עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום !

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסףך 22" של סמסונג דגם T220 , מעבד CI7 ו 6ג"ב זיכרון של OCZ , ההתלבטות שלי היא לגבי הכרטיס מסך , אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח עבור כרטיס מסך , הבנתי שיש אתה ה 4870 של PALIT בגרסת ה 1GB , וגם ה GTX 260 של NVIDIA , השאלה שלי האם כדאי לקחת כרטיס חזק יותר או שעבור רזולוציה של מסך בגודל 22" הכרטיסים הללו זה מספיק טוב , כמו כן אני לא רואה את עצמי משדרג בזמן הקרוב לכרטיס מסך חדש יותר.

תודה !

פורסם

הם טובים מספיק ואפשר למצוא אותם גם בקצת יותר מ800 אז יוצא לך לחסוך לפעם הבאה.

פורסם
  • מחבר

הגרסה של PALIT לא עדיפה ?

שאלה נוספת : במידה ואני לוקח ה GTX 275 או ה4890 , האם במפרט שהצגתי אני ארגיש איזשהו הבדל או שזה יהיה סתם בזבוז ?

פורסם

למסך 22'' גם ככה HD4870 או GTX260 הם קצת OVERKILL כף שאין שום סיבה לחשוב על יותר מזה.

איזה ספק כח יש במערכת?

פורסם

מצדיק ... אין טעם ביותר מ GTX260 \ HD4870 שניהם יעשו את העבודה ( בתנאי שהמחיר לא מגיע למחיר של HD4890 שכבר עדיף לקחת אותו ב 1100 ש"ח )

פאליט ו GAINWARD זה אותו דבר ...

תתחדש :]

פורסם

אלעק אוברקיל....הגזמתם קצת אם הם באמת היו אובר קיל אז למה יש אפילו כמה משחקים שצריך SLI או CF בשביך להריץ אותם על מקס?

ואם הם עכשיו טובים מה יקרה בעוד חודשיים? וכן משחקים מתחדשים כל כמה זמן

פורסם

אלעק אוברקיל....הגזמתם קצת אם הם באמת היו אובר קיל אז למה יש אפילו כמה משחקים שצריך SLI או CF בשביך להריץ אותם על מקס?

ואם הם עכשיו טובים מה יקרה בעוד חודשיים? וכן משחקים מתחדשים כל כמה זמן

נכון ... יש כמה משחקים ( בודדים ) שכדי לשחק על המקס צריך כרטיסים חזקים ( או מערכי SLI CF ) ...

הם אוברקיל ... וברגע שהHD4870 או GTX260 לא יריצו משחקים אז גם ה HD4890 וכרטיסים מסך דומים למינהם ...

מה שאתה אומר מצדיק את הרעיון בלקנות כרטיס מסך ולהחליף כל שנה +- ולהנות מכל העולמות...

פורסם

כן, ולא עלאק, עזוב את כל הביקורות המשבחות שמראות בבירור שGTX260 או HD4870 מראים ביצועים ללא פשרות ב1680X1050 (וכן זה שלא שמים 16XAA זה לא אומר שזאת פשרה) אני בעצמי אומר זאת מנסיון, אם HD4850 סיפק 85% עבודה, וזה כולל גם את קרייסיס, אין שום סיבה שבעולם שGTX260 לא יספיק או HD4870. רזולוציה של מסך 22'' היא מה לעשות, יחסית לא גבוהה במיוחד.

פורסם

אם לבן אדם יש תקציב...אז תנו לו להנות לפחות שיהיה לו ראש שקט בשנה הקרובה+-

למה שהוא יקנה כרטיס מסך עכשיו אם כבר הוא מעכשיו יצטרך להתפשר על ההגדרות?

תקנה איזה 4890 או 275 ותהיה בראש שקט כי ככה לפחות הרווחת עוד כמה חודשים בחיים של הכרטיס מסך...ולדעתי זה שווה מאה או מאתיים שקל

פורסם

מי אמר שהוא יצתרך להתפשר בהגדרות? במסך 22'' אין מצב שאתה מתפשר בהגדרות עם כרטיס כמו HD4870 או GTX260

בנקודה שהם יפלו, גם GTX275\HD4890 יפלו, גם הGTX285 שלי יפול.

פורסם

לפעמים 5 FPS +- עושה את כל ההבדל.....וכמובן יכולות הOC של 4890 275 שעולות על 4870 260

פורסם

ההבדל בין HD4870 1GB ל HD4890 1GB הוא בערך 300 ש"ח ... זה נחשב הרבה יחסית ...

לדעתי שווה לשמור את ה 300 ש"ח האלו ולחכות שיצאו כרטיסים שתומכים בדריקס 11 ...

פורסם

סתם ה-2 סנט שלי, אם תוכל להתפשר בסביבות ה100 ש"ח וברשותך לוח בעל שני חריצי PCIE,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156

2 כאלו יביאו לביצועים שנופלים באחוזים בודדים מאלו של CROSSFIRE HD4870 או HD4870X2.

OC קליל לכרטיס הנ"ל והוא נהייה HD4870 לכל דבר. נורא משתלם, אם רק ניתן להשיג אותו במלאי בחנות מסויימת. ;D

כמובן שאין צורך בעוצמה רבה כ'כ למסך 22", אבל אפשרות זו יקרה מאותו הGTX260 ב200-300ש"ח, ופותחת את האפשרות לשדרג גם למסך 30" ללא שום דאגה לנפילה בביצועים, וכמובן שעוצמת עיבוד גרפי כפולה תבטיח הנאה ממשחקים ללא שום פשרות בהגדרות וברזולוציה לאורך זמן רב יותר!

פורסם
  • מחבר

החלטתי לגמש קצת את המחיר ואני מוכן להוסיף עוד 200 ש"ח , בכל מיקרה אני לא הולך להחליף כרטיס מסך אפילו עוד שנתיים כך שאני מעדיף לקחת עכשיו משהו טוב שיסחוב כמה שיותר , לכן מה אתם ממליצים ה ה GTX 275 , או ה 4890 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים