עבור לתוכן

בקשה למפרט ב 4K,יש לי שתי מפרטים

Featured Replies

פורסם

http://www.netvox.co.il/products/139954

http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTD131018&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

אלה שני מפרטים שמצאתי באתר,הבחור ביקש מחשב לסטודנט,אז גם אני נמצא באותו מקום.

אז ככה, גם אני צריך מחשב יחסית קל ושהבטריה שלו תספיק לשעתיים+-.

אההה וגם אני רוצה מחשב טוב,הבנתי שמחשב נייד מינימום עולה 3K,אז עיגלתי את זה ל4.

אם למישהו יש הצעות יותר טובות בשבילי אשמח לראות אותם.[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 12:48:14

UP מה קורה אנשים,אני צריך עזרה!!
פורסם

שני המחשבים הם חביבים בהחלט. ההעדפה האישית שלי היא ה-VOSTRO בגלל מסך מאט (לא מבריק / משתקף). אבל מעבר לכך, ה-SL300 נותן תמורה טובה יותר בתקציב זה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע על חנות מחשבים טובה בראשל"צ שאני יכול לקבל מהם שרות ברמה שאני לא אפחד שהרכיבים במחשב ילכו לעזעזל.

ודרך אגב אני לא רוצה להסתפק באיזושהי הודעה בפורום באינטרנט בכדי לקנות מחשב ולהוציא 4 אלף שקל,אז אני יגיד את ההתלבטויות שלי.

דבר ראשון אני רוצה מחשב טוב,מחשב שיחזיק להרבה זמן ושאני יוכל לעשות איתו הכול,אני לא צריך מחשב לתוכנות גראפיות ולא למשחקים אלה לאינטרנט אופיס סרטים ומוזיקה,וכמובן חשוב שהמסך יהיה בגודל כמו שצריך(שת'אמת אין לי מושג מה זה אומר) ושהבטריה תחזיק למשך הרצאה באונ'(בקרוב אהיה סטודנט) ואחרון חביב שהמשקל של המחשב לא יהיה יותר מידי אלא אפילו נמוך.

יותר מזה אני לא חושב שאני צריך אבל כמו שאמרתי אני צריך מחשב טוב כזה שיחזיק להרבה זמן ושאבחר לעשות איתו משהו אני לא אצטער שלא השקעתי מספיק בשביל זה.

פורסם

מישהו יודע על חנות מחשבים טובה בראשל"צ שאני יכול לקבל מהם שרות ברמה שאני לא אפחד שהרכיבים במחשב ילכו לעזעזל.

מה הקשר בין שרות שאתה מקבל בחנות לעמידות של הרכיבים של המחשב? זה לא שהחנות מרכיבה לך את המחשב הנייד. וזה אפילו לא שהיא נותנת לך שירות כלשהו במקרה של תקלה. מפנים אותך למעבדות היצרן/יבואן.

ודרך אגב אני לא רוצה להסתפק באיזושהי הודעה בפורום באינטרנט בכדי לקנות מחשב ולהוציא 4 אלף שקל,אז אני יגיד את ההתלבטויות שלי.

דבר ראשון אני רוצה מחשב טוב,מחשב שיחזיק להרבה זמן ושאני יוכל לעשות איתו הכול,אני לא צריך מחשב לתוכנות גראפיות ולא למשחקים אלה לאינטרנט אופיס סרטים ומוזיקה,וכמובן חשוב שהמסך יהיה בגודל כמו שצריך(שת'אמת אין לי מושג מה זה אומר) ושהבטריה תחזיק למשך הרצאה באונ'(בקרוב אהיה סטודנט) ואחרון חביב שהמשקל של המחשב לא יהיה יותר מידי אלא אפילו נמוך.

יותר מזה אני לא חושב שאני צריך אבל כמו שאמרתי אני צריך מחשב טוב כזה שיחזיק להרבה זמן ושאבחר לעשות איתו משהו אני לא אצטער שלא השקעתי מספיק בשביל זה.

המחשבים שהבאת הם בהחלט בין הדוגמאות הטובות ביותר למה שאפשר להשיג בתקציב בהינתן הדרישות שהצגת. תמיד אפשר ללכת על משהו יותר טוב (יותר מהיר, או יותר עשיר בפיצ'רים, או יותר עמיד לאורך זמן ועם אחריות יותר ארוכה) שיעלה פי שניים. בגלל זה אנחנו תמיד אומרים לאנשים: תגדירו תקציב לפני הכל. אם 4K זה התקציב שהקצבת לעצמך, אני לא חושב שיש לך אפשרויות יותר טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים