עבור לתוכן

מחפש קירור לI7 שנכנס לUBER CHAKRA

Featured Replies

פורסם

בעקבות דיון קודם:

יש לי מערכת מבוססת I7 (מפרט בצד). הטמפרטורות בIDLE הן 45-50 ללא OC. אני מתכנן OC ורוצה לקנות קירור לשם כך אבל הבעיה היא

שאין עדיין כמעט קירורים שמתאימים לI7 ובנוסף לכל יש לי את מארז הUBER CHAKRA שמגביל גובה של מאווררים (בגלל המאוורר שנמצא על

הדלת). כרגע אני יודע בוודאות שBIG TYPHOON נכנס ו ARCTIC FREEZER EXTREME גם. המרווח לדעתי הוא כ13 ס"מ +\- למרות שמישהו

בפורום טען שהנינגה 2 (15.2 ס"מ) נכנס. אשמח להמלצה לקירור טוב לתושבת הנ"ל שיכנס למארז זה.

תודה מראש.

פורסם

אתה יודע שאתה יכול לפרק את המאוורר. הוא הרי מכניס אבק, ולא כל כל תורם לקירור של המארז (גם לי יש את ה'אובר', ופרקתי).

פורסם
  • מחבר

להיפך, אצלי המאוורר הוסיף מאוד לקירור המארז ובמיוחד הורגש הבדל בקירור במעבד (BIG TYPHOON ירד בכ7 מעלות (!) ממוצע).

פורסם

וואו, אני בדיוק עם אותו קירור, וראיתי שהוא לא עוזר לי, אז הורדתי את המאורר כדי שיכנס פחות אבק. ועוד הצטערתי שלא קניתי בזמנו את הטוניק.

פורסם

לי יש קירור מפלצתי וחצי במארז UBER שלי, ויש לי עוד 2-3 ס''מ עד למאוורר

פורסם
  • מחבר

אתה הדוגמא שלי לFREEZER ;D . איך אתה יודע כמה נשאר לך למאוורר? אני דואג כי 3850 עם ACCELRO REV 2 כבר לא נכנס למארז

הזה.

פורסם

ליאור אם תמדוד כמה נשאר לך זה יעזור מאוד..

פותח התרד לא השתנה הרבה מהתרד הקודם שלך..נחכה לתשובה של ליאור..

פורסם

אתה הדוגמא שלי לFREEZER ;D . איך אתה יודע כמה נשאר לך למאוורר? אני דואג כי 3850 עם ACCELRO REV 2 כבר לא נכנס למארז

הזה.

אתה רציני? כי HD4850 יחד עם S1 ועוד HD4850 מיוחד שהS1 עליו נמצא בהתחלה של הכרטיס מה שרק מאריך אותו נכנס יופי

פורסם
  • מחבר

זה מה שקרה אצלי (ועוד "הנמכתי" את הקירור למינימום האפשרי) אולי יש לי מארז מיוחד :P

טאוטאו - אמרת לי לפתוח דיון חדש אז פתחתי.

עריכה:

איך הXigmatek? ראיתי שיש בFOXTMS הרבה סוגים במלאי, יש טעם לבדוק?

פורסם

לא אמרתי לך "למה פתחת דיון"..אלה שאין כרגע חדש..ונחכה לעדכון ;D

ולפי ליאור בנוסף ל13 ס"מ של הAC EX יש עוד 2 ס"מ רווח..אז לדעתי הכי בטוח יהיה ללכת על קירור 15 ס"מ MAX..

והXigmatek מעולים..השאלה היא איזה מהם אתה מתכנן לרכוש ? תקציב (תוסיף לכותרת בבקשה)?

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף MUGEN 2 הגעתי למסקנה שלא יעזור לי מאוורר מפלצתי כאשר הרכיבים לא מאווררים טוב. אני אתקין אותו בערב. יש קישור למדריך

התקנה עם תמונות או וידאו?

פורסם

יש לך מדריך עם הקירור..כמו כן חפש בYOUTUBE ובביקורותה שונות..לא חסר הסברים..

תעדכן אותנו בתוצאות.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הקירור, המחשב בIDLE יושב על כ40 מעלות +\- . הבעיה היא שברגע שאני מפעיל PRIME95 המעלות קופצות ל80. אני מבין

שזה יותר מדי - מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

או שהקירור לא מהודק עד הסוף או שיש עודף\חוסר במשחה הטרמית.

בהנחה שהקירור לא עובד פסיבית.

פורסם
  • מחבר

הקירור יושב היטב עם מאוורר שמכניס אוויר. השתמשתי בכמות הרגילה של משחת הזלמן שאני משתמש בה. לנסות למרוח שוב? (אין לי כח

לפרק את הלוח אם שוב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים