פורסם 2009 ביוני 2416 שנים שלום,בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל.תודה
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אם הרכבת את המפרט ב"בנה לך מחשב" אז בשורה האחרונה יש לך "שירותי מעבדה" שם יש לך אפשרות להזמין הרכבה (ה OC לא מומלץ)...
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים כל עוד נותנים לך אפשרות ל-OC על חשבון החנות, תנצל את זה. בכל מקרה הם אחראים לכך. כזכור לי בכלל עושים OC של 10% אז זה לא נורא.אה וכן - הם מרכיבים מחשבים?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים את המחשב שלי שקניתי לפני שנה וחודש הם הרכיבו לי אותו.. ככה שכן הם גם מרכיבים מחשביםוהם גם סידרו את כל הכבלים לזרימת אוויר טובה יותר
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים לא יודע מה המצב אצל TMS (מנסיון הם אחלה חנות) אבל כבר היו פה מקרים של אנשים שהזמינו מחשב עם OC והמחשב היה קורס בגלל שהחנות כנראה לא טרחה להריץ בדיקות מאמץ וטמפ'...
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים בחנויות מעפנות אבל לא בחנויות כמו TMS או SKYPC...הם עושים OC קליק ובדיקות מאמץ...זה מומלץ
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים איזה בדיקות מאמץ עושים למחשב ללא מערכת הפעלה?אשמח אם תשכילו אותי ב"המצאה" הזאת. (למעט בדיקת תקינות של MEMTEST שאינה רלוונטית אם המחשב עובד).איכות בדיקה ברמה גבוהה יכולה להיות אך ורק כאשר מותקנת מערכת הפעלה מלאה, עידכונים, דרייברים מלאים כולל כרטיס מסך, ואז OC.לאחר מכן בדיקות של S&M, SP2004 ועוד..(תלוי במעבד).ע"מ לבצע את הכל נדרשת אקטיבציה שאם לא כן לא ניתן להשלים את ההתקנה בשלמותה וברמה נאותה למסירה ללקוח.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מרכיבים למחשב הארדיסק של החברה בשביל להריץ בדיקות מאמץ ולראות שהכול בסדר ומוציאים אותו לאחר מכן.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אפרופו בדיקות מאמץ,מישהו פעם באמת נכנס לחנות וראה שעושים שם בדיקות מאמץ? או שזה סתם גימיק בחנויות מחשבים על מנת להרשים...?סתם חומר למחשבה.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אני מניח שבהתחלה זה היה סתם גימיק, אבל כשהתחילו להגיע לקוחות לא מרוצים במיוחד התחילו להתייחס לכך ברצינות.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מרכיבים למחשב הארדיסק של החברה בשביל להריץ בדיקות מאמץ ולראות שהכול בסדר ומוציאים אותו לאחר מכן.אתה מוכן לפרט את זה? כלומר שיש להם במלאי בערך.......... בוא נחשוב..... 100 כוננים קשיחים לפחות עם קונפיגורציות של כל הבקרים..המעבדים..כרטיסי המסך שמותקנים..ו? מה הם עושים מה? הם מרכיבים מחשב.ו"מתאימים" לו כונן קשיח שיתאים? וזה כבר כולל את הדרייבר האחרון של אותו כרטיס מסך שהלקוח הזמין..אוי..מה עושים אם הוא בהזמנה גם הזמין והותקן כרטיס רשת? אה..יש להם גם כונן עם דרייבר לזה...אני ממש מתעקש להבין את מה שכתבת.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מרכיבים למחשב הארדיסק של החברה בשביל להריץ בדיקות מאמץ ולראות שהכול בסדר ומוציאים אותו לאחר מכן.נשמע מגוחך ביותר,שמעתה פעם על דבר שנקרא BARTPE?מאוד יכול להיות שהם בנו כזה אם מספר תוכנות לבדיקתמאמץ , וגם יש את ממטסט שגם רץ מדיסק
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים א. התקנת אקספי לוקחת חצי שעה -שעה.ב. אפשר להתקין אקספי פעם אחת ואחר כך לתקן את ההתקנה במחשב החדש - עיניין של 10 דקות לערך.ג. בתור נציג של חנות מחשבים הייתי מצפה ממך להיות יותר יצירתי בנוגע לכיצד יש לבצע בדיקות במחשבים רבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.