פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש לי דיסק קשיח מהמחשב שלי עם 2 סקטורים פגומים ואני רוצה לגבות את המידעיש לי את 2 הכבלים שאני צריך - אחד של הכוח ואחד דק כזה, SATA נראה ליעכשיו השאלה היא אם כל פעם שאני מחבר/מנתק את הדיסק אני אצטרך קודם לכבות את המחשב?וזה בסדר אם אני אשאיר את הצד של המארז פתוח בזמן שהמחשב עובד?תודהאיל
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים לגבי השאלה הראשונה, זה תלוי אם בקר הSATA שלך תומך בHOTSWAP, ורוב הסיכויים שכן. תחפש על זה מידע.לגבי השאלה השנייה, כל עוד המאווררים פועלים, אין בעיה.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים עקרונית, SATA ידוע כ-Hot Pluggable - משמע, אפשר לחבר / לנתק בזמן שהמחשב רץ (בשילוב עם בקר תומך, וכבל החשמל המקורי, לא molex ).טכנית, לא הייתי ממליץ לעשות את זה. פשוט תכבה את המחשב, אין לך פה עבודה גדולה מדי בשביל לחסוך את הדקה וחצי של הדלקה וכיבוי.בקשר להשארת דלת המארז פתוחה, אין אם זה בעיה, רק שזה מגדיל את כמות האבק שתיכנס לך למחשב. לא מומלץ לעבוד ככה בצרוה קבועה, אבל אין בעיה לעבוד ככה זמנית.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר עקרונית, SATA ידוע כ-Hot Pluggable - משמע, אפשר לחבר / לנתק בזמן שהמחשב רץ (בשילוב עם בקר תומך, וכבל החשמל המקורי, לא molex ).טכנית, לא הייתי ממליץ לעשות את זה. פשוט תכבה את המחשב, אין לך פה עבודה גדולה מדי בשביל לחסוך את הדקה וחצי של הדלקה וכיבוי.בקשר להשארת דלת המארז פתוחה, אין אם זה בעיה, רק שזה מגדיל את כמות האבק שתיכנס לך למחשב. לא מומלץ לעבוד ככה בצרוה קבועה, אבל אין בעיה לעבוד ככה זמנית.הבעייה היא שיש דברים פתוחים שלא שלי ואין לי מושג לה לעשות איתםאבל זה מאוחר מדי, חיברתי וזה תקע את המחשב, איתחלתי וזה תוקע את My Computerיש איזו דרך לגשת לדיסק קשיח פגום? =/ אני מאוד רוצה לגבות את המידע, בלי כבל מיוחדואם לא - אני זוכר שחבר נתן לי איזה כבל כזה שבעזרתו גיביתי את הדיסק הקשיח הקודם שלי (כי גם הוא היה פגום, אם כי בעייה אחרת לדעתי), אפשר לקנות אותו בBug לדעתכם? P:
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים דיסק פגום זה דיסק פגום, ושום כבל לא יכול לשנות את זה (אלא אם הכבל זה מה שפגום ולא הדיסק ).
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר דיסק פגום זה דיסק פגום, ושום כבל לא יכול לשנות את זה (אלא אם הכבל זה מה שפגום ולא הדיסק ). אבל אני עדיין יכול לגבות את המידע כבר היה לי דיסק במצב יותר גרוע [לדעתי] וגיביתי אותו עם כבל מיוחד שנראה לי חיבר בינו לבין המחשב... זה כולה 2 סקטורים פגומים, יש עוד סקטורים...
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אתה יכול אולי לתאר את אותו כבל, כי לא שמעתי על דבר כזה ???בכל אופן, קשה לי להאמין שהדיסק תוקע את כל המחשב בגלל סקורים פגומים בודדים, כנראה יש לו בעיה עמוקה יותר.אתה יכול לנסות להריץ עליו chkdsk /r.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר אתה יכול אולי לתאר את אותו כבל, כי לא שמעתי על דבר כזה ???בכל אופן, קשה לי להאמין שהדיסק תוקע את כל המחשב בגלל סקורים פגומים בודדים, כנראה יש לו בעיה עמוקה יותר.אתה יכול לנסות להריץ עליו chkdsk /r.access deniedאולי כי אני לא אדמין פה?אממ למיטב זכרוני זה כבל USBוזה בא גם עם משהו שמחברים לחשמל ולהארד דיסק, כדי שהוא יעבוד כמובן
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מדובר פה על מתאם פשוט (SATA TO USB).אולי מדובר בעניין פשוט של הרשאות, תבדוק את העניין, ותנסה דרך חשבון Administrator.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר chkdsk לא עובד, כתוב לי שזה בשימוש ע"י תהליך אחר, אין לי מושג איזה תהליך זה =/אין איזו תוכנה שמיועדת לזה?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים תן לי להבין, אחרי שחיברתה את הדיסק החדש המחשב נתקא? אז עשיתה restart ו-windows עולה אבל אתה לא יכול לפתוח את my computer ?האם המידע שאתה רוצה לגבות על הדיסק הנוכחי או על הדיסק החדש שהיתקנתה?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר תן לי להבין, אחרי שחיברתה את הדיסק החדש המחשב נתקא? אז עשיתה restart ו-windows עולה אבל אתה לא יכול לפתוח את my computer ?האם המידע שאתה רוצה לגבות על הדיסק הנוכחי או על הדיסק החדש שהיתקנתה?נתקע ברגע שחיברתי (כל המחשב)איתחלתי ואז My Computer נתקע כשניסיתי להיכנסלא התקנתי שום דיסק חדש, המידע נמצא על הנוכחי
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים נעשה סדר.אתה מחפש דרך לחבר כונן קשיח נוסף ולגבותאליו חומר בזמן שהמחשב פועל ?- האם יש ברשותך כונן זמין ואתה מחפש קופה חיצונית בחיבור USB או משהו כזה או שאתה מחפש קופסה שלמה עם דיסק חיצונית בחיבור USB או דומה לזה ?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר נעשה סדר.אתה מחפש דרך לחבר כונן קשיח נוסף ולגבותאליו חומר בזמן שהמחשב פועל ?- האם יש ברשותך כונן זמין ואתה מחפש קופה חיצונית בחיבור USB או משהו כזה או שאתה מחפש קופסה שלמה עם דיסק חיצונית בחיבור USB או דומה לזה ? כןיש ברשותי כונן זמיתחיפשתי כולה כבל עם חיבור USBבאיבורי עולה 60בניגוד לקופסה/תחנת עגינה שיש בבאג/פורום מערכות מחשוב (איזו חנות מחשבים שיש פה בעתלית) שעולה 240+בסוף אני משיג אחד זמנית כדי לגבותאבל מה שאני מבין זה למה אי אפשר לחבר דיסק נוסף דרך חיבור SATA ולקרוא ממנו נתונים גם אם הוא פגוםבניגוד לחיבור USB שאיתו אין בעייה =/
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אמורים להריץ chkdsk מחוץ למע' ההפעלה.לדוגמא בהתקנה של וינדוס XP בדיסק הוא עושה בדיקה כזו לפני ההתקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.