עבור לתוכן

ספק כוח למעלה או למטה

Featured Replies

פורסם

היי

אצלי המאוור של הספק כוח זה כלפי מטה בתוך המארז

רציתי לדעת אם לעשות חור בגב המארז ולסדר שהמאוור יהיה כלפי מעלה בגלל החום ?

איזה שיטה יותר כדאית לקירור הספק ?

פורסם

התשובה הג'נרית פה היא שזה מתחבר רק בצורה שבה זה אמור לשבת. למעט מקרים מאד מיוחדים, אין סיבה לשנות את זה.

עכשיו בגישה פרטנית יותר, איזה מארז ואיזה ספק?

פורסם
  • מחבר

התשובה הג'נרית פה היא שזה מתחבר רק בצורה שבה זה אמור לשבת. למעט מקרים מאד מיוחדים, אין סיבה לשנות את זה.

עכשיו בגישה פרטנית יותר, איזה מארז ואיזה ספק?

ספק TOP POWER וספק ג'נרי

אבל מה זה משנה איזה ספק ומארז יש לי ( אפילו אם לא ישב אני יושיב אותו בעזרת הכלים שלי )

השאלה בכללי מה עדיף לטפרטורות יותר נמוכות

פורסם

ספק TOP POWER וספק ג'נרי

אבל מה זה משנה איזה ספק ומארז יש לי ( אפילו אם לא ישב אני יושיב אותו בעזרת הכלים שלי )

השאלה בכללי מה עדיף לטפרטורות יותר נמוכות

בהחלט משנה איזה ספק - זה גם עניין של תפקוד הספק

אם זה ספק כח לא איכותי ואז מתקינים אותו לא בצורה קונבציונלית, הספק ישבוק חיים או ישרף ויעשה נזק

אבל גם מארז חשוב, מבחינת זרימת אוויר לספק, אם יש מקום ייעודי עם חורי איוורר לספק יש סיבה לכך

אלא אם כן עושים מודינג למארז בשביל הספק וכו'.

פורסם

אם המאורר שלך הוא 12 ס"מ אזי יש לך שתי אפשרויות כמו שציינת.

במידה והוא למטה זה עדיף. למה? כי הוא "מושך" אויר קר>>מקרר את הספק>>מוציא אויר חם שאותו מוציא מאורר המארז.

אם הכוונה שלך להפוך אותו אזי לא תוכל כי מיקון חורי הברגים לא יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אם המאורר שלך הוא 12 ס"מ אזי יש לך שתי אפשרויות כמו שציינת.

במידה והוא למטה זה עדיף. למה? כי הוא "מושך" אויר קר>>מקרר את הספק>>מוציא אויר חם שאותו מוציא מאורר המארז.

אם הכוונה שלך להפוך אותו אזי לא תוכל כי מיקון חורי הברגים לא יתאים לך.

אם נעזוב את מיקום הברגים לרגע ואם יושב או לא יושב על המארז

אחרי מחשבה עדיף לשים את זה לגבי מעלה עי זה נותן 3 דברים

1. המאוואר יקח אויר קר מחוץ המארז ולא מתוכו אם המאוור כלפי מטה ( והספק יהיה יותר קר )

2. הספק יהיה צמוד כאילו לשתי דפנות השמאלי וימנית - כלפי מעלה יהיה חור -רשת ולמטה לא נוגע בכלום וכך החום יתפזר ביותר קלות , כי עכשיו אם אני שם את היד על גב המארז אני מרגיש את החום של הספק כי ממש זה מתכת של הספק על המתכת של המארז והחום מצטבר ... הבנתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים