פורסם 2009 ביוני 2316 שנים בעקבות דיון קודם:יש לי מערכת מבוססת I7 (מפרט בצד). הטמפרטורות בIDLE הן 45-50 ללא OC. אני מתכנן OC ורוצה לקנות קירור לשם כך אבל הבעיה היאשאין עדיין כמעט קירורים שמתאימים לI7 ובנוסף לכל יש לי את מארז הUBER CHAKRA שמגביל גובה של מאווררים (בגלל המאוורר שנמצא עלהדלת). כרגע אני יודע בוודאות שBIG TYPHOON נכנס ו ARCTIC FREEZER EXTREME גם. המרווח לדעתי הוא כ13 ס"מ +\- למרות שמישהובפורום טען שהנינגה 2 (15.2 ס"מ) נכנס. אשמח להמלצה לקירור טוב לתושבת הנ"ל שיכנס למארז זה.תודה מראש.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אתה יודע שאתה יכול לפרק את המאוורר. הוא הרי מכניס אבק, ולא כל כל תורם לקירור של המארז (גם לי יש את ה'אובר', ופרקתי).
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר להיפך, אצלי המאוורר הוסיף מאוד לקירור המארז ובמיוחד הורגש הבדל בקירור במעבד (BIG TYPHOON ירד בכ7 מעלות (!) ממוצע).
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים וואו, אני בדיוק עם אותו קירור, וראיתי שהוא לא עוזר לי, אז הורדתי את המאורר כדי שיכנס פחות אבק. ועוד הצטערתי שלא קניתי בזמנו את הטוניק.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר אתה הדוגמא שלי לFREEZER ;D . איך אתה יודע כמה נשאר לך למאוורר? אני דואג כי 3850 עם ACCELRO REV 2 כבר לא נכנס למארזהזה.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים ליאור אם תמדוד כמה נשאר לך זה יעזור מאוד..פותח התרד לא השתנה הרבה מהתרד הקודם שלך..נחכה לתשובה של ליאור..
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אתה הדוגמא שלי לFREEZER ;D . איך אתה יודע כמה נשאר לך למאוורר? אני דואג כי 3850 עם ACCELRO REV 2 כבר לא נכנס למארזהזה.אתה רציני? כי HD4850 יחד עם S1 ועוד HD4850 מיוחד שהS1 עליו נמצא בהתחלה של הכרטיס מה שרק מאריך אותו נכנס יופי
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר זה מה שקרה אצלי (ועוד "הנמכתי" את הקירור למינימום האפשרי) אולי יש לי מארז מיוחד טאוטאו - אמרת לי לפתוח דיון חדש אז פתחתי. עריכה: איך הXigmatek? ראיתי שיש בFOXTMS הרבה סוגים במלאי, יש טעם לבדוק?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים לא אמרתי לך "למה פתחת דיון"..אלה שאין כרגע חדש..ונחכה לעדכון ;Dולפי ליאור בנוסף ל13 ס"מ של הAC EX יש עוד 2 ס"מ רווח..אז לדעתי הכי בטוח יהיה ללכת על קירור 15 ס"מ MAX..והXigmatek מעולים..השאלה היא איזה מהם אתה מתכנן לרכוש ? תקציב (תוסיף לכותרת בבקשה)?
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מחבר קניתי בסוף MUGEN 2 הגעתי למסקנה שלא יעזור לי מאוורר מפלצתי כאשר הרכיבים לא מאווררים טוב. אני אתקין אותו בערב. יש קישור למדריךהתקנה עם תמונות או וידאו?
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים יש לך מדריך עם הקירור..כמו כן חפש בYOUTUBE ובביקורותה שונות..לא חסר הסברים.. תעדכן אותנו בתוצאות..
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר התקנתי את הקירור, המחשב בIDLE יושב על כ40 מעלות +\- . הבעיה היא שברגע שאני מפעיל PRIME95 המעלות קופצות ל80. אני מביןשזה יותר מדי - מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים או שהקירור לא מהודק עד הסוף או שיש עודף\חוסר במשחה הטרמית.בהנחה שהקירור לא עובד פסיבית.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר הקירור יושב היטב עם מאוורר שמכניס אוויר. השתמשתי בכמות הרגילה של משחת הזלמן שאני משתמש בה. לנסות למרוח שוב? (אין לי כחלפרק את הלוח אם שוב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.