עבור לתוכן

התרשמות מה-AD700 + תמונות

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז האוזניות אצלי בדיוק שבוע עכשיו ואחרי שהן ניגנו עד מוצ"ש רצוף הן גם נפתחו ביחס להתחלה.

אז מההתחלה. האוזניות עלו 128$ כולל משלוח מEBAY. לדעתי מחיר מצויין.

הן מתחברות לUSB DAC/מגבר אוזניות פשוט של styleaudio - הדם: PARIDOT. עלה גם 130$ בערך ובפורומים וכמה ביקורות עליו הוא הועדף על הZERO שעולה אותו דבר אז לקחתי הימור ואין לי למה להשוות אבל אני מרוצה מהתוצאה. כרגע הוא גם מקבל חשמל דרך הUSB אז אני מצפה לשיפור כשאני אוסיף שנאי.

כמובן שכל החומר המנוגן הוא FLAC.

ההתרשמות הראשונית שלי הייתה שהאוזניות נראות קצת רופפות וגם נכון לעכשיו זה לא השתנה לחלוטין. גם האופן בו האוזיות יושבות על הראש מעט רך לטעמי, הן מחליקות מהאוזניים לעיתים ולמרות שהן בהחלט נוחות להאזנה ממושכת הן יכולות מעט יותר להיצמד לאוזן, ועם זאת נאמר שהראש שלי לא קטן בכלל. מבחינת כל השאר, מתקבל רושם איכותי. הכבל נראה עמיד והמחבר איכותי.

חשוב לציין שיחד עם כל הנוחות, החום בקיץ יחד עם הפדים הגדולים באוזניות מחממים את הראש די במהירות. לא תענוג.

בכל הנוגע לסאונד. ההתייחסות היא מול רמקולים שלי, DIAMOND 9.1 יחד עם ה-ONNKYO A-9211 והDAC, כיוון שאין לי התנסות קודמת עם שום אוזניות.

קצת קשה להתייחס לנושא לעומק בהתחשב בעובדה שהאוזניות כנראה לא פתוחות לחלוטין ובנוסף אני חושב שהויאמפ או לפחות ההגדרות שלו לא מתאימות לאוזניות ופוגמות בסאונד.

אני מאזין לכמה סגנונות מוזיקה. בעיקר לד זפלין, פינק פלויד, al dimeola - גיטריסט, מוסיקה קלאסית (ויואלדי,באך) ומטאליקה לקינוח.

בהתאם לכל אלה האוזניות הכניסו מימד חדש למוסיקה בהשוואה לסטאפ הנוכחי שלי. מבחינת פירוט והפרדה יש שיפור קל אבל בעיקר בולטת הבמה הגדולה של האוזניות,לא מעט שירים פשוט נפתחו לי מחדש (בערך כמו שקרה כשעברתי מ2.1 וורפדייל). יש גם עודף גדול של עומק לסאונד. בהשוואה לסטריאו רמקולים רגיל זה היתרון הגדול. מהנה יותר מהאזנה לסטריאו בהרבה מובנים. האוזניות נותנות הרגשת קירבה למוסיקה, הצליל עוטף ומאוד דינמי.

חיסרון אחד שמצאתי בסאונד נכון לעכשיו הוא הבאס, כשהווליום עולה הבאס לא יורד נמוך מספיק ומורגשים זיופים מדי פעם. קורה בעיקר בקטעים הקשים ולא תמיד אבל עד כה זה בהחלט הצד החלש יותר של האוזניות. לא יודע אם זה נושא שיכול להשתפר אם אצליח להגדיר את הוינאמפ בצורה מתאימה או כשהן יפתחו עם הזמן. זה המצב כרגע.

ולשורה התחתונה. זו קנייה שאני מרוצה ממנה ב100% והיה שווה להילחץ כספית בשבילה בדיעבד. זה רק אני כמובן.

אם יש עוד נקודות התייחסות שלא הועלו. בבקשה.

וקצת תמונות (כי אפשר להעלות רק 4):

לא איכותי מדי כי צילמתי באמצע עבודה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש, אם בא לך להשוות קצת ל-AD900 שעולות פי 2-3 מהן אתה מוזמן לתאם איתי בפרטי.

Anatoli.

פורסם

תתחדש!

ואם בא לכם להשוות קצת ל-AD2000 שעולות פי2-3 מה-A900 אתם מוזמנים לתאם איתי בפרטי.

פורסם

אבל ה-AD2000 נשמעות פחות טוב :P

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

למה לא, צריך לחשוב כבר על השדרוג הבא מתישהו, עדיף מוקדם על מאוחר :D

ומצד שני כל אחד רוצה לשמוע כמה מה שיש לו פחות טוב...

פורסם

תתחדש!

ואם בא לכם להשוות קצת ל-AD2000 שעולות פי2-3 מה-A900 אתם מוזמנים לתאם איתי בפרטי.

חחחחחחח....אהבתי! :lol:

מזל טוב על הקנייה!

לאיזו מוסיקה קלאסית אתה מקשיב? כי ויואלדי ובאך זה לא קלאסי, זה בארוק. :silly:

ואני אישית מעדיף סטריאו על סראונד בכל מובן. אחרי הכל בקונצרט אתה מקשיב לתזמורת שמלפניך ולא עוטפת אותך.

אבל העיקר, שתהנה מכל רגע איתן!

פורסם

אהבתי את הסקירה, תתחדש!

פורסם

נחמד ביותר!

לקחו מיסים או מכס ושטויות כאלו או שהצלחת "להבריח" אותם פנימה בלי בעיות?

אם יתאפשר לך אני מאמין שאני וגם השאר ישמחו לתמונות טיפה יותר טובות.

אני רואה שהקהילה גדלה עם הזמן ואני חושב לפעמים כזה- מתי המפגש הבא יהיה.. ::) (לצערי כנראה שלא יהיה וזה רק תקוות שווא)

דבר אחרון, תתחדש ותהנה מהם! :xyxthumbs:

נ.ב-

אנטולי ודור, הרגתם אותי עם התחרות "שלי יותר גדול"... ;D

פורסם

זה לא תחרות, זה משחק :) אבל שנינו כבר דיי פרשנו, אחרת דור היה נשאר עם ה-W10 ואני עם ה-K1000 או ה-HE60.

אם להיות פייר כבר לא נגעתי באוזניות חודשים. אני קצת עסוק מדיי בשביל זה וגם מוזיקה אני בקושי שומע. בחצי השנה האחרונה הגיעו אליי אולי 2 אלבומים חדשים סך הכל.

Anatoli.

פורסם

אני עדיין משווע למפגשון אם רוצים :)

פורסם
  • מחבר

^ אני אשמח מאוד. מתחיל לעניין אותי מאוד הנושא הזה.

לקחו מיסים או מכס ושטויות כאלו או שהצלחת "להבריח" אותם פנימה בלי בעיות?

לא שילמתי שום תוספת על המחיר קניה. שלחתי את זה בדואר אוויר רגיל, לא אקספרס שעד כמה שאני יודע נבדק באדיקות יותר במכס. ומשם בדואר זה כבר עלות יותר נמוכה,ובטח עזר שאני מכיר שם את האנשים.

לאיזו מוסיקה קלאסית אתה מקשיב? כי ויואלדי ובאך זה לא קלאסי, זה בארוק. :silly:

אתה יכול לקרוא לזה מזרחית מצידי...

לגבי תמונות, בבקשה:

4ד"א האיכות לא תהיה גבוהה כנראה מטעמי עצלות, מצלמה בינונית ותנאי תאורה בחדר.

1000817.th.jpg

1000815.th.jpg

1000814.th.jpg

1000803y.th.jpg

1000802h.th.jpg

1000817.th.jpg

1000815.th.jpg

1000814.th.jpg

1000803y.th.jpg

פורסם

תתחדש!

אני חושב שמתישהו אני אמכור את ה-Alessandro MS-1 שלי ואקנה אוזניות יותר נוחות כמו ה-AD900 למשל :)

אגב, אני גם מאוד רוצה מפגש. אם יש, count me in :xyxthumbs:

פורסם

אתם מודעים לזה שעד שלא יקום מישהו ויינדב מקום למפגש לא יהיה מפגש, כן?

אני כמו שכבר אמרתי לא פעם, לא מתכוון לארח מפגשים אצלי אחרי מספר חוויות לא נעימות במפגש/שניים האחרונים שהיו אצלי.

Anatoli.

פורסם

Elior_Z, יופי של תמונות וסקירה (:

לכול השאר, אפילו שהוא כבר כמה הודעות הולך לכיוון הזה, אני מבקש שהדיון הזה לא יהפוך לדיון מפגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים