עבור לתוכן

כרטיס/י מסך עד סך 1800 למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

בקרוב אקנה מחשב ואני מעוניין בכרטיס חזק למשחקים כבדים במקסימום אפקטים ורזולוציה.

שאלתי בפורום מפרטים על המחשב בכלליות אך נותרה לי התלבטות אחת והיא כרטיס מסך.

מה עדיף.

PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI

Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe

GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe

או אחרים.

המפרט של המחשב יהיה.

Intel Core i7-920 Box

Gigabyte GA-EX58-UD3R

LG GSA-GH22N X22 SATA DVD לא שזה משנה

CoolerMaster CM 690

Samsung 25.5" T260 5ms LCD

SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX

G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GB PQ CL9

תודה.

פורסם

מכיוון שהלוח שלך תומך בCROSSFIRE ממש אין צורך בכרטיס יחיד יקר, מה גם שמר lol_minbet הוא פאנבוי ידוע של ATI והצעותיו בדרך-כלל לא אובייקטיביות מדי (No offense bro)

אם תוכל למצוא בחנות מסויימת את הכרטיס הזה במלאי -

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156

ב1300 ש"ח תוכל לקבל ביצועים של CROSSFIRE של HD4870 (הכרטיס הנ"ל הוא בעצם HD4870 שהורידו לו טיפה את הקלוקים וOC קליל ביותר הופך אותו לHD4870 לכל דבר)

לדעתי אין כרגע אופציה משתלמת יותר מCROSSFIRE של הכרטיס הזה, מה גם שהכרטיס הזה גם כיחידה אחת נחשב למשתלם ביותר בשוק כרגע.

:xyxthumbs:

ד"א, מפרט מעולה יהיה לך!

פורסם

לדעתי אין לו מה להתעסק עם CF מכוון בעיות דריברים צריכת חשמל וכמות חום ...

וגם אני "פאנבוי" של ATI ... פשוט במחיר של 1100 ש"ח הוא הכרטיס הכי משתלם שיש כרגע מבחינת ביצועים למחיר ...

פורסם
  • מחבר

אבל מבחינת ביצועים ה GTX285 יותר טוב?

עוד שאלה. משנה מאיזה חברה קונים? גיגהבייט או פיילט וכדומה?

פורסם

לדעתי אין לו מה להתעסק עם CF מכוון בעיות דריברים צריכת חשמל וכמות חום ...

וגם אני "פאנבוי" של ATI ... פשוט במחיר של 1100 ש"ח הוא הכרטיס הכי משתלם שיש כרגע מבחינת ביצועים למחיר ...

אם כך אתה פוסל את הCF המהולל של ATI? ואתה קורא לעצמך פאנבוי אחרי זה? ;D

בעיות הדרייברים היו קיימות בתחילת דרכו של HD4850 כאשר CF של שניים לא עבד כראוי עם הדרייברים הקודמים, כרגע הכול עובד טיפ-טופ.

בעיות חום? לא נראה לי שעם מארז מרווח מספיק ומאווררים איכותיים תהיינה בעיה גדולה, לא פגשתי באנשםי שהתלוננו על טמפ' הכרטיסים האלו גם אחרי העלאת כמה אחוזים במהירות המאוורר. (מה גם שהקרור על הכרטיס הספציפי שנתתי איננו קרור סטוק רגיל וכרגע ידוע שהוא יותר שקט ומקרר היטב)

ושוב, איך בדיוק 4890 ב1100 ש"ח משתלם יותר מכרטיס החלש באחוזים בודדים מHD4870 ב650ש"ח? אתה רוצה לומר לי שה4890 מספק כ-40% יותר ביצועים? :screwy:

פורסם

בעיות הדרייברים היו קיימות בתחילת דרכו של HD4850 כאשר CF של שניים לא עבד כראוי עם הדרייברים הקודמים, כרגע הכול עובד טיפ-טופ.

אתה מדבר על בעיית דריברים קשה במיוחד, שאולי נפתרה. זה לא חכם לשייך את כל הבעיות לבעייה אחת שנפתרה.

אם אתה קונה CF, לא משנה של איזה כרטיסים, זה יעבוד, כן, אבל צפה לבעיות ו\או הצקות למיניהן.

אולם, אם אתה לא יושב הרבה על המחשב ויש לך מזל - אולי תוכל להשלות עצמך ולומר ש"הכל עובד טיפ-טופ"

ואני לא אומר שעם כרטיס בודד הכל תמיד מושלם, אבל ליבה בודדת תמיד עדיפה מבחינת חווית משתמש ועקביות ביצועים.

ונכון שנכנס פה עניין של תקציב, עם מערכי CF מסויימים אפשר לקבל יותר ממוצע FPS בפחות כסף. אבל מס' יבשים זה לא הכל.

אני אישית לא הייתי הולך על CF/SLI אלא אם למטרת שדרוג מערכת עם כרטיס קיים ולוח תומך, או אם אני מחפש להגיע לרמת ביצועים כזאת

שלא ניתן להשיג עם כרטיסים חדי-ליבה קיימים, וכן, הייתי מוכן לשלם יותר (או לקבל פחות ביצועים פוטנציאלים) רק בשביל להמנע מריבוי ליבות.

פורסם

אתה מדבר על בעיית דריברים קשה במיוחד, שאולי נפתרה. זה לא חכם לשייך את כל הבעיות לבעייה אחת שנפתרה.

אם אתה קונה CF, לא משנה של איזה כרטיסים, זה יעבוד, כן, אבל צפה לבעיות ו\או הצקות למיניהן.

אולם, אם אתה לא יושב הרבה על המחשב ויש לך מזל - אולי תוכל להשלות עצמך ולומר ש"הכל עובד טיפ-טופ"

ואני לא אומר שעם כרטיס בודד הכל תמיד מושלם, אבל ליבה בודדת תמיד עדיפה מבחינת חווית משתמש ועקביות ביצועים.

ובכל מקרה קשה לומר שהוספת 200 ש"ח לא תהייה משתלמת במיוחד בהתייחסות לשיפור בביצועים שיתקבל מCF של HD4870 (כמעט) במקום HD4890 יחיד.

יש לא מעט אנשים בפורום כאן עם CF של HD4870/4890 ולא שמעתי תלונות רבות מהם, LANZAR לדוגמא, עד כמה שזכור לי.

אני לא פאנבוי של ATI אבל התרשמתי מאוד מהCF המדובר אצל חבר שמיהר לקנות את ה4850 עם GDDR5 כשהוא רק יצא מPALIT וזה נראה כאילו הוא עשה את הדבר הנכון... :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים