עבור לתוכן

מחשב נייד לצורך, לצורך "משרד נייד" - תקציב 3K

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכל באי הפורום,

ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש, אשר ישמש אותי במשך היום לעבודות משרדיות, (אטולוק, WORD, וכו')

המחשב לא התנייד הרבה במשך היום, עד כאן הבקשות צעונות למדי.

הבעיה מתחילה, כשבזמן הקרוב אני יצרך לשתמש בו גם ב"שטח", איפה שאין חיבור קבוע לחשמל.

ולכן הבקשה היחידה שלי היא שהמחשב יוכל לעבוד ללא חיבור לחשמל כמה שיותר זמן.

אני מוכן להתפשר על ביצועים, אם עוד קיימים מעבדי סלרון פשוטים, אם אפשר להכניס מסך LED חסכוני בחשמל וכו'.

ושאלה באופן כללי, מה הזמן המרבי שאני יכול לסחוט מחשב נייד בתקציב הזה?

והאם יש טעם לרכוש עוד סוללה?

התקציב, כאמור, 3,000 ש"ח, עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום.

פורסם

מחשבים בתקציב זה לא ממש מצטיינים בחיי סוללה. לפחות לא מחשבים ניידים בגודל מלא (14-15"). נטבוקים קטנים דווקא יכולים לספק חיי סוללה מצוינים עם סוללה מורחבת, אבל לא ברור שהם נוחים לעבודה משרדית ממושכת.

אפשר לרכוש סוללה נוספת, העלות היא כמה מאות שקלים.

השאלה היא לאיזה זמן סוללה אתה שואף, ולפי זה אפשר להעריך את האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אני שואף לזמן עבודה של כ-10 שעות.

פורסם

נייד 14-15" טיפוסי בתקציב שציינת ייתן לך כ-3 שעות, מה שאומר שתזדקק ל-2 סוללות נוספות, וגם לדרך להטעין אותן בכל פעם.

נטבוק (בגודל של 10" בערך) יכול לספק כ-5-6 שעות עם סוללה מורחבת. אז סוללה נוספת אחת ואתה מסודר.

השאלה היא מה נראה לך יותר מתאים.

פורסם

ניידים רגילים עם חיי סוללה ארוכה כ"כ לא קיימים במיוחד עם תקציב כמו שלך

אתה צריך נטבוק אם רק עבודה משרדית אם זה לא לחוץ לך תמתין טיפה בקרוב יצאו נטבוקים עם סוללה ל 8ו 11 שעות ומסך גדול יותר מ 10 וגם מקלדת נוחה יותר ומאים לתקציב שלך

פורסם
  • מחבר

נייד 14-15" טיפוסי בתקציב שציינת ייתן לך כ-3 שעות, מה שאומר שתזדקק ל-2 סוללות נוספות, וגם לדרך להטעין אותן בכל פעם.

נטבוק (בגודל של 10" בערך) יכול לספק כ-5-6 שעות עם סוללה מורחבת. אז סוללה נוספת אחת ואתה מסודר.

השאלה היא מה נראה לך יותר מתאים.

אני חושב שאני מעדיף את אופצית הנטבוק, מכוון שכל העבודה היא דווקא סביב קריאה ולא כתיבה, ולכן, אני מקווה שגודל המקלדת לא יפריע לי,

אבל גם לחבר מקלדת בגודל מלא (USB) לא אמור להיות בעיה..

יש נטבוק מסויים שאתה ממליץ עליו?

פורסם

נכון להיום הנטבוק בעל חיי סוללה הרבה ביותר הוא ללא ספר ה asus eeepc 1000he

יתן לך 6 שעות בשימוש מלא ,בנוסף הוא עם משטח עכבר מולטי טאצ' גדול יחסית לשאר הנטבוקים ונוח מאוד

והמקלדת היא בצורת שוקולדים כמו במקבוק מחיר פחות מ2000 ש"ח ניתן להרחבה ל 2 ג'גה זכרון

כמו שציינתי מלמעלה בקרוב מאוד יצאו דגמים חדשים יותר מאובזרים מומלץ לחכות למי שיכול לחכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים