאי בערך.......... בוא נחשוב..... 100 כוננים קשיחים לפחות עם קונפיגורציות של כל הבקרים..המעבדים..כרטיסי המסך שמותקנים..ו? מה הם עושים מה? הם מרכיבים מחשב.ו"מתאימים" לו כונן קשיח שיתאים? וזה כבר כולל את הדרייבר האחרון של אותו כרטיס מסך שהלקוח הזמין..

אוי..מה עושים אם הוא בהזמנה גם הזמין והותקן כרטיס רשת? אה..יש להם גם כונן עם דרייבר לזה...

אני ממש מתעקש להבין את מה שכתבת.

פורסם

נשמע מגוחך ביותר,שמעתה פעם על דבר שנקרא BARTPE?

מאוד יכול להיות שהם בנו כזה אם מספר תוכנות לבדיקת

מאמץ , וגם יש את ממטסט שגם רץ מדיסק

פורסם

א. התקנת אקספי לוקחת חצי שעה -שעה.

ב. אפשר להתקין אקספי פעם אחת ואחר כך לתקן את ההתקנה במחשב החדש - עיניין של 10 דקות לערך.

ג. בתור נציג של חנות מחשבים הייתי מצפה ממך להיות יותר יצירתי בנוגע לכיצד יש לבצע בדיקות במחשבים רבים

פורסם

זה היה מכוון אליי בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים