עבור לתוכן

מחפש מצלמות דיגיטליות פשוטות וזולות כגון.....

Featured Replies

פורסם

ראיתי פה באיזו חנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת ב1024 על 768 עם טיפה יותר מ1 מגה פיקסלים וגם יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.

בכל אופן היא לא רעה ועולה 550 שקל.חבר שלי קיבל כשהוא קנה מיטה חדשה מצלמה שמחירה באותה חנות הוא 400 שקל והוא אומר שיש אחלה תמונות.אין פלאש או זום אבל יש אוטופוקוס אין מסך אין כלום והחיבור הוא יואסבי.לא רע בכלל.

המצלמה שאני מדבר עליה היא גם יואסבי על יותר מ1 מגה פיקסלים רזולוצייה הרבה יותר גבוהה משלו ואני מתאר לעצמי שאם שלו נותנת אחלה תמונות יחסית אז גם זאת שאני רוצה ב550 שקל תיתן תמונות טובות.עכשיו לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד סוגים של מצלמות כאלו זולות ופשוטות שנותנות תמונות טובות אבל אין להם את הפיצרים של מסך וכאלו כי אני רוצה מצלמה די פשוטה לא משהוא מקצועי.אני הופתעתי מהמחיר היחסית זול הזה אבל אולי זה לא נכון להיות מופתע ואולי יש עוד מצלמות די טובוןת ובמחירים נמוכים יחסית ואז אני יקנה כי אני לא רוצה לקנות את זאת ב550 ולגלות שאם הייתי מוסיף עוד נניח 100 שקל אז הייתי יכול לקחת משהוא על אותו עיקרון אבל יותר טובה ועדיין במחיר אטרקטיבי.אוקצור מישהוא ששמע ראה יודע שיוסיף תגובתו ויפה שעה אחת קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים